zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Stembussen zijn gesloten: tellen gaat beginnen

VIDEO: Stembussen zijn gesloten: tellen gaat beginnen

-

Does Travel - naar Suriname

Na een lange dag stemmen vanaf 07.00u ’s morgens zijn de stembussen in Suriname zojuist om 21.00u gesloten. Op de stembureaus worden nu voorbereidingen getroffen om de stemmen te tellen.

Op de eerste beelden is te zien dat de stembiljetten werden ontvouwen en gesorteerd. Van elke partij kan een persoon meekijken dat de telling verloopt volgens de regels.

Een live flits zojuist vanuit stembureau 70 op de Shri Vishnu school:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/1105815306458325/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Kondremangs
  Zeer spannend ……maar we houden alles in de gaten als het totaal aantal stemmen overeenkomt met het aantal stemmers die zijn genoteerd bij het stembureau. ..niemand gaat weg. …stemming zit er wel goed in ondanks lange dag. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 2. Alle 2 zetels van coronie voor ndp (zie starnieuws) komt heel ongeloofwaardig over. Het lijkt meer op een sjoemel torie vooral gelet op de eerdere berichten.


  Maak melding
 3. Landgenoten blijf alert . Gesjoemel met stembiljetten, met genaturaliseerde Haïtianen, en verkeerd uitgebrachte stemmen op andere namen door de NDP . Een kat in het nauw , die door fraude de verkiezingen wil beïnvloeden. Ik heb nieuws voor ze : Dat gaat niet gebeuren!!


  Maak melding
 4. “jeweetzelluf ” wow spreek je serieus nu een heel land zo aan? en dat met zo een naam? gooi jezelf weg, jij snapt niet dat dit niet altijd in handen van het volk is ( ooit gehoord van fraude tijdens verkiezingscampagne’s ) nee want met zo een naam ben je daar blijkbaar ook veel te dom voor, we snappen het, hopelijk weet je dit wist je dit wel “zelf” hopeloos geval haha


  Maak melding
 5. Wie zijn de mensen rond Bouterse? Is dat zijn beveiliging? Die lijken niet op mensen met een Surinaamse achtergrond.

  het zijn de enige mensen waarvoor bouterse niet vreest voor represailles, hij wilt kunnen blijven slapen als een roos weet je nog


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES