zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman verhangt zich en laat briefje 'help 115' achter

Jongeman verhangt zich en laat briefje ‘help 115’ achter

-

Does Travel - naar Suriname

Een 27-jarige jongeman heeft zich afgelopen week in zijn woning in Paramaribo verhangen. Hij liet daarbij een briefje achter met daarop de tekst: ‘help 115’.

De 27-jarige heeft zich verhangen aan een kolom in de wasruimte met het touw van een hangmat die daar was gebonden. Hij had het touw van de hangmat losgemaakt.

Een vriend die op bezoek ging bij de jongeman heeft de brief bij de deur aangetroffen en de politie ingeschakeld. De wetsdienaren in Suriname gingen ter plaatse en troffen toen de 27-jarige hangend aan het touw aan.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het motief van zijn daad is onbekend. Vermoedelijk had de jongeman relatieproblemen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de familie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Dit is echt verschrikkelijk nieuws. Het is ook heel jammer dat men niet verder nadenkt. Hij is weliswaar uit zijn lijden verlost, welke dat ook moge zijn. Maar de pijn en verdriet die de nabestaanden hebben zal nog lang blijven en al met al lost het totaal niets op!

  Bepaalde mensen kunnen de problemen zelf niet aan. Zoek hulp. Vertel andere mensen over je problemen, er moet altijd iemand zijn die je wil helpen of een luisterend oor zal zijn. Bid tot God!

  Sterkte aan familie en vrienden!


  gemodereerd
 2. Er is iemand hier die praat veel maar zegt niks
  Al zijn adviezen dat weet iedereen al niks nieuws heb je geen nieuwe adviezen die niemand al weet of je denkt heel slim te zijn en de rest is dom maar je bent vergeten te zeggen praat met een arts of een maatschappelijk werker,psycholoog,een psychiater of ga naar het lpi dat had je ook moeten zeggen alhoewel dat ook afgezaagd is met je adviezen die iedereen al weet.


  Maak melding
 3. Vreemde zaak als je schrijft met een y schrijft en dat je van zelfmoord 2 woorden maakt
  Laat die poespas maar voor de jeugd of ben je nog een jeugdige


  gemodereerd
 4. Echt afschuwelijk nieuws..Heel veel sterkte aan de familie/nabestaanden. God bless!


  gemodereerd
 5. God, wat een ellende. Iemand die zich ophangt omdat hij het niet meer ziet zitten. Had toch gewacht tot na 25 mei, Misschien dat voor jouw weer licht in die donkere tunnel was gaan schijnen.
  In ieder geval RIP en sterkte aan alle familieleden, kennissen en bekenden. Wat de oorzaak ook moge zijn. 27 jaar is geen leeftijd om uit het leven te stappen. Triest en zeer pijnlijk.


  Maak melding
 6. Verbaasd om te zien dat sommigen, zelfs na zo een triest bericht, nog het onfatsoen hebben om anderen aan te spreken op hun redactie, dan wel schrijfwijze. Laat toch weer zien hoe bekrompen de geest van bepaalde zijn. Als je je ongenoegen wenst te uiten, kies daar dan een ander platform voor of zet helemaal geen commentaar. Het is al ernstig genoeg dat iemand tot een besluit komt uit het leven te stappen. Dan is minimale respect wel gepast in plaats van al die onzin wat men als reactie plaatst.

  Sterkte aan de nabestaanden !!
  Moge God jullie bijstaan in deze moeilijke tijd.


  gemodereerd
 7. Verbaasd om te zien dat sommigen, zelfs na zo een triest bericht, nog het onfatsoen hebben om anderen aan te spreken op hun reactie, dan wel schrijfwijze. Laat toch weer zien hoe bekrompen de geest van bepaalde zijn. Als je je ongenoegen wenst te uiten, kies daar dan een ander platform voor of zet helemaal geen commentaar. Het is al ernstig genoeg dat iemand tot een besluit komt uit het leven te stappen. Dan is minimale respect wel gepast in plaats van al die onzin wat men als reactie plaatst.

  Sterkte aan de nabestaanden !!
  Moge God jullie bijstaan in deze moeilijke tijd.


  gemodereerd
 8. Zoek hulp waarom schrijf je help 115 had je toch maar kunnen bellen. Sterkte aan zijn nabestaanden
  RIP .


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES