Man die ’tjoekoe’ aan politie betaalde ook aangehouden wegens omkoping

5
Politieman die 'tjoekoe' nam om mensen door te laten aangehouden

De Surinaamse politieman W.B. werd maandag aangehouden nadat een filmpje van hem werd verspreidt, waarin te zien zou zijn dat hij een ’tjoekoe’ aannam van de 24-jarige taxichauffeur D.J. In het verlengde van het strafrechtelijk onderzoek contra de politieambtenaar, is ook de taxichauffeur aangehouden meldt het Korps Politie Suriname dinsdag.

Volgens de politie is D.J. de persoon geweest van wie agent W.B. geld in ontvangst genomen heeft bij een controle post in het oosten van ons land. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat D.J. de politieambtenaar heeft omgekocht om in strijd met zijn plicht iets te doen of na te laten.

Omdat omkoping of poging tot omkoping van een ambtenaar tijdens het uitoefenen van zijn werk strafbaar is, is D.J. op maandag 1 juni door de politie aangehouden. De taxichauffeur is hangende het onderzoek, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld meldt de politie.


5 REACTIES

 1. Goed zet van de politie, maar plee si dent kaboela bouta liet zich 30 miljoen US dollars betaken voor de gunning van de bosjes brug. Daarom hij niet met een anti corruptie wet in 10 jaar komen. Gelukkig kan de volgende regering hem en zijn familie kaal plukken. Om nog meer problemen te vermijden de Surinaamse staatsburgerschap van dina intrekken dan mag hij terug naar zijn geboorteland als hij vrijkomt.


  Maak melding

 2. Is het roblezzzzzzzzzz? De vluchteling, de man die zich nooit meer kan vertonen in Nederland.
  Hopelijk levert Brunsie hem niet uit. Verrot daar maar lekker weg. Ga maar klagen en klagen en klagen


  Maak melding

 3. Die hebzuchtige hindustaan moest nee zeggen. maar oplichterij,tjoekoe,coke dat is hun leven.
  De vrouw van een hind rechter was gepakt met coke jaren terug.
  Chan zijn vrouw heeft huis gekocht van grote drugsdealer.


  Maak melding

 4. Belachlijk is dit als er sprake zou zijn van omkoping zoals men het hier omschrijft dan waarom ging die politieambtenaar niet over tot de aanhouding van die man… De politie moet wel niet denken dat de samenleving alleen uit idioten bestaat, jammer dat ons land geen goede onderzoeksjournalisten heeft jammer heel jammer maarja bacovewinkel willen jullie van ons land maken…


  Maak melding

 5. Deze cowboy billy dacht slim te zijn om het te filmen en vervolgens op soc med te gooien.niet wetende dat hij zíjn eigen vonnis heeft getekent..en oom agent dacht extra een snelle Jelle te verdienen.eindstand…straf oso.by the way..wanneer wordt er niet onder de tafel doorgeschoven…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.