vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoertuig onbeheerd op Bosje brug, bestuurder vermoedelijk gesprongen

Voertuig onbeheerd op Bosje brug, bestuurder vermoedelijk gesprongen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is er mogelijk weer sprake van een brugspringer. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er een voertuig, op maandagmiddag rond 15.00u, onbeheerd is aangetroffen op de Wijdenboschbrug. De bestuurder was nergens te bekennen.

De autoriteiten houden er serieus rekening mee dat de man hoogstwaarschijnlijk vanaf de Bosje brug de Suriname rivier in moet zijn gesprongen. In het onbeheerd achtergelaten voertuig werden alle bijbehorende bescheiden aangetroffen.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Later meer.

Vorige week nog sprongen twee vrouwen van dezelfde brug in Paramaribo:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

34 REACTIES
 1. Hij/zij zag het niet meer zitten. Het volk heeft nog een lange weg te gaan eer het goed komt. Hopelijk wordt het lijk spoedig gevonden.


  gemodereerd
 2. Erg hoor de 3e in korte tijd.
  R.i.p.
  Of be Alife please.
  Erg dat deze brug de plek is voor zelfmoord.
  En niemand hoeft te vertellen dat men anders gif drinkt of iets dergelijks.

  Ik blijf herhalen dat:
  1. De brug een vloek voor de bouwbreinen is en de naamdragers ervan. Ook de dieven van de aanneemsom.
  2. Je naam aan een schandpaal fenomeen.Bosje brug en te hoog, middel om geld te stelen geweest. Enz.
  3. De brug lager kon op 15 meter hoogte tot 20m met een ophaal faciliteit, dat het open kon gaan. Gezien de 2 keer te dure prijs kon dat makkelijk.
  4. Vanaf de 1e springer, moest men spring beschermingen plaatsen.
  Wat schetst je verbazing dat na 100 plus doden, dat nog steeds niet is gebeurt.
  5. Het verhaal nogmaals van de Ndp gezinden oa. Dat mensen andere uitwegen zoeken enz. Is laks. Deze mogelijkheid allang indammen, zorgt ervoor dat men minder makkelijk zelfmoord kiest.
  Ze gaan er schijnbaar vanuit, dat ze niets voelen.
  Andere opties zijn pijnlijker en soms niet zeker.
  Vandaar Overheid, jullie waren toen al debit aan deze boevenbrug, nu dodenbrug.

  DOE ER WAT AAN!!!


  gemodereerd
 3. Ik denk dat de crackrokende opa niet inziet waar hij mensen toe drijft.
  De rattenvanger van Hamelen (Lees: Suriname) speelt af en toe op zijn fluit en dan volgen de ratten heel gehoorzaam. Als makke lammetjes, mee met de kudde. Want ja, zelf een te laag iq om zelf na te denken en tot de realiteit te komen.

  Een doorgesnoven dictator vanuit de jaren 80. Maar dan 40 jaar later. Dat moet een zacht koekje zijn, dachten de laaggeschoolden. Totaal geen weet, geen besef van wat ze doen en met wie ze te maken hebben. Maar wel droge rijst met 1 saucijsje vreten elke dag. Ja, stem nog een keer op die lul. Dan ga je helemaal geen saucijsje meer eten.

  Ik hoop dat je je maag zal moeten gaan vullen met straatstenen en zand, als je nog eens op Ndp stemd. Als je bij mij in de straat komt of thuis om te stelen en te roven schieten wij je neer. Dan weet je dat alvast! Want straks na die periode breekt de hel uit en dan krijgen we pas echt een hele rauwe Suriname.

  Men kan het niet verkroppen dat ze toch al die tijd verkeerd hebben gestemd en dat Vhp beter is. Een jaloezie die er nu al is zal dan vermeningvuldigen. Gevolg, meer roofovervallen op straat, winkels en huizen. Omdat mensen totaal niks meer te vreten hebben. Geen inkomen, maar wel een heel gezin om te voeden. Dan gaan criminelen er op uit. Let maar op.

  Wat wil je dan, met iemand waaronder zijn bewind alles gestolen wordt? Waar zijn de kasreserves?
  En de burgerij gaat opa bout straks allemaal nadoen. Gezinnen moeten vreten hebben en zitten nu zonder. Waar blijft het covid-19 ondernemers plan? Waar blijven de ondernemers of vinden jullie het wel goed zo? Geen ballen, te laf om ook je zegje te doen op WKN?

  Vaak is het ook schaamte. Jammer dan! Je bent nog veel laffer en schaamtelozer als je zelf niet eens voor je eigen mensenrechten kan uitkomen.
  Velen denken, ik ga niet stemmen de anderen doen het wel en zeggen er wel wat van. Wel, dan ben je gewoon een laffaard!

  Ndp medialand gasten. Schrijven jullie hier onder nog wat rommels om de schijn van Ndp nog hoog op te houden. Laffe honden! Betaald krijgen om berichten te schrijven op mediaplatforms zoals deze voor de Ndp. Jeetje, hoe zielig en laag kun je wel niet zijn? Het is duidelijk! Jullie krijgen betaald voor die onzin berichten om dingen als gestolen kasreserves goed te praten en dan woon je nog in Nederland. Vuile uitkeringstrekker. Schaam je!


  Maak melding
 4. Dit is nog niks, het ergste komt nog. Surinamers die elkaar gaan afmaken om aan vreten te komen. Let maar op. Er is maar een soort volk die het meeste gaat leiden omdat ze nooit denken dat er ook een morgen is.!!!


  gemodereerd
 5. Nr. 3 in 2 weken…

  Het volk is de wanhoop nabij en TRALALALUL met zijn “deskundigen” zitten in Saramacca te bekokstoven hoe Staatsolie te verpatsen.

  FAILED STATE is nu een FEIT..🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding
 6. Mensen zien geen uitweg meer in de economische malaise die de NDP regering heeft veroorzaakt. Ze plegen zelfmoord of sturen hun dochters naar massagesalons om daar bij te verdienen. De puinhopen van 10 jaar paars worden zichtbaar.


  Maak melding
 7. De alles beter wetende hier op WKN is hij nou gesprongen of niet hebben jullie het lijk al gevonden
  Er zijn geen getuigen die hem hebben zien springen geen lijk gevonden
  Jullie weten toch alles beter met jullie paarse hersens


  Maak melding
 8. @Dedikkezaak: Zelfs in dit soort trieste zaken kun je je verdorvenheid niet bedwingen! Ik wed dat je moeder zich schaamt dat ze jou ooit eruit heeft geperst, nu ze ziet wat voor dier je bent geworden. Ik heb medelijden met je familie die het met zo een misbaksel moet stellen. Jou taalgebruik, je woordkeuzes, jou zinsconstructies, jou hele inborst komt duidelijk uit een varkensstal en ik weiger te geloven dat je het product bent van een zeug, maar van een mens en dat je gaandeweg bent getransformeerd tot een varken dat verteerd wordt door haat en wrok. Ga naar een dierenpsychiater en laat je behandelen!!


  Maak melding
 9. Hoe meer doden hoe voordeliger voor de mpp bouta. Zijn aandeel in de koek wordt groter. De mpp didibri gaat het volk niet uit de crisis helpen. Hij jaagt hun in de dood. Uiteindelijk wil hij dat Suriname alleen maar uit paarse kontlikkers bestaat. Maar Chan zal het niet zover laten komen. Suriname zal weer het licht zien.


  Maak melding
 10. Als de persoon gesprongen is was hij/zij in zn eentje. Die voor de metro spingen die geven een hoop mensen een trauma.
  Als je je eigen leven neemt dan is het jouw keus.
  Voor alle problemen zijn er oplossingen. Ziekte alleen kan je niet wegvegen. Volwassenen maken hun eigen keuze in het leven. Zet Cur iets om de springers op te vangen?? Nee . De wind waait ze ook nog tegen de rotsen


  gemodereerd
 11. Men kan het leven in ons geliefd land niet meer aan. Telkens mooie woorden en beloftes vanuit deze regering die toch altijd weer blijken GEBAKKEN LUCHT te zijn om het ganze volk stil te houden, maar het einde is NABIJ. Er is geen geld en de regering kan geen vuist maken en adequate regelingen en/of actie’s ondernemen om het volk ten dienste te zijn.
  MONIE NO DE, nu is duidelijk dat de regering Suriname failliet heeft gemaakt. De gehele qualitie heeft heeeeeeel diepe zakken, die goed gevuld zijn.
  Volk van Suriname: HOUDT NOG EVEN VOL.


  Maak melding
 12. De Puinhopen Van 10 Jaar Desie Bouterse

  Laten we allemaal hopen dat de Hr Hoefdraad het Surinaams volk een dienst heeft
  Bewezen..

  RIP

  GILMOR HOEFDRAAD


  gemodereerd
 13. @Dedikkezaak: Soms praat je als een kip zonder kop en je worden worden gevormd door de lucht en stuiptrekkingen uit het karkas.
  Mensen denken mi ook aan de veiligheid van zichzelf en hun geliefden. De Paarse Menner heeft bewezen dat een mensenleven hem niets uitmaakt laatstaan dat van een volk. Jij roept mensen op om tot actie over te gaan en om van zich te laten horen maar intussen kom je met een rare nick hier de Awarriedomri uithangen. Geef ons allen het voorbeeld dat jij in gedachten hebt. Ik snap de springers soms wel. Ergens hier in Europa is er een natuurlijk gevormde klif. Mensen rijden soms kilometers dagen lang om de duik van die klif te maken. Hoe wanhopig en 1zaam moet je wel niet zijn. Maar in feite ben jij ook wanhopig en 1zaam gezien je braaksel soms hier op WKN. Ken jij de springers of hun families? Heb jij je afgevraagd of je het had kunnen voorkomen? Heb jij hun families na de sprong je medeleven betuigd? Doe iets maar doe geen domme oproepen.


  Maak melding
 14. Beste mensen surihaters, in Nederland springen bijna elke dag mensen voor treinen, hou jullie op met jullie stomme opmerkingen


  gemodereerd
 15. Ja die dikke lummel met zijn kilometers lange reacties ik weet echt niet wat van zichzelf denkt zeker hier de awarie dominee komen uithangen met een hoop rommel.


  Maak melding
 16. Ieder zal zo zijn eigen reden hebben waarom hij/zij zich van het leven berooft en de manier waarop.
  Om de schuld aan de brug toe te dichten, is naar mijn mening grote onzin. Men kan ook in de watertoren bij Poelepantje klimmen en zich naar beneden gooien. Zou de watertoren dan niet zo hoog mogen zijn?!
  Waarom vele respondenten op deze site altijd het naadje van de kous denken te weten, is mij een raadsel.Getuigt vaak ook niet van het gebruiken van het gezonde verstand.


  Maak melding
 17. Bosje brug is een trekpleister geworden voor surinamers die een sprong van hier als een verlossing zien en ze springen hun dood tegemoet.
  Mensen niet jullie leven en handelen is het probleem.Bouta is het probleem!
  Probeer hem te verdrijven en spaar je leven.Stop met het bezorgen van pijn en verdriet aan de rest van je familie.
  Gebruiken jullie je verstand en stem bouta weg die de bron is van alle onheil in Suriname.


  Maak melding
 18. Wat gaat er gebeuren als overal Fly-Overs in het land komen het gaat druk worden voor de begrafenisondernemers( is een wonder dat van een onbeheerde auto niet de banden,portieren,motorkap en verlichting is gestolen hebben de dieven zoveel honger dat ze geen kracht meer hebben om toe te slaan


  Maak melding
 19. Die brug is idd een vloek voor het volk. Onrustige zielen dolen dag en nacht op- en onder de brug. Blijf lijdzaam toekijken, hoe het volk leeg gezogen wordt door het paarse beleid. Chapeau, volk van Suriname, ga voor nog 5 paars en leef in weelde en goede gezondheid.


  Maak melding
 20. Jesus christus bewaar suriname , waarom weten we de rede niet waarom iemand zoiets doet
  zodat men de signalen kan herkennen en ingrijpen .
  Waarom nemen we sjing nang wisie waarom.
  Er moet meer voorlichting komen .
  De bevolking moet weten waar ze desnoods anoniem met hun problemen naar toe kunnen bellen.
  Let op elkaar mensen , dit is zo zinloos. RIP


  Maak melding
 21. Vanaf ik klein ben verhangen ze zich of drinken ze verdelgingsmiddelen.
  Nu hoeven ze geen touw of grammosoon te kopen. Moeten we op iedereen zijn gangenbletten. Brug heeft camera’s


  gemodereerd
 22. Maar is het de brug? Ik kan me herinneren dat er in een deel van Wij en de Wereld ook een verhaal staat over een gevangene in het fort(wat ooit een gevangenis was) die er ook voor koos om de Suriname rivier te kiezen als eindpunt en heeft het probleem zich niet verlegd van de Marinetrap naar de brug? Laten we vaker naar onze naasten luisteren. Iemand die uiteindelijk de hand aan zichzelf slaat heeft al eerder signalen gegeven in een schreeuw om hulp maar luisteren we wel? Zonder hulp zal de hulpvrager zijn of haar voornemen uiteindelijk uitvoeren als de gewenste hulp niet komt. Achteraf degene be of veroordelen is een vorm van stoerdoenerij. Vraag eens aan je naaste hoe het gaat en of je iets kan doen voor hem of haar.
  Indien het zo is dat de bestuurder/ster niet is gesprongen zoals iemand hier boven opperde, denk erom dat de volgende altijd zal volgen.
  Nogmaals help je medemens om zichzelf te helpen.


  Maak melding
 23. Wendy,metro in Suriname onder de grond? Ik dacht dat trams in Suriname zouden gaan rijden. Maar het is metro geworden onder de grond ,daarom zie ik zie niet..


  Maak melding
 24. Ik heb nooit gehoord dat iemand uit een veerboot in de rivier sprong. Waarom alleen van bruggen?


  gemodereerd
 25. Mensen die zelfmoord plegen hebben ook een onderliggend psychiatrische problemen.
  En kan niet zo zijn dat je het financieel niet red en besluit van de brug te springen.
  Werk je 7-15 dan kun je ook nog in een winkel gaan werken, gras maaien e.d. ipv gokken op FB zitten of grote leningen blijven doen.
  Ik blijf het zeggen groot doen voor de buitenwereld terwijl je geen rooie koper hebt.
  Dit is niet gelogen maar dochters van 20&18 die de hele dag thuis zitten vriendjes zat maar werken hoh maar maar intussen rijst bedelen bij de buren vader komt thuis met zak vol drank kost geen 5 cent maar geen eten in huis.
  Je hoeft niet de raden om wie het gaat en maar zeuren over situatie in het land.
  Ik begrijp niet waarom sommigen andere prioriteiten stellen zijn goed geschoold en verdienen goed.
  Men zorgt zelf voor problemen.
  Het neemt niks van je weg om nog een bij baantje te hebben.
  Wat ik merk is dat men het woord sparen/besparen niet kent men leeft van de hand in de tand.
  De indruk die men hier wekt is een horror situatie.
  Ik merk hier op Paramaribo-noord niks van of ben echt ziende blind moet echt onder die steen vandaan en naar optiek Ninon.
  De rijdende groentenboer hier op Noord is dagelijks uitverkocht heb de afgelopen twee weken maar 1 x groete/fruit kunnen kopen en baal echt.
  Eerst reed hij rond in een roestbruin en nu in een empala.


  Maak melding
 26. #roestbak

  Moet ik me schuldig voelen vraag ik me af NEEN zegt mijn man en komt met tig vb van collega’s. Net een baan geen vast contract maar wel een auto op afbetaling. Elke dag bij de warung broodjes halen.
  Ik ken een modist die een huis heeft gebouwd door kleren/panjies te maken niet 123 gebouwd maar het huis staat er TOP.


  Maak melding
 27. Luciën en Sammy the Queen ook vriendjes of gewoon 1 schizofreen? Te dom om zelf na te denken in ieder geval. Als het te moeilijk is om te begrijpen wat mensen hier schrijven moet je niet ineens gaan schelden. Zelfs een kind van 12 kan nog beter nadenken dan jullie twee bij elkaar. Een ieder kan op internet schrijven wat hij wilt dus ik ook. Als er toevallig even wat over Nederland-Suriname staat ofzo moet je je niet als een klein jochie op je pik getrapt voelen en in de rondte gaan schelden.

  Je begrijpt dus niet wat mensen hier proberen uit te leggen, hebt zelf geen inbreng of iets waarvan men wat kan opsteken,.. Nou, dan gaan we maar schelden he… 😆
  Kneusje!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES