Politie zoekt deze jongeman voor diefstal middels geweldpleging

33
Politie zoekt deze jongeman voor diefstal middels geweldpleging

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Stephen, Stephano Jilal ook wel bekend als ‘Koeli boi’.

Volgens de Surinaamse politie wordt de man ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging, zoals genoemd in het Surinaams Wetboek van strafrecht.

De verdachte heeft thans tatoeages aan beide zijden van de halsstreek alsook de binnenzijde van beide onder armen tot zijn handpalm, meldt de politie.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het ressort Flora op de telefoonnummers 494900; 531170, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


33 REACTIES

 1. “ook wel bekend als ‘Koeli boi’.” dan waarom word deze jongeman gezocht, hij was misschien gewoon de tassen van de beste man aan het dragen en nu zoeken ze hem voor zulke zaken.


  Maak melding

 2. 070@@ Volgens de Surinaamse politie wordt de man ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging, kan je niet lezen of na dong ie dong so en waar staat dat hij tassen moest dragen jij en wayambo hebben geen bal te zeggen tak tak soso onzin rommel.


  Maak melding

 3. Ondanks alle techniek en innovatie, denkt de huidige zogenaamde moderne mens als een holbewoner uit het stenen tijdperk. Kijk maar naar een afbeelding en gelijk komen de oergevoelens in ons op. Oh ,het is een Blakaman, oh, het is een Hindustani, oh ,na wan Yampaneisi, oh , na wan Sneisi, oh ,na wan bus’kondre sma en zo kunnen we wel doorgaan. Het gepleegde feit valt dan in het niet. Slechts de constatering van de bevolkingsgroep is van belang. Qua vadis? Smijt je smartphone weg en ga werken aan je geest.


  Maak melding

 4. @Wayambo
  Raak niet in paniek paarse schijt.
  De Vhp levert criminelen aan bevoegde autoriteiten. Herhinner je nog de uitllevering van roger khan aan Amerika door Santokhi?
  Toen was je baasje heel boos op Santokhi.
  Wees niet bang, bij de Vhp worden criminelen vooral moordenaars geen lijders.Deze eer krijgen criminelen en moordenaars alleen bij de ndp.
  Ocer is hun huis adres .Bij stichting de Olifant is er geen plaats voor criminelen en moordenaars.


  Maak melding

 5. Drugs.. Waarom gaan jongeren alcohol, tabak of drugs gebruiken?… Een belangrijke reden is de sociale norm dat bepaald gedrag acceptabel wordt gevonden…. Dat geldt zonder twijfel voor alcohol: het meest sociaal geaccepteerde en tevens meest gebruikte genotmiddel..Op de fles staat.., thans vaker een text.. drink met mate.. . Maar zie naar het aantal verkeersslachtoffers…Neemt steeds toe.. . Maar ook voor xtc en cocaïne geldt dat je geen uitzondering meer bent als je ­gebruikt…Het drugsgebruik gaat een eigen leven lijden… . Zeker in een bepaalde vriendenkring… Mensen heb Uw naasten.., vooral uw kinderen.. lief.. We gaan voor de verandering…


  Maak melding

 6. @ pakiratigri

  Het is voor het eerst dat ik een mening met u deel. Zeer uniek en wilde derhalve melding van maken.
  Nader commentaar op het bericht is niet nodig


  Maak melding

 7. @Wayambo
  Welke drugsbaronnen.Kan je ze voor ons opnoemen!
  Ik bedoel de drugsbaronnen die niet in je kop wonen ,dus niet komen met de ndp fatansie figuren!
  Ik wacht..


  Maak melding

 8. Je weet toch waar die drugsvliegtuigen landen in Saramacca. Je weet toch wie al die groente exporteurs zijn toch. Je kent toch al die toko’s in Amsterdam, Rotterdam en Den haag. Ik heb het over de grote boeven!


  Maak melding

 9. ik schat hem 14 of 15.

  zeker zijn de ouders zoek.

  ik blame deze arme jongeman niks.

  politie geef hem een kans.

  hij heeft zeker slechte vrienden………


  Maak melding

 10. Wayambo ze zijn weer een stem kwijt.
  Ai boy.
  Wie zijn de rovers, oplichters, verkrachters, moordenaars noem maar op.
  Ik zeg het elke keer. Overal en onder elke bevolkingsgroep komen ze voor


  Maak melding

 11. @ Ray, waar lul je over. Die golo lijder Chan van jou was ook minister van Justpol…..waarom heeft hij Bouta toen niet laten aanhouden en uitleveren. Neen tuurlijk niet hij zat massala te schijten toen. En nu met een hoop bla bla bla. Mark my words…. 27 mei klopt hij op Bouta’s achter deur om binnen te komen. Hopelijk past hij door die deur met z’n kaulo grote kerrie buik. Niet te vertrouwen gladjanussen. Dus tot lekker op met je Roger khan. Bouta loopt al meer dan 40 jaar vrolijk en vrij in Switie sranang. Of is dat een leugen…..vast wel. Big up DDB…. forever


  Maak melding

 12. Maar onder NDP komen ze meer voor vooral landrovers en op lichters .

  Hoefdraad heeft een andere beroep OPLICHTER dat kan je in NDP leren .

  De jonge is Wendy buurman .


  Maak melding

 13. Trump en Pompeo laat Bouterse naar daar schelden in Plaats van Nederland .

  Dino zit daar was hoor Bokasa Bouterse wat zeggen over America .

  Laat hij Trump en Popeo Schelden ,de dagen van de grote schurk zijn geteld na 40 jaren onderdrukking .

  Bouterse en Madoro komen nooit uit de klem van America .

  Dekolonisatie kan Bouterse vergeten hij moet uit kijken dat de America hem op haalt in Suriname

  Bouterse gaat steen worden ,wanneer hij Paramaribo en Commewijne heeft gekocht .


  Maak melding

 14. Een Militair verdient onder NDP Regering 4000 SRD is nu 250 USD

  Een Militair verdiende onder Front Regering 4000 SRD was 1350 USD waard

  Een schoonmaakster verdiende onder nieuw Front Regering 1000 SRD was 300 USD

  Een schoonmaakster verdient nu onder NDP Regering 1200 SRD is maar 90 USD waard .

  NDP Regering betaald altijd deze rot geld slechter dan SLAVERNIJ loon .


  Maak melding

 15. @ wayambo en wendy
  Als deze Jolie boi in de olifant zou onthouden, zouden de vhp’ers hem zelf hebben aangehouden en overgedragen aan de politie. VHP en/ of een VHP’ER beschermt geen personen met een criminele verleden of op het criminele pad lopen. Of het rovers gaa of drugsbaronnen. Dat kan niet gezegd worden van de ndp. Want daar zijn de mensen geaccommodeerd. Denk aan de 2 die door de VHP ( in NF verband) heeft laten veroordelen nl. Alibux en balesar. Deze zitten nu op het kabinet van de president als adviseurs. Drugspersonen: jou lijder ( let wel met “ij” en geen “ei”) en boerenveen zijn toch drugsveroordeelden. Groente boeren: dassasing, combemarkt, enz zijn de grootste groenteboeren die groenten naar het buitenland exporteren. Ga even thuis bij hen en dan gaan jullie zien welke vlaggen daar wapperen.


  Maak melding

 16. Als hij in olifant was dan zou er wat gebeuren???
  Een VHPer vermoord een onschuldige cubaan met zoveel oranje apen ( die hebben glad haar. )
  Deze jongen is geen kleine jongen. Boven de 20.
  En iedereen houd zn mond. vergeten dat die 18 jarige van jullie soort zijn moeder heeft vermoord??
  Vhp krijgt 11/12 zetels .
  God zal ons behoeden voor gasten als Chan. Surinamers massaal PAARS.
  NDP 29 zetels


  Maak melding

 17. Vergat aan te geven:
  De duikbootkoning en eigenaar van een drugsvliegveld: radj oedit. De grootste geldschieter van de ndp. Nu doet hij alsof hij ongeneeslijk ziek is en houdt zich op in Nederland. Dus wendy, wayambo e.a ndp gelieerden laten jullie jezelf goed informeren eer jullie de VHP betichtigen van het borgen van criminelen. VHP en VHP’ERS zijn mensen met eer en zelfrespect.


  Maak melding

 18. De grootste crimineel van Suriname blijft Desi Bouterse. Laten we dat niet vergeten.
  Die mafklapper heeft 11 + 20 jaar cel aan zijn broek hangen.


  Maak melding

 19. Gaaaaaap, de grootste foefoermans en drugdealers zijn de oranje schijnheiligen! Kom niet hier allerlei namen voor mij noemen! Dat weet heel Suriname en dat de drugsbaronnen, de Surinaamse Nederlanders in de grote steden zijn, die hun zogenaamde toko’s gebruiken om witwaspraktijken! De wisselkantoren van de VHP, daar zitten ook de schijnheiligen, die contacten onderhouden met die drugbaronnen in Nederland! Waarom was de VHP zo tegen de Valutawet, om deze drugsbaronnen te beschermen. Waarom noen jij die namen niet! Kom mij geen nonsens vertellen!


  Maak melding

 20. Wendy ziet echter elke boom een Hindoestaan. Binnenkort wordt ze paranoia, want ze gaat ook in de regering voortaan veel Hindoestanen zie. Ze zal elke dag naar President Santokhi moeten kijken en luisteren. Je mooie dagen komen eraan, Wendy.

  P.S: ik neem je niks kwalijk want ik weet dat jij een van die vele duizenden overbodige ambtenaren bent die was aangenomen om te stemmen op de NDP. Nu vraagt de NDP van je terug dat je de VHP zwart maakt. Ik begrijp wel hoor dat je geen keus hebt. Ze zeggen toch, als je je ziel hebt verkocht aan de duivel, dan ben je voor altijd verloren.


  Maak melding

 21. Het is zeer belangrijk dat de NDP de verkiezingen wint. Deze politieke partij zet zich in voor de mofina wang m.a.w voor de mensen die kansloos zijn en in de marge van de samenleving een kwijnend bestaan moeten lijden. Ook deze jongeman zal tot die doelgroep behoren. De VHP en NPS bekommeren zich niet om de vele jongeren die in criminaliteit vervallen. Het is daarom noodzakelijk dat de volgende NDP regering dankzij de olie- en gasinkomsten meer financiele armslag krijgt om scholingsprojecten voor kanslozen op te zetten. Ook deze jongeren moeten ingezet worden om de productie op te voeren. Stem daarom op de NDP.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.