Klein gebaar en dank van Warung Mini voor IC medewerkers Haags ziekenhuis

12
Klein gebaar en dank van restaurant Warung Mini voor IC medewerkers ziekenhuin

Het bekende Surinaams-Javaans restaurant Warung Mini in Den Haag heeft woensdag medewerkers van de Intensive Care afdeling van het Haaglanden Medisch Centrum verrast met het bezorgen van een warme maaltijd. Dit als klein gebaar en dank aan de medewerkers van het ziekenhuis, die zich tijdens de coronacrisis inzetten voor stadsgenoten.

“Als dank voor jullie enorme inzet en tomeloze energie om onze stadsgenoten de zorg te geven die zo hard nodig is, bieden wij jullie hierbij graag onze specialiteiten aan. We hopen dat het jullie smaakt, het is onder veilige omstandigheden en met veel liefde bereid: ons belangrijkste ingrediënt” zegt het bedrijf in een brief.

Dinsdag was er in heel Nederland ook speciale aandacht voor alle zorgmedewerkers van Nederland, die momenteel keihard werken om de bevolking te beschermen tegen het verschrikkelijke coronavirus. In heel het land werd om acht uur geapplaudisseerd voor de zorg en vuurwerk afgestoken.

- Advertentie -

12 REACTIES

  1. Geloof me nou, dit is enkel publiciteitsstunt. Als zij echt zo goed hartig waren hadden zij de krant nimmer nodig om dit te doen. Alleen maar van, “kijk eens hoe goed wij zijn, zet het in de krant”


    Reactie rapporteren

  2. De dikke zaak.
    Wat weet je van deze zaak. Deze mensen geven heel veel aan doelstelling dus liever zegt je niks en doe ook iets dan niks… Ken ze heeeeel goed jij ben die paniekaanvallen lul


    Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.