donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Afton bracht Daphne vermoedelijk uit jaloezie om het leven'

‘Afton bracht Daphne vermoedelijk uit jaloezie om het leven’

-

Does Travel - naar Suriname

De 35-jarige Afton P, die zaterdagavond de 33-jarige douanier Daphne Hoft om het leven bracht, heeft dat vermoedelijk uit jaloezie gedaan. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist in een officieel persbericht laten weten. De politie zegt verder ook dat de verdachte niet bij de woning van parlementariër Belfort is opgespoord en aangehouden, zoals via social media beweerd werd. 

Uit het voorlopige  politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Afton en Hoft in concubinaat leefden. Dat Hoft op een gegeven moment de intieme relatie met Afton stop zette maar omdat hij geen ander onderdak had verbleef hij nog in huis bij haar. Afton geeft echter aan dat Daphne tot het moment van haar dood zijn vrouw was. Afton ontkent dat hij Daphne, Hoft om het leven heeft gebracht. Volgens zijn verklaring heeft zij zelfmoord gepleegd.

De verdachte Afton moet Daphne Hoft vermoedelijk uit jaloezie om het leven hebben gebracht. Op die bewuste zaterdagavond moet hij Hoft hebben opgewacht in de buurt van de woning van haar vriend. Nadat zij in haar auto had plaats genomen moet zij door Afton zijn dood geschoten. Afton begaf zich vervolgens naar de woning van de vriend in kwestie, alwaar hij een jongere broer van die man een schotverwonding toebracht in diens linker bovenbeen. Dit slachtoffer is 17 jaar oud en verkeert buiten levensgevaar.

Afton is de volgende dag, zondag 21 juni, op een woonlocatie in de Coesewijnestraat opgespoord en aangehouden door de politie. Op hem is een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen. Via  sociale media werd aangegeven dat de politie Afton ten huize van de parlementariër Belfort heeft opgespoord en aangehouden.

Uit de eerste berichtgeving van de politie met betrekking tot het strafbaar feit in kwestie kan niet worden gedestilleerd dat Afton thuis bij de parlementariër Belfort is opgespoord en aangehouden. De berichten op de sociale media kunnen derhalve  als ‘fake news’ gekwalificeerd worden. Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat de heer Belfort geen enkele betrokkenheid heeft in deze strafzaak.

Afton P. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Deze strafzaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten meldt de politie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

11 REACTIES
 1. Deze kerel houd er zeker weten een hele schare aan vriendinnen op na, en als hij vermoed dat er ook maar eenje eruit dreigt te stappen, slaat hij helemaal door. Dames opgelet☝ dit zijn de grootste LOSERS!! , vooral uit de buurt blijven van deze narcistische ego trippers.😣 Ze paaien je met mooie worden, maar zijn geen knip voor de neus waard.


  Maak melding
 2. Hahahahahahahahahahahahahahaha helemaal waar haha. AI PLEI MEID MANG DAN IS HIJ ZOOOOO ZWAK VAN GEEST DAT HIJ DOOR SLAAT ALS 1 HEM LAAT. DIT IS WREED ECHT WEL. R.I.P.


  Maak melding
 3. Aan mensen moet worden geleerd hoe om te gaan met verlies. Wanneer je vrouw of man je aan de kant zet, moet je dat sportief opvatten en verder gaan met je leven. Sterkte aan de familie.


  Maak melding
 4. @wim
  sportief lykt my te makelyk uitgedrukt maar minder haatdragend zou een echte vent wel staan
  het zit em in de opvoeding dat zo iemandt mee krygt


  Maak melding
 5. Ik denk dat mensen in deze tijd veels te snel uit emotie hele nare en gevaarlijke handelingen plegen. De ene keer is het jaloezie, de andere keer is het liefdesverdriet.

  Als er sprake is van verdovende middelen dan maakt dat ’t alleen maar erger.


  Maak melding
 6. Wat een Loser,had zelf niet zij eigen onderkomen,nadat de relatie uit was.Dit soort kerels zijn narcisten,egoïsten. Jammer dat ze hem niet gelijk de deur heeft gewezen nadat het uit was.Zieke geest,vuile vieze hond,laat hij wegrotten in Santa Boma.


  Maak melding
 7. toch wel vreemd dat de politie zo uitgebreid in de publiciteit treed met vermoedens, nog geen 24 uur na het tragisch heengaan van mw. Hoft
  Is dit het/de nieuwe rechtsysteem/rechtstaat?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES