Bromfietser valt en overlijdt ter plaatse in Commewijne

13
Bromfietser valt en overlijdt ter plaatse in Commewijne

Het stoffelijk overschot van een bromfietser wordt afgevoerd door een uitvaartbedrijf (foto) in Suriname. Dit nadat deze weggebruiker kwam te overlijden in het district Commewijne. De redactie van Waterkant verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval, welk dinsdagmiddag plaats vond.

Volgens de eerste berichten zou de bestuurder zijn gevallen van de bromfiets en daarna zijn overleden. Er zouden geen andere weggebruikers hierbij betrokken zijn. Het ongeval gebeurde te Mariendaal in de buurt van de Orleanekreek.

De Surinaamse politie was ter plekke, maar heeft nog geen officiële informatie vrijgegeven over dit ongeval. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.


13 REACTIES

 1. Het lijkt te spoken op Commewijne. eerst moord en doodslag nu weer een dode in Commewijne. Have a Break. Familie gecondoleerd.
  gemodereerd

 2. Franco, niet schrijven “het lijkt te spoken”, maar het spookt echt in commewijne. Enkele 10-tallen jaren geleden na het dammen en domino spelen in de toemalige stafclub van marienburg, ging de hele groep uit elkaar naar huis. Het was al ver over middernacht. 1 van ze ging op de brommer naar zijn huis in voorburg en zag op de hoofdweg bij de chinese winkel een vrouw staan die om een lift vroeg. Hij stopte en nam die vrouw mee. Toen die vrouw op zijn brommer stapte voelde hij niets. Enfin, hij reed door naar zijn huis. Vlakbij Voorburg zei de lifster dat hij moest stoppen eant ze was al thuis. De vrouw stapte af en ging naar haar huis. Echter, zonder de voordeur te openen verdween ze naar binnen. De volgende dag vertelde hij de hele groep en zei dat hij daarna met snelheid wegreed. Twee van de aanwezigen vertelden hem dat een vrouw in dat huis woonde die al een hele tijd geleden wad overleden.
  gemodereerd

 3. wan pipel 29 april 2020 At 00:43
  Familie gecondoleerd.

  Politie: let toch ook op?.De mensen op de foto moeten afstand houden. Zijn te dicht bij elkaar.@@

  🤣🤣🤣 en wat moet de politie nu doen terug gaan in het verleden en die mensen waarschuwen 🤣🤣🤣 wat zijn sommige toch slim 🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 4. Nabestaanden gecondoleerd !
  Het is niet mijn gewoonte om te reageren op geplaatste reacties maar deze keer moet ik Fred complimenten maken dat hij mij zover gekregen heeft.
  Ondanks de trieste ondertoon van het bericht moest ik toch glimlachen bij het lezen van zijn reactie.
  Ik dacht even terug aan een populaire radioprogramma uit het verleden n.l. Yorka Tori.


  Maak melding

 5. @ Wan pipel

  Afgezien daarvan dat de mensen te dicht bij elkaar staan, ze hebben daar niks te zoeken.
  Bij een ongeluk moet de politie de boel afschermen, geen potten kijkers nodig op dat moment.
  Ach ja in een bananen republiek is alles mogelijk, jammer hoor !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Hoe zit het met de handhaving in verband met de regels rond de corona crisis, aan de foto te zien wordt het toekijken naar ongevallen verheven tot publieksvermaak. hierbij een oproep aan de gezagdragers in Suriname om hun werk goed te doen en niet vervallen in onverschilligheid.
  Vooral alert blijven ten alle tijden, ook al hebben wij een regering die alleen maar aan zelfverrijking denken.
  gemodereerd

 7. Ten 1e RIP en Sterkte nabestaanden.
  @Fred: Dee dingen op Commewijne komen ook veel voor in Vreemde Tori’s op Apintie. Ik geloof ze wel hoor! Vroeger had je ook een rubriek in De Vrije Stem(krant) Vreemde Dingen.
  Het is al vaker geopperd hier dat sma moes go poer deng jeje foe ding dede famiri.
  Breng/stuur de overledene met alle respect naar het licht en reinig de plek.
  Sani de ma oen trangajesi en modern toemsi.


  Maak melding

 8. R.I.P meneer. Obductie moet uiwijzen waaraan deze jongeman zo aan zijn einde is gekomen. Mijn gedachten gaan eerder naar een acute hartstilstand dan een geest langs de straat. Sterkte gewenst aan kenissen, vrienden en familie. Sari tori.


  Maak melding

 9. Vreemd, maar dat zal het onderzoek uitwijzen. Ik ben tientallen keren van mijn bromfiets gedonderd en heb al die valpartijen overleefd. Kennelijk is deze man zeer ongelukkig gevallen of had hij iets onder de leden. Familie , vrienden en kennissen RIP en sterkte. Ja , de Orleanekreek, in de geschiedenis bekend onder de naam Hoer Helenakreek verbergt een heleboel geheimen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.