Roofoverval met dodelijke afloop in Brokopondo

8

In Suriname heeft zich vanmiddag een roofoverval voltrokken, waarbij één persoon om het leven zou zijn gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit plaats zou hebben gevonden te Mamaini in Brokopondo.

Volgens de politie zijn de verdachten vermoedelijk Brazilianen. Op het moment van schrijven waren de verschillende Surinaamse politie-eenheden onderweg naar de plaats delict. Meer details zijn nog niet bekend. Later meer.


8 REACTIES

 1. Ik wacht nu eigenlijk op de reactie van de Noordzee (liggen nu te slapen) waarin het toch vooral de schuld is van de NDP dat dit gebeurd. Ik verwacht flink wat reacties ook met berichten in HOOFDLETTERS geschreven. Vol met haat. Komt u maar..


  Maak melding

 2. Maar Robles, dat klopt toch!!!! Bouta heeft al dit uitschot naar su gehaald. Ik zou deze idioten gelijk het land uitzetten zover het mogelijk zou zijn. Zoniet, direct in de gevangenis met als ontbijt een grammetje goud voor de rest van je leven. Een voordeel het kost niets en als die overlijdt dan heb je je grammetje weer terug. Deze mensen hebben geen familie dus, begraaf ze op een verlaten terein. Probleem opgelost.


  Maak melding

 3. Kolibrie.. De wereld is veranderd. In Nederland wonen niet alleen maar Hollanders, in Amerika wonen niet alleen maar Amerikanen en zo kan ik eindeloos doorgaan.

  Robles.. Je hebt inderdaad gelijk. De mensen die hier reageren zijn van de VHP en komen vaak uit Nederland . Ik zeg gewoon hoe het is. Bij alle onderwerpen geven ze een draai aan om een politiek zaak van te maken.


  Maak melding

 4. In Amerika is een zwarte om het leven gebracht door een agent.
  Overal zijn er protesten, begrijpelijk maar waarom zijn ze gaan plunderen????
  Dat begrijp ik weer niet, hou het bij het protest !!!! En dan nog steeds klagen dat de zwarten gediscrimineerd worden.


  Maak melding

 5. Citaat: In Nederland wonen niet alleen maar Hollanders, in Amerika wonen niet alleen maar Amerikanen en zo kan ik eindeloos doorgaan.

  Precies in Suriname wonen niet enkel creolen !!!!!
  Op de radio zenders werd publiekelijk geventileerd, wij willen geen gladharigen als president !!
  Zijn de gladharigen geen Surinamers !!!!!


  Maak melding

 6. Haha de racist robles is nu hier vaak te vinden. Hij schijt buffels. Moet je niet naar de stad voor zaken. Boi donder op. Doet het pijn dat jij je niet meer kan vertonen aan de mooie Noordzee?
  Jouw lijder heeft met alle macht geprobeerd Suriname te vernietigen. erger hij gaat maar door en door. Het volk heeft hem gezegd ophoepelen, toch blijft hij zitten als een zak stront. Hoe noemde je het ook alweer? O ja democratie.
  Welnu jochie. Neem de democratieregels in acht en verwar ze niet met despotisme


  Maak melding

 7. Op de eerste vertoonde beelden was duidelijk te zien, dat de plunderingen in Amerika, niet door de zwarten waren begonnen. Zeker weer een scenario om ervoor te zorgen dat afro-amerikanen de schuld krijgen.Zelfs blanke politieagenten hebben zich aangesloten bij die protesten, HOEDAN?? Kijk ook naar de beelden en verhalen over de zwarte coronapatienten,
  ze krijgen geen hulp, maar worden vermoord.


  Maak melding

 8. Dotveba.@@@.Ik woon niet Suriname eikel. Je kraait alleen bullshit. Ik heb het beter voor elkaar dan jou mafketel. Ik… honger lijden? Whahaha..Ik neem je niet eens meer serieus. Er is een steekje los in je bovenkamer…. Wat ben ik blij dat jij in Nederland woont en jouw lieveling land India is Dan kan je nadat uit Nederland weg geschopt bent naar India emigreren, want zulke idioot als jij hebben ze niet in Suriname.nodig Er lopen namelijk al genoeg gekken rond. Trouwen … weet jij waar Congo ligt??

  Justici.@@ Chan mag van mij president worden. Gladharige of niet maak mij niets uit. Een VHPer kan ook een creool zijn. Is de VHP soms etnisch verbonden dan?

  Protest@@ De zwarten klagen niet.. Ze doen wat hun voorouders waren vergeten te doen en sommige blanken proberen nog steeds na te doen wat hun voorouders hebben gedaan en nu stuiten ze op hevig verzet. Maar ja… die tijd is al lang voorbij. Dan had de agenten maar moeten nadenken . De politie agenten hadden hun moordzuchtige gedrag achterwegen moeten laten dan was er ook geen plunderingen.. Dus ga niet klagen over de zwarten.

  Trouwens .. je laatste zin zegt al genoeg voor mensen die doordenken. Alle andere zinnen zijn voor mij niet meer dan een schijnvertoning.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.