Dronken bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot tijdens avondklok

7
Dronken bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot tijdens avondklok

Zondagavond was het weer raak tijdens de avondklok. De bestuurder van deze personenauto reed rond 22.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Henarweg kapot. Hij verkeerde onder invloed van alcohol.

Volgens buurtbewoners reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen de mast. Door de slag brak de mast in tweeën.

De auto raakte zwaar beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

Hangende het onderzoek is de auto in beslag genomen door de politie. Technici van de EBS waren snel op de locatie om de aangerichte schade te herstellen.


7 REACTIES

 1. Deze idioot moet opdraaien voor alle schade: De boete voor het overtreden van de Lockdown is toch 25. 000 srd? Druk dat ook door zijn keel: Zijn rijbewijs moet worden ingenomen met als bijkomende straf dat hij opnieuw examen moet doen voor het behalen van zijn rijbewijs.
  Zuipend achter het stuur zitten moet keihard worden afgestraft.

  Deze verkeerscriminelen moeten de hoogste prijs betalen. Ze moeten het keihard voelen in hun portemonnee.

  Chan: Reken af met deze asocialen in het verkeer.


  Maak melding

 2. Wordt het niet eens tijd om die zgn. bestuurders, de kosten van die palen te laten betalen?
  Ook lijkt het me een goed idee om de theorielessen over te laten doen voordat ze weer de weg op kunnen.
  Het is elke dag raak en nooit hoor ik dat er represailles tegen dit soort figuren wordt opgelegd, als dat zou gebeuren zou het gezien het aantal ongelukken een stuk rustiger op de weg worden.


  Maak melding

 3. Ik denk dat die hele auto, zelfs al was het in goede staat, niet eens 25k srd waard is. Rijontzegging en al dat soort zaken is aan dovemans oren besteed bij dit soort bezopen rijders.
  Misschien moeten ze een huisarrest invoeren met een apparaat aan je voet. Zodra je je buiten een bepaalde straal km bevind dan gaat de melding direct naar de centrale.
  Gaat ook heel goed werken bij die kindermisbruikers, verkrachters en mensen die een contactverbod hebben.


  Maak melding

 4. Men zou een tekenfilm van moeten maken.
  Scenario: auto’s komen aangeraced…..ebs palen beginnen uit voorzorgsmaatregelen weg te rennen om ellende te voorkomen. Want ding kong weri foe kies slag.ik zal waltdisney een brief schrijven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.