Stiefzoon (23) vast voor moord op stiefvader (58)

16
Stiefzoon (23) vast voor moord op stiefvader (58)
Het slachtoffer, de 58-jarige Anthony Cabenda.

De 23-jarige Vince B. is op maandagochtend 27 april aangehouden door de politie van het bureau Richelieu. Hij wordt ervan verdacht zijn 58-jarige stiefvader Anthony Cabenda (foto) om het leven te hebben gebracht. Dat meldt het Korps Politie zojuist.

De politie kreeg in de nacht van zondag 26 april, omstreeks half twaalf, de melding van een geval van overlijden op het woonadres van de heer Cabenda. Ter plaatse werd het ontzielde lichaam van meneer Cabenda aangetroffen. Zijn lijk vertoonde letsels in de halsstreek en in het gelaat.

Vince, B. die ter plaatse was, is op grond van feiten en omstandigheden als verdachte aangemerkt en aangehouden meldt de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vince, hangende het onderzoek, door de politie ingesloten.

Het ontzielde lichaam van de heer Cabenda is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.


16 REACTIES

 1. Jammer Jammer Jammer ,is dit Suriname met zoveel doden meer dan een Virus .

  Aanrijding doden ,zelfmoord doden ,Roofmoord doden , en doden van verdriet .

  Zie maar de leeft tijden ,totaal uitsloof gedraag van de ouderen is ook een bijdragen dat zulke zaken zicht voor doen in Suriname .

  Gecondoleerd Familie en vrienden en veel sterkte voor de buurt bewoners .


  Maak melding

 2. Men moet ook meer voorlichting gegeven aan de jongeren en ouderen .

  Niet alleen over Corona virus hebben ,Regering van NDP toon je creativiteit nu .

  De wereld is heel klein dat merkt iedereen nu met de uitbraak van een Virus .


  Maak melding

 3. Bij aantreden van deze Regering van NDP in 2010 waren deze jongeren 10 tot 12 jaren oud .
  De sfeer in Suriname is verziek door de gedraag dat de Regering uitstraalt de laatste 10 jaren .

  Creativiteit is heel laag onder NDP Regering of nog nooit zo laag .


  Maak melding

 4. Inderdaad, er vallen meer doden in het verkeer, door criminaliteit en zelfmoord dan slachtoffers van het Coronavirus. De maatregelen die de overheid getroffen heeft om een uitbraak te voorkomen werkt blijkbaar wel. Immers, slachtoffers van het virus zijn beperkt, mensen genezen en er komen zeer weinig nieuwe gevallen erbij. Daarnaast zien we dat vooral NDP sleutelfiguren de eigen gemaakte regels aan hun laars lappen, samenscholen en langs de straten of op de hoeken van de straten feesten. De vraag is, waarvoor dient de lockdown tussen 20:00 -6:00 uur als er vooral door NDP-ers misbruikt gemaakt wordt van de pasjes om in de avondklok uren op straat te begeven. Gezien de wijze waarop NDP-ers met de hele situatie omgaan riekt naar misbruik, fraude en eigenbelang. Weg met deze schorems, nog 27 dagen te gaan. Mensen geef je mensen je sociale netwerk van vrienden, kennissen en familie het advies om bewust te stemmen. Mijn voorkeur gaat naar VHP, omdat ze goed samen kunnen werken, een stabiele kader hebben en vooruitstrevend zijn. Daarnaast heeft haar leider inzicht, kennis en is zowel internationaal als nationaal gewaardeerd en geaccepteerd.


  Maak melding

 5. Nou , dan weten velen van jullie niet wat er allemaal in de wereld gebeurd , dit wat er in suriname gebeurd, gebeurd wereldwijd, verkeersdoden, criminelem, rovers. Een ding is overduidelijk dat suri na.erd geen verkeersfatsoen hebben, maar dat heeft niets te maken met de NDP, het ligt aan de mensen zelf ( die individu) Er zijn ook surinamers die weten hoe het hoort. Alles schuiven jullie op de regering, vraagt jezelf eens af wat jij doet om suriname vooruit te brengen op een bepaald niveau. Begjn jjj iets goeds of positief te creeren en of doen, dan zullen anderen het overnemen. Hetzij je straat netjes houden, activiteiten organiseren in je buurt, ga groenten planten enz enz , en sr is nog heel veel wat je kunt doen ipv kritiek leveren op de regering en zelf doe jij niets. Odi, odi en fijne dag mensen.


  Maak melding

 6. @ Joosje, u haalt de woorden uit m’n mond. Dit artikel heeft helemaal niks met politiek te maken. En toch zullen er sommige mensen zijn die het zo weten te draaien. Zelfs zware regen zullen ze wijten aan verkeerd beleid vd NDP. Ondanks het feit dat de regering zo adequaat heeft gereageerd op het Coronavirus. Zullen ze toch iets negatiefs te melden hebben. Triest! Wat nog triester is, is het overlijden van deze man. Wat de toedracht ook is. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 7. Joosje 29 april 2020 At 11:13 …Amen. Velen stappen dat niet. Het is altijd zo in Suriname. De fouten liggen altijd bij de regering. De regering laten ze moorden, roven, frauderen, op hoeken van straten staan de hele dag naar vrouwen fluiten enz ..


  Maak melding

 8. Off topic :
  Niet alles ligt aan een regering, wat zijn de
  effecten van tien jaar wanbeleid, grootschalige
  corruptie en vernietiging van economie en
  geldstelsel van een land ???

  Wat gebeurt er als door wanbeleid en corruptie de
  koers van nationale munt zakt van 1 tegen 3,5 Euro,
  naar 1 tegen 20 Euro ???

  Natuurlijk hebben personen individuele een verant-
  woordelijkheid en mentaliteit !

  Hoeveel arbeidsplaatsen zijn er ontstaan via actief beleid
  van de regering ?

  0000000000,00

  PS : Zeer ernstig dat een burger op deze wijze wordt omgebracht,
  onderzoek zal meer duidelijkheid over deze trieste gebeurtenis
  brengen.
  Familie, vrienden en kennissen gecondoleerd !
  gemodereerd

 9. Wij willen allemaal, dat Suriname vooruit komt.
  Al sinds 1975!
  Als onze regering, de voortouw neemt en met plannen en projecten, komt en de middelen, ter beschikking stelt aan juiste personen, betrouwbare architecten c.q. uitvoerders, dan is het zeker niet de schuld van de regering.

  Suriname is groot, weinig,
  ingezetenen.
  Veel rijkdom en veel slimme mensen.
  Jammer dat we door, onze regering niet worden geleid.
  Maar gelijdt.
  Deze regering, betekent voor het volk, opstakels en als een bedrijf, van binnen – of buitenland, een initiatief neemt, dan doet, corruptie, trainering en ondertafelpolitiek, haar intrede.
  Op deze regering is heel moeilijk te bouwen.


  Maak melding

 10. Joosje.
  Omdat het elders ook gebeurd is het ok toch
  Wat de NDP rol betreft
  Je kijkt ernaar en je ziet het niet. Je ziet het niet of wil je het niet zien (erger je ziet het maar keurt het goed)
  Ouders hebben een voorbeeldrol, leerkrachten hebben een voorbeeldrol,artiesten hebben een voorbeeldrol, sporters hebben een voorbeeldrol, ministers hebben geen voorbeeldrol?
  Als de ndp ministers niet als raven hadden lopen stelen, maar het geld van het land hadden gebruikt om het land tot ontwikkeling te brengen was de criminaliteit niet zo hoog, was er meer (verkeers)fatsoen.
  Ook dat zie je niet. Wil je niet zien. Zie je, maar keur je niet af!
  Leg de schuld maar bij de personen die het wel zien en aankaarten, bij het volk dat te weinig doet. bah
  Het is ALTIJD een ander, nooit zij die het voor het zeggen hebben. Calimero gedrag om het netjes te zeggen. Je kan ook zeggen walgelijk, misselijk makend gedrag
  Wat kan de Surinamer individueel doen. Moet hij of zij nog meer doen?
  Het valt en staat met geld.
  Een minister die het geld steelt en vervolgens lenen noemt. Bah
  Voortdurend wisselingen in de leiding, zowel bij de centrale bank, bij de SLM als ook bij de ministeries
  Degene die ze aanstelt is NOOIT verantwoordelijk. Integendeel. Het is weer de schuld van de ander. bah.
  Een minister die alleen maar leent en leent en leent. Zijn al deze miljarden ook gebruikt om het land tot ontwikkeling te brengen.
  Was dit wel gebeurt, was het geld in onderwijs gestopt, in hulp aan exporterende bedrijven, aan hulp voor bedrijven die voor de lokale markt produceren dan had Suriname er niet zo beroerd voor gestaan. Maar ook nu weer, het gebeurt, je ziet het niet of wil het niet zien.
  Vergelijk het met een ladder.
  Opklimmen gaat langzaam, naar beneden KAN even langzaam gaan. Zo hoort het ook.
  Suriname onder Venetiaan klom langzaam
  Suriname onder Bouterse dondert naar beneden. Maar het is niet de schuld van de NDP
  Welnu, wiens schuld is het
  – het buitenland, met name VS en Nederland
  – de olieprijs
  – de goudprijs
  – de VHP, NPS enz
  – de banken in Suriname
  – het volk
  – degenen die het voor het zeggen

  Ik ken het antwoord al. Het is de schuld van allemaal, behalve degenen die het voor het zeggen hebben, zijnde NDP.
  Suriname heeft niet geprofiteerd van de hoge economische groei de afgelopen jaren. Wie had dit moeten bewerkstelligen? Niet degenen die het voor het zeggen hebben?

  Je gebruikt een veel gebruikt citaat van JF Kennedy in jouw woorden
  ” vraag jezelf eens af wat jij doet om Suriname vooruit te brengen op een bepaald niveau”

  Welnu ik geef je wat meer dan een citaat terug. Van de grootste zanger, danser, entertainer ter wereld: M. Jackson Luister eens naar het lied- Man in the mirror
  Hierbij wat zinnetjes
  If you want to make Suriname a better place take a look at your self and make a change
  I see the kids in the street with not enough to eat
  Ach ik kan bijna iedere zin uit dit lied overnemen.
  Je moet door en door slecht zijn verrot zijn als je jezelf zo verrijkt, als je het goed praat dat anderen zich verrijken ten koste van de arme kinderen, die niet te vreten hebben, die met een lege maag naar school gaan, jonge meisjes die hun lichaam en daarmee hun ziel, hun eigen waarde voor de rest van hun leven moeten vergooien door te moeten neuken met jan en alleman, alleen om wat centjes binnen te krijgen.
  Bah, stelletje walgelijke honden


  Maak melding

 11. Voorlichting pakt niet op dit soort stront jochies.
  ik weet 1 ding een stiefkind mij dat wil flikken en ik.mn eerste kans krijg…sorry voor zijn mama maar.ik zet hem.in een rolstoel….
  gemodereerd

 12. No Nonsens
  Je hebt een grote mond, alsof jij alles beter weet. Het enigste wat jij weet is dom lulletje omdat je niet anders weet, zielig ventje.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.