Aantal actieve coronabesmettingen in Suriname gestegen naar 43

18

Vandaag zijn nog 9 personen positief getest op het coronavirus in Suriname. Het aantal actieve cases is hierdoor gestegen naar 43. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 53. 9 personen zijn genezen en 1 persoon is overleden.

In Suriname blijft de officiële covid-19 teller de afgelopen dagen stijgen. Er is momenteel sprake van een explosieve groei van het aantal coronabesmettingen.


18 REACTIES

 1. 53 tested positive
  43 active cases
  9 recovered
  1 dead

  Dus van de 53 positief getesten zijn 9 hersteld, is 1 gestorven en zijn er 43 in behandeling. Moet ik dat zo lezen?


  Maak melding

 2. ” …
  Het aantal actieve cases is hierdoor gestegen naar 43. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 53. 9 personen zijn genezen en 1 persoon is overleden.
  … ”

  Een beetje verwarrend geformuleerd.

  En 53,9 personen ?
  Dat zijn dus 52 personen plus 1 persoon met een handicap ?

  Maar goed, laten we hopen dat iedereen snel geneest.


  Maak melding

 3. Corona slaat overal in de wereld toe… Het is onvoorspelbaar… Het is niet bekend of het in tropische gebieden minder hard toeslaat…Een vaccin is er niet, en specifieke medicijnen zijn er ook niet.. . Van een sok of t-shirt een mondkapje maken, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden… Mensen maak zelf uw beschermingsmiddelen… Vroeger had iedereen een singer naaimachine in huis… Het zijn zware tijden.., helpen jullie elkaar… Zowel mond als neus moeten worden beschermd… Ik heb wat landgenoten in Nederland gesproken die een kruidendrank hebben gemaakt….. Houdt het niet geheim… .Sterkte..


  Maak melding

 4. Correctie

  ” …
  En 53,9 personen ?
  Dat zijn dus 52 personen plus 1 persoon met een handicap ?
  … ”

  Ow, oeps. Fout gelezen sorry. Er is geen mogelijkheid te herstellen.


  Maak melding

 5. Het is dus:
  53 besmette personen
  43 liggen in het ziekenhuis
  4 liggen op het IC
  1 is overleden
  9 zijn genezen

  Foutje, bedankt .


  Maak melding

 6. Het wel erg,maar jullie hadden het onderschat, Europa was de boos doener.
  Su had Corona toch onder controle, men kon van jullie leren.

  Maar in die tussen tijd dat schijnbaar onder controle was, kon men beademd apparaten bestellen voor IC.


  Maak melding

 7. Gelukkig maar dat er ook een Wanica Ziekenhuis is.
  Hopelijk dat men nu bewust wordt van het gevaar.
  Vers fruit, zoals, ananas, sinas of grapefruit gebruiken
  Gorgelen met lemmetje sap in lauw water of met thee
  zonder suiker en melk.
  Veel drinken maar geen koude dranken.
  Mond en neus bedekken en altijd de handen reinigen


  Maak melding

 8. r kome meer,zeker 100.000 mense erby mt corona vn d oranje kes kesie movment.z gan alemal dood.mt die gele djoekas.gelukig bn k n holland,hihihihihi


  Maak melding

 9. Wat zei Bellie???
  Stolkersijver brug afgesloten. nu mogen ze met hun patienten richtung Frans Guyana. Brunsie zal ze terug brengen. Hij heeft ze naar Su gebracht. Moet hij het probleem oplossen.
  NCCR en covid team hebben genoeg in Parbo.
  Chan en zn VHP zorgen voor voedsel
  Ze denken allemaal dat ze gratis kunnen logeren en eten krijgen.
  Er was een waarschuwing en iedereen wist dat het gevaar uit fr Guyana was
  Bootman zei ook al is iemand ziek ik breng ze toch. Breng ze maar terug


  Maak melding

 10. Ik hoop dat al die oppositionele debielen die hier de laatste paar weken hebben huisgehouden zien dat hun acties hebben geleid tot dit enorme probleem. Onder druk van de publieke opinie gevoed door idioten zoals Koos, Ray, Henk Molenaar maar ook door de machtszucht van de oppositionele partijen om koste wat kost de macht te krijgen zijn er verkiezingen gehouden. Elke idioot snapt dat de NDP de verkiezingen niet konden uitstellen. Dat hebben we gezien aan het fake bericht de dag voor de verkiezingen wat gretig werd overgenomen door de Nederlandse media. En zie nu. Terwijl ze in Nederland lachen in hun vuistje want Bouta heeft verloren is hier nu sprake van een enorme ramp. Ik neem dat jullie allemaal persoonlijk kwalijk. Ik heb na de verkiezingen mijn verlies genomen. De VHP heeft nu zijn kans. Maar jullie zijn allemaal staatsgevaarlijke egoïsten en als er mensen sterven dan zijn jullie verantwoordelijk. Fuck jullie liefde voor Suriname. Jullie hebben helemaal geen liefde voor het volk hier. Het gaat jullie alleen om jullie eigen ego. Dus fuck jullie allemaal. En hoop maar dat er straks geen familieleden hier sterven aan corona omdat jullie zogenaamd het wel beter wisten. Ik zou ook een groot voorstander zijn van een waterkant reünie. Iedereen in 1 ruimte met z’n forumnaam op z’n borst geprikt. Dan kom ik wel even een borrel drinken. Maar ik denk dat de meesten wegblijven. Stelletje lafaards hier.


  Maak melding

 11. Dit is iets wat ieder rationeel denkend mens kon verwachten. De verkiezing en de massa toestroom was vragen om problemen . Alle covid 19 veiligheid regels werden verbroken ten koste van macht. Men blijft een Nederland volgen maar die maakt zich nog geen eens druk om suriname.het was gewoon meeheulen en stoken ten koste van de Surinaamse gezondheid wat langzaam naar een ramp lijkt af te stevenen. De mensen die het volk hebben misbruikt tenkoste voor macht hebben dit op hun geweten..


  Maak melding

 12. Nee lulhannes. Bouterse is de ramp
  Deze kloothommel lapte zelf de regels voortdurend aan zijn laars.
  Zelf nu het volk hem heeft weggestuurd blijft hij zitten als een zak stront, niet weten wat hij moet doen. Koop nog een boot, koop nog een helicopter, beloof een supersonisch vliegveld
  Lul de behanger weet je dan nog niet wat het volk nodig heeft?
  En dan heb je de mongolen zoals rob less die hem verdedigen
  Zijn baas, ja zo noemt hij hem is stront, maar hij is een strontvlieg. Ik heb medelijden met zij eitjes
  wanneer gaan je gen open? O ze kunnen niet meer open. de stront is aangekoekt


  Maak melding

 13. Rambo. Het middel is er wel. hebben we toch van de Cubanen met veel tamtam gekregen. Dat is kennelijk ook de reden waarom de Surinamers zich zo veilig wanen. Alleen hebben de Cubanen net als bij de verkiezingen Bouterse genaaid. Het middel werkt niet.


  Maak melding

 14. @denki helemaal gelijk
  Surinamers denken dat zij onaantastbaar zijn. Nu moeten ze het ondervinden. Ik hoop alleen dat ze de regels NU zullen volgen.


  Maak melding

 15. Rambo. Het middel is er wel. Hebben we toch van de Cubanen met veel tamtam gekregen. Dat is kennelijk ook de reden waarom de Surinamers zich zo veilig waanden. Alleen hebben de Cubanen net als bij de verkiezingen Bouterse ook genaaid. Het middel werkt niet.
  Overigens valt het op dat het Corona na de verkiezingen is uitgebroken. Aangezien ik niets van de NDP vertrouw vermoed ik dat deze affaire door Bouterse in scene gezet ia voor het geval hij de verkiezingen zou verliezen. Gelet op het feit dat corona een incubatieperiode heeft van 2 weken rijst de vraag wat twee weken geleden is gebeurd om deze corona-explosie te verklaren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.