zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidInitiatief om eten te doneren aan zorgmedewerkers krijgt navolging

Initiatief om eten te doneren aan zorgmedewerkers krijgt navolging

-

Does Travel - naar Suriname

Het initiatief dat Surinaams-Javaans restaurant Warung Mini Den Haag vorige week nam, om medewerkers van een ziekenhuis te verrassen met een warme maaltijd, heeft deze week navolging gekregen. Zeker drie restaurants lieten zich inspireren door de hartverwarmende actie van Warung Mini en doneerden op hun beurt Surinaamse porties aan medewerkers in de zorg.

Zo heeft Glenda Julia van Toespijs FeelGoodFood ervoor gezorgd dat IC medewerkers van het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer een maaltijd kregen. “Speciale dank aan Dsw Rijswijk eo in Zoetermeer en Jumbo Middelwaard Zoetermeer voor het beschikbaar stellen van de keuken en het aanbieden van diverse boodschappen. En natuurlijk FB-loze Natalie Fernand die me heeft geholpen in de keuken” zegt Glenda op Facebook.

In Rotterdam heeft Toko Rilah op Zuid gemeend om artsen en verplegers van de afdeling Intensive Care van het Erasmus MC een warm hart onder de riem te steken. Het restaurant heeft in totaal 80 porties en flesjes Mr Cool gedoneerd deze week.

In de havenstad hebben ook het Surinaamse radiostation Stanvaste en restaurant Ofa een maaltijd aangeboden aan de medewerkers van de longafdeling van het Sint Franciscus ziekenhuis. “Wij roepen iedereen op om hun waardering te blijven geven aan deze vitale groep. Vooral in deze moeilijke corona tijd” aldus het radiostation.

Het initiatief van Warung Mini Den Haag:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Leuke PR stunt. Na de coronavirus hoor je niks meer van deze restaurants. Mensen rollen over elkaar heen om zgn de helpende hand te bieden. Waar ziekenhuizen echt om zitten te springen is beademingsapparatuur. Als je de zorgpersoneel wilt helpen stop dan met hamsteren. Die mensen kunnen dan hun eigen prakje koken. Nu staan ze voor lege schappen.


  Maak melding
 2. @Wasyu: je vergist je het valt onder giften bij de belastingaftrek of hoe dat nu ook mag heten bij bedrijven. Deze giften kunnen afgestreept worden tegenover de inkoop. Vergeet niet dat deze zaken gedwongen werden hun deuren voor klanten te sluiten en dat ze compensatie krijgen.
  Ik kook en eet thuis dus ben geen klant en toch vind ik het geweldig dat deze mensen blijven koken en nu voor die mensen die zich uit de naad werken dag en nacht.


  Maak melding
 3. Bravo voor deze mensen die hun bijdrage leveren door het zorgpersoneel in de watten te leggen. Zij werken hard ook in deze moeilijke tijd om klaar te staan voor hun patiënten. God Bless


  Maak melding
 4. Wees blij dat een Surinaams javaaans restaurant een bijdrage leverd. KOOS een beetje erg slome reactie. En deze warung heeft echt geen reklame stunt nodig.


  Maak melding
 5. Redskin

  26 maart 2020 at 13:12

  Wees blij dat een Surinaams javaaans restaurant een bijdrage leverd. KOOS een beetje erg slome reactie. En deze warung heeft echt geen reklame stunt nodig.

  ===============================

  Dan had deze warung ook die bovenstaande foto en publiciteit niet nodig gehad.


  Maak melding
 6. Zpp’er hoeven geen druk te maken met omzet verlies. Ze worden fiscaal goed gecompenseerd. Wat gaat de didibri compenseren aan bijvoorbeeld de marktventers? Niks. Het volk mag stikken. Who dede zei hij onlangs. Dat klopt! Maar het hoeft niet zover te komen. Chan is er nog. Onze enige hoop.


  Maak melding
 7. @Koos: Je valt steeds de Javanen aan op hun foto maar hoe zit het met de andere gevers die tenslotte ook op de foto staan? Je valt me ineens tegen want ik zag jou als rechtlijnig.


  Maak melding
 8. Koos,minister komen daar eten. Foto is van en voor iedereen wat is er nou mis met en foto in de krant?ik snap je gedachten gang niet! Er zijn er wel meer op wtk die niks te doen hebben.


  Maak melding
 9. Off topic
  Vraag wie oh wie kan antwoord geven?

  Huurcontract getekend in Rotterdam dat de huurder van mijn huis in Suriname 350 euro maandelijks giraal overmaakt op mijn rekening in Holland.
  Is dit strafbaar volgens de nieuwe wet? 🙂
  Is een contract opgesteld en getekend in het buitenland en valuta bedrag in verwerkt in overtreding met de nieuwe wet?

  Mi tata
  Zo zie je maar wat je allemaal kunt doen om een wet die door (domme) mensen is samengeflanst niet altijd werkt.
  Succes met de nieuwe wet


  Maak melding
 10. Weer een echte surinaamse reactie.
  Geen wonder dat het zo goed gaat met Su. Blijf maar lekker dromen voor een welvarend Su. SUCCES!!!
  Ik blijf in elk geval gewoon POSITIEF !!


  Maak melding
 11. Waar het Coronavirus allemaal toe kan bijdragen of betekenen in Nederland. Een medaille heeft twee kanten.

  Surinaamse eetgelegenheden ga zo door zolang het Coronavirus is, maken jullie de Surinaamse keuken veel bekender onder de Nederlanders.

  Hierdoor kunnen wij SuriNeds ons goed blijven neer zetten in Nederland.

  Suriname en Nederland altijd samen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES