dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichaam van man die van Bosje brug sprong aangetroffen

Lichaam van man die van Bosje brug sprong aangetroffen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft zojuist het lichaam van een persoon in het water aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het stoffelijk overschot rond 09.00u tussen boten die bij de steiger waren is aangetroffen, zoals op de foto te zien is.

Het vermoeden bestaat dat het gaat om het lichaam van de 57-jarige A.K. die deze week van de Bosje brug zou zijn gesprongen. Zijn voertuig werd maandagmiddag rond 15.00u onbeheerd aangetroffen op de Surinaamse Wijdenboschbrug. De bestuurder was nergens te bekennen.

Het lichaam werd ontdekt door een arbeider die bezig was te werken op een boot. Enkele familieleden waren reeds bezig met zoeken op de Suriname rivier. Ze zagen de maritieme politie naar de steiger van Ballast Nedam varen en kwam tot de ontdekking dat het ontzielde lichaam reeds was opgevist uit het water.

Familieleden hebben de man positief herkend. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding en is in beslag genomen door de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

18 REACTIES
 1. Mensen zien het niet meer zitten. Bosjebrug gaat meer doden opleveren dan corona.


  gemodereerd
 2. Jammer eigenlijk :
  maar een kat in nood maakt rare sprongen, helaas deze broeder ook !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Land is failliet
  Hoge koers en alles is duurder geworden.
  Nieuwe valutawet dankzij mpp Abdoel.
  Geen medicijnen in apotheken.
  Mpp Bouta lijstaanvoerder paramaribo
  Mpp Adhin lijstaanvoerder wanica.
  Enz. Enz.
  Natuurlijk gaan mensen van de Bosjesbrug springen.
  Deze brug levert meer doden op dan corona.


  Maak melding
 4. Volk is de wanhoop nabij….dan krijg je dit.

  Medicijnen zijn inmiddels ook al schaars, dankzij de valuta-coup van de potentiële moordenaar Abdoel.


  Maak melding
 5. De varkens van WK kunnen zich natuurlijk weer niet inhouden en gunnen ons, van elke fatsoensnorm gespeend, weer eens een kijkje in hun ziekelijk, misselijkmakend brein. Dat er iemand is overleden, dat die persoon nabestaanden heeft en wellicht vrienden en kennisen, collega’s, deert ze niet, want hun inborst en hoogstwaartschijnlijk hun omgeving is onbekend met menselijke normen en waarden. Moge de overledene in vrede rusten en de nabestaanden troost vinden.


  Maak melding
 6. Zelfmoord is niet de oplossing mensen zoek hulp.
  Je laat je familie met veel pijn achter.
  RIP
  Laat dit nu stoppen.


  gemodereerd
 7. bosje brug moet gesloopt worden
  laat de veerboot terug komen
  nps en de vhp wilden die brug niet
  ik geef ze gelijk
  laten ze die brug afbreken


  gemodereerd
 8. In deze tijd waarin men overal ter wereld maatregelen neemt tegen het gevreesde corona-virus, is er evenveel aandacht nodig voor de psychische gevolgen van de huidige situatie. Angst voor besmetting en het lijden dat daarmee gepaard gaat, maar ook uitzichtloosheid door de economische en sociale gevolgen van de genomen maatregelen, kunnen de draagkracht van veel mensen te boven gaan.
  Er is blijkbaar veel verborgen psychisch lijden in Suriname. Ook hier zal het Covid 19 managementteam aandacht voor moeten hebben.
  Ik krijg het gevoel dat de geestelijke gezondheidszorg in Suriname helemaal een ondergeschoven kindje is. Misschien heeft dit met mijn eigen achtergrond in dit werkveld te maken, maar de vele gevallen van zelfdoding binnen korte tijd lijken mijn zorg helaas te bevestigen. Er bestaat namelijk een directe relatie tussen het gebrek aan psychisch welbevinden en zelfdoding.


  Maak melding
 9. Ik wil als het land het wil beveiliging aan brengen bij bosjebrug.ik heb een plan.zo kan het niet verder


  gemodereerd
 10. Suriname failliet en mpp didibri en co trekt zich lekker terug met een fles black label. Ze hebben schijt aan het volk. Sterker nog….ze zijn blij als er mensen dood gaan. Zo wordt hun aandeel in het koekje groter.


  Maak melding
 11. Land is failliet en toch staan ze in de rij om te komen regeren 😂😂😂😂😠😠😯
  Een land met oerwoud, olie enz.
  De Antillen hebben niks(muv stranden) leven van tourisme
  Nederland wilt ze zakgeld lenen van 40 miljoen
  Als Suriname ooit failliet gaat zal ik leren vissen en dagoeblad uit de goot eten maar zover komt het niet want ik plant. Die luiaards gaan sterven van de honger en degene die boven hun stand willen leven.

  Waarom neem je een lijk in beslag in verre staat van ontbinding met de weet dat hij zelf voor de dood heeft gekozen.
  Heb eerder te doen met de familie die er niet om vragen dit mee te maken.


  Maak melding
 12. Zoveel springers. Zoekt men dan nog geen oplossing om dat te beperken. Gaas of hekwerk hoog genoeg zodat men niet kan klimmen ..
  Sari hoor..


  Maak melding
 13. Ik snap sommige reactie niet ,toen ik klein sas ging men bij marinetrap daarna was leonsberg toen koos men voor het drinken gramaso of wel koeli Lola. Nu kus men voor bosje brug hoe hoe hoe inhemelsnaam is het de schuld van deze brug ,het ligt bij de mens zelf ,die brug is dood lichaam.


  Maak melding
 14. Meki vaarwel ik zal je ontmoeten in het volgende leven. Dat jij het was wist ik niet maar dat iemand van mijn directe omgeving zou gaan wist ik wel. Rip my friend. De here daar boven weet wat jouw tot deze daad heeft bewogen deze daad te plegen. Familie sterkte met het verlies van hem. Ik was huisvriend bij de familie. Rip.


  gemodereerd
 15. Meki rip. Dat jij het was wist ik niet. Maar dat iemand in mij directe omgeving was wist ik wel. Wij ontmoeten wel in het volgende leven. Alleen de here daar boven weet wat u heeft bewogen deze daad te plegen. Rip en familie gecondoleerd met dit verlies. Ik was kind aan huis bij de familie. Rip. Falmile heel veel sterke. Rip friend en broeder.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES