Automobiliste verliest macht over het stuur in bocht en slaat over de kop

11
Automobiliste verliest macht over het stuur in bocht en slaat over de kop

De bestuurster van deze auto sloeg dinsdagavond samen met twee inzittenden over de kop. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval, welk rond 18.00u plaatsvond aan de Henarweg in Suriname.

De vrouw reed over de weg en bij het beschrijven van een bocht, verloor zij de controle over het stuur. Het voertuig ramde daarbij eerst een stroompaal van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) en vervolgens een betonnen schoei van een inrit, waarna de auto over de kop sloeg.

Het voertuig eindigde op z’n kop langs de weg zoals te zien is op de foto. Drie personen raakten gewond; twee zwaargewond en één lichtgewond. Ze werden met een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


11 REACTIES

 1. Oom bert. dit roep je al eeuwen. Lees je de artikelen wel. Ik denk van niet, anders ahd je vast en zeker geweten dat het geen ene moer uitmaakt in Suriname of je wel of geen rijbewijs hebt. Ga lezen


  Maak melding

 2. Vrouwen zijn rare wezens in het verkeer. Daarom zegt men “vrouw achter het stuur is bloed aan de muur. Misschien had ze “Laat Me gezien uit Zalmplaat in Hoogvliet “


  Maak melding

 3. Daga interprise&co, wat heeft je ma gedaan zal ik je vertellen, ze heeft haar nageboorte Jij dus naar huis meegenomen en de baby achter gelaten in het ziekenhuis, wat een grote vergissing maar kan ook bewust geweest zijn van je mama.


  Maak melding

 4. Dure auto zeker een automaat , Tja en stoer gedrag een ieder weet dat bij het naderen van een bocht je vaart moet minderen, en geen gas moet gaan geven


  Maak melding

 5. Wat een commentaar,,,SU,SU,,,SU,,,van de Lichtende Laaier,,naar de Laaiende Lichter ,,Avond kokosnoot,,jullie verdienen een ORAL-B mondspoeling,,,punt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.