Boze buschauffeurs massaal getogen naar ministerie van OWT&C

18
Buschauffeurs massaal getogen naar ministerie van OWT&C

Boze buschauffeurs zijn zojuist massaal getogen naar het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) aan de Jagernath Lachmonstraat.

De chauffeurs in Suriname zijn boos omtrent het feit dat de minister niets van zich heeft laten horen omtrent de eis van tariefsaanpassing. Daarnaast eisen ze ook de uitbetaling van hun lockdown vergoeding.

Alvoren de chauffeurs op het terrein gingen, hadden zij het verkeer bij de rotonde geblokkeerd. De verschillende politie-eenheden gingen ter plaatse om zaken weer op orde te stellen.

Situatie nadat het verkeer bij de rotonde geblokkeerd werd. Foto: Kailash D.


18 REACTIES

 1. Stem 25 mei 2020 op de VHP en de NPS

  Time4Change!

  Soema Abi A Makti? ( 3x),
  A People Taki, Oenoe Wani Chan!

  Soema Abi A Makti (3x)
  A People Taki, Oenoe Wani Chan!

  Soema Abi A Makti? (3x)
  A People Taki, Oenoe Wani Chan!


  Maak melding

 2. en die dagoebal chotkan is champagne aan het strooien op bouta higggggh-way en nu saramacca.

  hij heeft ka met die bushouders.

  laat bigi boi zijnballen kapot trappen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Wat??? Een minister die niets meer van zich laat horen. Dan hoor je geen minister te zijn!

  Geef deze hardwerkende chauffeurs hun geld.
  Hun kinderen moeten ook eten!


  Maak melding

 4. Altijd moeten de buschauffeurs klagen. Dit is een nood situatie alle bedrijven voelen het in deze situatie van covid. Als ze rotonde blokkeren laten ze doen want daarmee bereik je niks


  Maak melding

 5. Ze hebben altijd een grote bek. Nu willen ze afspraak met minister.
  De regering moet heel gauw bussen laten halen en op de route’s zetten.
  Ook boothouders. Die van commewijne zouden ht merken. Ik zou staats veerboot voor brommers en fietsers en lopers zetten.


  Maak melding

 6. Ze hebben wel geld om benzine te tanken en in die bussen rond te rijden. Gewoon wat meer geduld mensen. Alles komt goed! Iedereen komt aan de beurt! De VHP zou jullie ook niet zo snel kunnen helpen, want ze zouden eerst op de stoep bij Rutte gaan staan om hulp te vragen!

  Heel veel bedrijven in Nederland hebben ook problemen. Horeca, sportscholen etc. Niet iedereen kan gelijk geholpen worden. Bij de sportscholen is een soort regeling dat op hun verzoek de leden nog hun contributie blijven betalen terwijl zij gesloten blijven en buitensport onder begeleiding aanbieden. Vorig maand was het nog 70% en daarna 50% contributie. Is wel vrijwillig!

  In Suriname zou de oppositie ook meer kunnen doen dat de hele dag fraude fraude te schreeuwen. Zij zitten juist de boel op te hitsen!


  Maak melding

 7. Ik heb geen medelijden met de bus chauffeurs, hun waren npd,er dus niet klagen . Bij de rovers regering zit niet de enige minister die niet reageert op vragen van de mensen


  Maak melding

 8. Weg met de ndp-gangsters en de ddb-GANGSTER Family-achter op.

  Keizers van Suriname, Surinamers geeft deze ndp-gangsters op 25 mei 2020 de knock out. Surinamers zie uw heel grote armoede en heel grote ellende die deze ddb-gangsters familie en ndp. Opzouten!. Ze houden jullie dom en achterlijk en verrijken zich zelf. Zie de ndp-gangsters in de DNA van Suriname wat die met jullie doen.

  Stem op de VHP en de NPS

  Time4Change!


  Maak melding

 9. Ik wil op 25 mei een bus sponseren om kiezers die willen gaan stemmen,maar geen busgeld hebben.Ik roep anderen op dit ook te doen.


  Maak melding

 10. Dat is het gevolg als op een veroordeeld dement fossiel en zijn corrupte, criminele organisatie stemt.

  Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven.


  Maak melding

 11. Dat krijg je ervan als je op die megalomane populistische moordenaar stemt. 25 mei moet hij plaats maken voor een echte president. Oprotten met die gek


  Maak melding

 12. @Wayambo zit je veilig samen met je kornuit RobG aan de Noordzee zijde met een Oranje Wilhelmus Paspoort op zak en achter jullie PC te reageren wat er allemaal gebeurd in SU ? Wij de Surinaamse bevolking weten wat we dagelijks hier mee maken onder bewind van deze waardeloze regering. Volk van SU stem deze kornuiten samen met de paarse rioolratten op 25 mei weg.
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 13. De NDP heeft vanmiddag ook afgezegd voor het ‘Economisch Debat 2020’ van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES). Dit debat wordt vanavond gehouden via Apintie TV. Op basis van opiniepeilingen van IDOS in februari zijn 4 partijen geselecteerd en uitgenodigd voor het debat: de NDP, VHP, ABOP en de NPS.

  ================================

  Whuahahaaaaa….de ndp schijt alle regenboog kleuren stront. Ze kennen we ze weer. Stem ze 25 mei weg !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.