Diamanten huwelijk voor echtpaar Kromopawiro-Martowitono

6
Diamanten huwelijk voor echtpaar Kromopawiro-Martowitono

Kasbie Kromopawiro en Wakinem Martowitono hebben afgelopen vrijdag hun diamanten huwelijk herdacht. Het diamanten echtpaar heeft bezoek ontvangen van het commissariaat Wanica Zuid-Oost, waaronder districtscommissaris Audrey Hankers. De districtscommissaris heeft de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk overhandigd namens de president en first-lady van Suriname aan het jubilerend echtpaar.

Meneer Kasbie Tambar Kromopawiro is geboren in het district Suriname op 2 oktober 1930. In 1948 begon hij te werken bij het ministerie van Openbare Werken tot aan zijn pensionering. Zoals velen is hij ook een trouwe supporter geweest van de Surinaamse S.V. Madura.

Mevrouw Martowitono Wakinem is geboren op 15 oktober 1945 in het district Suriname. Zij had de zorg over het gezin en werkte ook daarnaast als huishoudster. Het huwelijk werd gearrangeerd en voltrok zich op 10 april 1960 in het toen voormalig district Suriname nu het district Wanica.

Uit dit huwelijk zijn er 4 kinderen geboren ( 2 zonen en 2 dochters ), met daarnaast ook 6 kleinkinderen en 2 achter kleinkinderen. Op sociaal cultureel gebied is het echtpaar lid van de Rukun Islam Sedjati moskee.

Bij het bezoek was de districtscommissaris vergezeld van de districtssecretaris Rinia Sarman en de adjunct-districtssecretaris Astrid Wengo.


6 REACTIES

 1. In functie in Uniform gelden regels niet alles voor een mooi plaatje.
  Van Harte Echtpaar nu maar hopen dat de felicitaties U niet fataal zijn/zullen worden.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd.

  Wegens gebrek aan praktijk lokalen[heb een technische opleiding]hadden we ook zaterdag praktijklessen van 7 tot 10.Na de les trokken we naar stad.Bij het veer kon je de Javaanse mensen heel netjes opgemaakt naar de stad zien komen.En de dag voor moeder dag leek als of heel Commewijne naar de stad kwam.


  Maak melding

 3. het begrip afstand houden kent men niet in surbo.
  het is nog niet doorgedrongen in welke tijd perk men nu leeft.. het is corona tijdperk.. dus gebruik je verstand..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.