183 kiesgerechtigden in quarantaine konden gewoon stemmen

2
183 kiesgerechtigden in quarantaine konden gewoon stemmen
Foto (c) OAS waarnemersmissie in Suriname

Dit was het speciale stembureau dat maandag ingericht werd voor de 183 kiesgerechtigden, die momenteel in Suriname in quarantaine zitten. Het stembureau met stembureaunummer 650 werd ondergebracht bij het Zorghotel aan de Anton Dragtenweg.

Deze personen vormen een potentieel gevaar voor de samenleving, omdat het tot en met de dag der stemming niet mogelijk is om voor de kiesgerechtigden in quarantaine vast te stellen of ze daadwerkelijk besmet zijn met het COVID-19-virus.

Het sturen van deze groep naar haar oorspronkelijke stembureaus, zou andere kiesgerechtigden ervan kunnen weerhouden om te gaan stemmen. Daarom werd besloten om dit bijzonder stembureau (foto) in te stellen voor de kiezers in quarantaine.

Alle personen in quarantaine werden naar het stembureau gebracht door het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR).

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Dat had ook gekund op Albina voor degenen aan de overzijde die reeds lang om een oplossing vroegen. We weten hoe dat uiteindelijk afliep.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.