donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenGezondheid'Mogelijk totale lockdown in Suriname'

‘Mogelijk totale lockdown in Suriname’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Suriname krijgt vanaf woensdag mogelijk een totale lockdown. Dat schrijft de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zojuist. Volgens de site is er dinsdag een spoedvergadering gehouden door een commissie van het Surinaams parlement, onder leiding van voorzitter Jennifer Geerlings-Simons.

De totale lockdown komt nadat het aantal corona besmettingen in Suriname blijft stijgen. Vandaag zijn nog 10 personen positief getest op het coronavirus in Suriname. Het aantal actieve cases is hierdoor gestegen naar 44. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 54.

Volgens Starnieuws zullen er later op de avond formele mededelingen worden gedaan.

UPDATE: Het COVID-19 Crisis Management Team heeft net een bericht uitgegeven en zegt het te betreuren dat berichten over mogelijke verscherping van maatregelen, prematuur in de media zijn gebracht en een onnodige paniekreactie teweeg hebben gebracht in de samenleving.

De beraadslagingen zijn nog gaande en adviezen over diverse scenario’s worden nogmaals bekeken President Desi Bouterse komt woensdag 3 juni met een statement, waarin de verscherpte maatregelen zullen worden aangekondigd.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd zich rustig te houden en niet onnodig in paniek te raken of paniek te zaaien onder elkaar. Er zal bij de te treffen maatregelen in voldoende mate rekening worden gehouden met de noodzakelijke behoeften van het volk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. In het oosten en westen zijn mensen gewoon de grenzen overgegaan dus als de besmettingen veel hoger oplopen dan is dat helemaal niet vreemd.

  Mensen hebben zich op alle grensgebieden gewoon als cowboys gedragen. Nu betaald iedereen het gelach.

  Als er echt total lockdown is dan mogen de handhavers voor mijn part de overtreders met rubberen kogels en tazers goed aanpakken, desnoods ook met rieten stokken zwepen. Men blijft koppig.


  Maak melding

 2. Volgens domme Devil gaat zijn meester lekker blijven zitten als pleesident. Je bent zo DOM Zo DOM Zo DOM.

  TOTALE LOCKDOWN OF NIET: DEZE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL EN TEVENS MOORDENAAR GAAT DE MACHT MOETEN OVERDRAGEN.

  OKB ZAL DE VERKIEZING BINDEND VERKLAREN EN JOUW GODFATHER ZAL ZIJN BIEZEN MOETEN PAKKEN


  Maak melding

 3. Wat in albina is moet daar blijven. Wat in nicketie is moet daar blijven. De wegen vanaf Bouterse highway aan beide kanten politie. Ook afsluiten
  Chottelal geeft zn prijzen aangepast. Commentaar. Alles duurder. Chan regelt goedkope zaken. De chinezen maken nu bloedgeld. Geen controle. Laat vhp zijn bedrijfsleven mensen sturen.


  Maak melding

 4. Wendy, je lult weer uit die corona nek van je. Dit gebeurt nog steeds onderleiding van die duivel bouta. Dit is allang gaande voor de verkiezingen zelf waren al heel veel mensen besmet en dat is gewoon stil gehouden. Bouta denkt dat hij slim is. Pas op het zal mij niet verbazen als hij ook de pijp uit gaat aan corona. Dus praat geen ka.


  Maak melding

 5. Eerst armoede aan het volk gegeven. En nu corona. Maar geen beademingsapparatuur, medicijnen en ic bedden.

  Bouta deelt de verkeerde kadootjes uit.


  Maak melding

 6. Bedankt pleesident, bedankt voor alles. je gaat de geschiedenisboeken in als een van de meest wrede idioten. en het volk zwaait naar hem met zakdoeken, o nee met houwers


  Maak melding

 7. Totale lock down komt neer op een noodtoestand voor heel SU. En dit kan heel lang duren, ze hebben de covid19 gewoon stil gehouden om het te gebruiken indien ze zouden verliezen,en dat doen ze nu.
  Noodtoestand kan heëeeeël lang duren,kijk maar naar Nicaragua waar een paar families het nog steeds voor het zeggen hebben.
  De regering is nog niet overgedragen,ergste geval kan het uitlopen op een staatscoup


  Maak melding

 8. Mooi toch met dank aan onze toekomstige regeerders👏👌🙌
  Ze lullen maar ik wil zien of ze het land beter kunnen regeren ze laten nu al zien dat het nu een bananenrepubliek wordt.
  Ik zit nog te wachten op ⬇⬇⬇koers en prijzen in de winkels heb niet gevraagd om dood te gaan import corona.
  Ze zaten mooi daar vol trots als overwinnaars maar corona zal ze leren bravo zal het wel onder de leden hebben dan ga je horen dat Bouta ze heeft besmet.
  Bouta draag gauw over aub!!!!!!
  Nieuwe regeerders pak die ex schoonzoon Hoefdraad gelijk op en smijt hem in een cel voor jaren en verkoop huis en haard 👍 geen Haïtianen en Brazilianen meer in ons land toelaten.


  Maak melding

 9. Men praat hier over covid-19 en men zeurt over Bouta en Chan oeng tjadeng jere soso makti o kiri oeng @Ray Arnold Kolibrie gaan jullie met die ballen spelen knijp hard in ze stelletje niets nutters alleen maar haatzaaiers Gado no dhe ini oeng ati…zoek m op hoor didibri tapu ini oeng hati…..sukkels


  Maak melding

 10. Bijlmerdreef houdt je smoel. Zit je lekker in Holland de hele dag in het Mandela park.
  Kijken naar parende honden en jeuken aan je lul. Sodemieter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES