zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die cocaïne in kleding wilde posten aangehouden

Man die cocaïne in kleding wilde posten aangehouden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft een 23-jarige man aangehouden, die probeerde cocaïne in kleding naar het buitenland te posten. De verdachte genaamd Arnold K., is op dinsdag 19 mei door de Narcotica Brigade aangehouden en opgesloten voor overtreding van de Wet verdovende Middelen.

Volgens het Korps Politie Suriname heeft Arnold in de maand september van het vorig jaar een doos ter verzending aangeboden bij een postbedrijf in Suriname. Tijdens controle stuitte de douane recherche op 153 gram cocaïne, die in kledingstukken was gewikkeld.

De drugs met een straatwaarde in Europa van circa 7.000 euro, zijn in beslag genomen en voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Ze leren het niet af. Hij moet een flinke straf krijgen. Ook de geadresseerde hoort opgespoord te worden en een boete te krijgen.


  Maak melding
 2. Boeboe bit sjorie@@ een boete wegens poging????? Poging wat poging iemand die drugs op mijn adres wou posten 😂😂😂😂👍👍


  Maak melding
 3. Dotveba@@ alleen maar loesbere praat je vertel iets nieuws iets wat we nog niet weten en verder praat je teveel en zonder bewijs ga naar de politie en doe aangifte


  Maak melding
 4. Denken deze mensen echt dat als men het wikkelt in kleding, de röntgenfoto’s het niet gaan detecteren? Het enige wat die straling tegenhoudt is lood en dan ook nog van een bepaalde dikte die ongeschikt is voor koffers, tassen enz.


  Maak melding
 5. Bongo bita 2 juni 2020 At 11:05
  Dotveba@@ alleen maar loesbere praat je vertel iets nieuws iets wat we nog niet weten en verder praat je teveel en zonder bewijs ga naar de politie en doe aangifte@@@

  Kan je inhoudelijk op mijn reactie willen reageren of is het te moeilijk
  Zoals ik al gezegd hebt je praat alleen maar loesbere poeperij je kraait een hoop poeperij uit dat kant noch
  wal slaat.
  Je praat veel maar je zegt niks
  Vertel iets nieuws
  Iets wat we nog niet weten
  Heb je ergens bewijs
  Of ga naar de politie en doe aangifte
  Kan je het niet schrijf dan geen loesbere poeperij st
  Je denkt paars je reageert paars je praat paars je doet net zo dom als paars je gedraagt je paars maar je bent geen paars volgens mij ben je stiekem toch nog een paarse riool rat
  fijne kerstdagen toegewenst 🗣ALATA


  Maak melding
 6. Dotveba,je nickname slaat op je zelf? 2 weken geleden stort Rutte effe 7 miljard om ondernemers te helpen. Dus wat voor stront lul jij over koffieshop?jenweetvniks van Holland laat staan je 3e wereldland Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES