dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomie'Meer structuur in digitaal COVID-19 tijdperk met lancering bestel.sr'

‘Meer structuur in digitaal COVID-19 tijdperk met lancering bestel.sr’

-

De Nationale Carrierebeurs

In Suriname is onlangs de website ‘Bestel.sr’ gelanceerd. Via dit platform zien consumenten in een oogopslag welke producten aan huis geleverd worden in hun district. Hiermee creëerden de initiatiefnemers een platform waar vraag en aanbod tussen online leverancier en consument op een centrale plek bij elkaar gebracht worden.

Door de verschillende COVID-19 maatregelen zijn veel bedrijven ertoe overgegaan hun diensten en producten aan huis te leveren, maar daarbij ontbrak het aan overzicht voor de consumenten.

Bestel.sr speelt hierop in en biedt een overzicht van de leveringsdiensten die geboden worden door bedrijven per district. Deze bedrijven kunnen zich gratis registreren op het platform. De website wordt dagelijks aangevuld met nieuwe online leveranciers. 

Inmiddels worden er gesprekken gevoerd met verschillende leveranciers om na te gaan hoe hun bestelproces te automatiseren via het platform. Zodoende trachten de initiatiefnemers Namidi N.V en H. van den Boomen, de gemeenschap nog beter van dienst te zijn.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Handige site.
    Er konden wel meer restaurants er op staan voor het geval iemand een dagje geen zin heeft om zelf te koken.
    Ik zag er alleen maar eentje (hook&catch: een visresraurant).


    Maak melding
  2. Als je eten wilt bestellen dan is de fooddelivery.sr app wel handiger.

    Heb daar 2 keer als proef besteld, bezorging is best snel. Service is redelijk. Bezorgkosten verschillen wel per restaurant en de afstand.
    De app werkt met je locatie dus je gaat alleen kunnen bestellen bij de restaurants die in jouw buurt bezorgen en je in de keuze menu krijgt te zien.

    Als bestel.sr een app kan maken met dezelfde mogelijkheden die fooddelivery.sr heeft, dan denk ik dat veel mensen wel vaker via het internet spullen gaan bestellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES