Districtscommissaris Humphrey Jeroe ook besmet met coronavirus

23
Districtscommissaris Humphrey Jeroe ook besmet met coronavirus

Districtscommissaris Humphrey Jeroe van Boven-Suriname in het district Sipaliwini is ook besmet met het coronavirus. Hij is één van de 34 actieve cases in Suriname, meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Afgelopen weekend is ook districtscommissaris Yvonne Pinas van Boven-Saramacca positief getest op Covid-19. Volgens Starnieuws is ook een lid van het Onafhankelijk Kiesbureau besmet met het coronavirus. Hij was belast met toezicht op het hoofdstembureau Sipaliwini, gevestigd in Paramaribo. 

In Suriname blijft de officiële covid-19 teller de afgelopen dagen stijgen. Er is momenteel sprake van een explosieve groei van het aantal coronabesmettingen:

Zondag stond de teller rond 19.00u nog op 5 actieve cases en totaal 15 positief geteste corona gevallen. 24 uur later op maandag rond 19.00u is de teller gesprongen naar 34 actieve cases en 44 positief getest.


23 REACTIES

 1. De Ndp heeft bussen vol inboorlingen het land toegelaten. Dit allemaal om de stembusgang te beinvloeden. Vind je het gek dat de besmettingen in een rap tempo toeneemt. Ndp verantwoordelijk voor deze troep.


  Maak melding

 2. Bouterse: Covid-19 viert hoogtij door onmaatschappelijk gedrag
  Vraag
  Wie van de voorbeeld functie personen hebben “schijt” aan de covid maatregelen zoals social distance?
  Welke groepering / vereniging etc hebben “schijt” aan de covid maatregelen zoals social distance?


  Maak melding

 3. dc H. Jeroe …. wordt gauw weer de oude …. slechts een paar maanden …. dan is het ” feest ” definitief afgelopen. Onderkruiper … Oprotten jij !!!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Ai Boiiii… Ik heb medelijden met Suriname. Het lijkt een spelletje hier. NDP heeft inboorlingen naar Suriname gebracht .. Brunswijk heeft Boslandcreolen van Frans- Guyana naar Suriname gebracht Rara ….wie spreekt de waarheid.

  Het lijkt een soort soap met ieder zijn verhaal zonder einde.


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Er wordt nu door DiDiBri gezegd dat de nieuwe gevallen door maatschappelijk onverantwoord gedrag is gekomen. Het trieste ervan is dat hij GEEN eigen verantwoordelijkheid hierin neemt. ……ik zal tog verwijzen naar de feiten. ….wie was in AZ close aan het dansen met verpleegkundigen? Wie was close op Flora onder de amandelboom? Wie was op 23 mei voor de centrale markt close aan het dansen met de aanhangers? Wie liet toe dat zijn partij stiekem meetings liet houden? Wie stond zij aan zij met anderen de zg snelweg te dopen? Wie liep close door de menigte op verkiezingsdag in het stembureau? Wie danste close op verkiezingsdag op galibi en op moengo met de aanhangers? En ook op de persconferentie in lalla rookh waren de toekomstige partners en journalisten fout bezig door close te zijn. …..
  En mevrouw doewet doewet heeft alleen het LAATSTE geval bekritiseerd en NIET de voornoemde gevallen. ..en ook op de verkiezingsdag zelf werd de afstand niet bewaard bij de stembureaus. …..
  Dus laat DiDiBri mij een grote brik geven met zijn misplaatste verontwaardiging. …..en laat hij plaatsmaken met zijn boevenbende zodat de zaken. .ook op medisch gebied. ..snel aangepakt kunnen worden en deze uitbraak tot stilstand gebracht kan worden. GOD ZIJ MET ONS SURINAME.
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. Het wordt een hele karwei om de grootste, giftige virus waarmee Suriname.al 10 jaar is besmet te laten verdwijnen
  De covid 19, is vergeleken er niks bij.
  Suriname bevindt zich in een moeras, een zwarte poel van verderf.


  Maak melding

 7. Was het niet Chan die luidkeels zijn mensen toesprak en de overheid dwong om de covid 19 maatregelen te versoepelen? Wel Chan ze hebben geluisterd dus je bent mede veantwoordelijk voor deze nieuwe besmettingen.


  Maak melding

 8. Versoepelen van de regels was verantwoord, omdat Suriname Covid vrij was.
  Covid is vlak voor de verkiezingsdag geimporteerd !

  Trouwens welk voorbeeldig gedrag heeft Bouterse dan getoond tijdens zijn campagne in bijv. het ziekenhuis en op de markt ?

  Enfin, de vinger blijven wijzen lost nu niks op. Wij als volk zullen ons eigen verantwoording moeten nemen en wij zullen alles moeten doen om verdere verspreiding en escalatie te voorkomen.

  Krakti !


  Maak melding

 9. Maar het is toch Bouterse die al de regels geschonden te hebben als eerste met zijn bijeenkomsten !
  Het kan niet tijdens de verkiezingen zijn gebeurd, omdat er een incubatietijd van 2 weken op zijn minst tussenin hoort.
  Jeetje dit is erg! Hopelijk niet erger !


  Maak melding

 10. Tussen, versoepelen van de maatregelen en de Covid-19 importeren, is een” verschil”

  Ik hoop dat alle zieken, spoedig genezen zijn en samen gaan voor een nieuw en gezond Suriname.


  Maak melding

 11. @ devil de koers veranderd niet omdat die paarse knuppels er nog zitten.
  nu geld pompen in de economie met paars nog achter het stuur?
  is geld gooien in een bodemloze put


  Maak melding

 12. @Nobruya: weer eens is bewezen dat onze president behoorlijk dement is.
  ik verheug me verder op onderzoek naar meriba en zijn verdwenen companen.


  Maak melding

 13. Coronavirus of geen coronavirus…Wij willen de verkiezingsresultaten vrij en laat dr nieuwe regeing,vhp en combinatie,het bestuur uit de handen van crimineel bouta overnemen!#
  Laat bouta de coronavirus niet als excuus gebruiken om voor altijd aan de macht te blijven!
  De medische zorg zal beter worden met het aantreden van regering vhp en combinatie dit omdat vele landen Santokhi zal ondersteunen op alle gebieden .
  Plotseling hebben alle distriktcommissarissen Corona!!
  Laat deze distriktcommissarissen in quarantine gaan en laat leven doorgaan want wij de rest willen doorgaan met ons leven.Wij eisen het aftreden van bouta die Suriname gegijzeld houdt.Die moer kan niet tegen verlies.Het volk heeft hem afgezen.
  Wij willen herstel van democratie en einde bouta diktatuur.


  Maak melding

 14. Wie ging op Flora op een bankje zitten en hield zich niet aan de Coronamaatregelen?

  Zie verder:
  – ndp-verkiezing propaganda kort voor 25 mei 2020 in Beekhuizen en zie wie daarvoor verantwoordelijk was dat honderden paarse kakkerlakken aanwezig waren. Zie wie op de truck aanwezig was en I doe’et my way song.

  En deze grappenmaker komt vertellen dat mensen zich niet houden aan Coronamaatregelen.

  Donder toch op man, je bent ongeschikt om president van Suriname te zijn. Niet de kennis en zeer slechte ervaringen/negatief, misdaden tegen de menselijkheid, drugscriminaliteit, verantwoordelijk voor wapenhandel naar de Farc in Columbia, verantwoordelijk voor mensenhandel naar Suriname, verantwoordelijk voor: armoede, ontwaarding srd, geen valuta, hoge prijzen in de supermarkten, hoge benzineprijzen bij de pomp, enz. enz.


  Maak melding

 15. Als Bouta nu eens flink met Jeroe gaat knuffelen🤗, hoeft hij straks niet in de gevangenis weg te rotten. Dan komt er in de geschiedenisboeken te staan , onze “geliefde” president is binnen een week bezweken aan het Coronavirus, i.p.v. ons president is na zijn functie weggerot in de gevangenis. Bouta, dus nu is je kans om nog met je hoofd omhoog afscheid te nemen. Of zoals Hitler deed, cyanide drinken.🙄


  Maak melding

 16. Verwacht nog meer verspreiding…

  NDP-assembleelid Rachied Doekhie stelt tegenover de Ware Tijd dat al wekenlang gebabbeld wordt, de autoriteiten zich voornamelijk richten op de oostgrens, terwijl de westgrens mogelijk een nog grotere bron van gevaar is. Hij merkt op dat dagelijks talrijke personen illegaal vanuit Guyana over de rivier worden aangevoerd of er naartoe worden gebracht. Per persoon strijken boothouders die deze transporten uitvoeren SRD 250 op.

  Ook horecagelegenheden storen zich aan God noch gebod, zegt de politicus en maken mensen met avondpasjes van het NCCR er misbruik van. “Allerlei poepejantjes hebben pasjes. Die dingen moeten onmiddellijk worden ingetrokken.” Doekhie geeft aan dat onlangs enkele tieners door de politie in Nickerie zijn aangehouden nadat de avondklok was ingegaan. Zij transporteerden enkele buitenlandse hoertjes van Nieuw-Nickerie toen ze staande werden gehouden.


  Maak melding

 17. Zojuist de data bij de WHO bekeken: tussen 4 april en 31 mei waren er in totaal 5 nieuwe gevallen. En in de afgelopen 2 dagen opeens 15. Dit o.b.v. kits die ook papaya positief testen. Trek je eigen conclusie…


  Maak melding

 18. Het is bekend dat overgewicht een risico factor is. In Engeland had ruim driekwart v.d. opgenomen ICU patienten die met corona besmet waren last van overgewicht. Iedereen die te lui was om dagelijks voldoende te bewegen om overgewicht tegen te gaan zal nu flink schijten met de ongecontroleerde uitbraak v.h Wuhan Coronavirus. De Natuur houdt nu een opruiming.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.