Dief met 14 vonnissen op zijn naam weer gepakt door camerabeelden

5
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De politie in Suriname heeft vorige week een 49-jarige dief aangehouden die al veertien vonnissen op zijn naam heeft staan. De man Steven F. heeft op vrijdag 15 mei twee gekooide zangvogels en een race fiets van het merk Gazelle gestolen in de Ricanaustraat. Op camerabeelden is te zien hoe Steven de gekooide zangvogels en de fiets steelt.

Hij maakte zich op zaterdag 16 mei wederom schuldig aan diefstal en stal elektriciteitskabels uit een in aanbouw zijnde woning in de Bella Donnastraat. Tijdens het plegen van deze diefstal werd hij op heterdaad betrapt door buurtbewoners. Steven werd aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder.

De notoire dief ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal op het woonadres in Ricanaustraat en weigert om naar de camerabeelden te kijken waarop zijn criminele handelingen te zien zijn. De politie doet er alles aan om de gestolen zangvogels en race fiets terug te vinden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Men mag informatie met betrekking tot de gestolen vogels en fiets doorspelen aan de politie van het bureau Munder aldus de politie.


5 REACTIES

 1. Hij is familie van Boefdraad. Stelen en op heterdaad betrappen en dan nog ontkennen. Voor 20 jaar opsluiten maar eerst de handen afhakken.


  Maak melding

 2. @lockdown 20 jaar kost en inwoning gaat miljoenen srd’s kosten, een 9mm kogeltje tussen zijn oren kost maar een paar srd, en dan dumpen op lande voor de honden.


  Maak melding

 3. men hoefd toch niet zo vernederend te uitten ,deze menr ontloopt zyn straf niet maar de belediginen ach jullie zyn toch volwassen genoeg man.ik kom niet op voor de man maar die is niet de manier waar een gemeenschap met respect zich moet gedragen ,dit gedrag zegd genoeg over onze gemeenschap ,jullie zyn respectloos alleen een dictator kan jullie heropvoeden, wat een verziekte gemeenschap zeg,
  de pot verwydt de ketel ,stelletje idioten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.