woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidGestrande Surinaamse en Guyanese veerbootreizigers worden donderdag vervoerd

Gestrande Surinaamse en Guyanese veerbootreizigers worden donderdag vervoerd

-

Does Travel - naar Suriname

Guyanezen die gestrand zijn in Suriname en Surinamers die zijn gestrand in Guyana als gevolg van de stilgelegde veerdienst, worden op donderdag 19 maart vervoerd naar hun land. De veerboot MB Sandaka zal donderdag slechts 1 vaart vanuit Guyana en Suriname uitvoeren voor de gestrande reizigers.

De veerdienst tussen beide landen werd stilgelegd, nadat de Surinaamse overheid besloot de westgrens volledig te sluiten. Dit als voorzorgsmaatregel tegen het verspreiden van het coronavirus (COVID-19). Guyana telt op dit moment vier gevallen van corona.

MB Sandaka vertrekt om 9.00 uur vanuit Moleson Creek Terminal-Guyana (inchecken: 06: 30 uur tot 08:00 uur) en zal mogelijk weer om 11:30 uur vertrekken vanuit South Drain-Suriname (inchecken: 08:00 uur-10:00 uur).

De Guyanese regering had aanvankelijk het verzoek gedaan om de gestrande reizigers woensdag 18 maart te vervoeren. De Surinaamse regering verleende echter geen medewerking omdat naar verluidt nog een paar zaken in orde gemaakt moesten worden.

Of alle aankomende Surinamers morgen in quarantaine geplaats zullen worden, is vooralsnog onduidelijk. Volgens Surinaamse maatregel moeten alle reizigers uit een risicogebied in verplichte quarantaine van twee weken gaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Suriname, zal de calamiteitenpot, moeten aanspreken om het volk zo goed mogelijk te helpen.
  Bij wie is de pot in bewaring?

  Of laat de regering ons de pot op gaan?


  Maak melding
 2. Leek 19 maart 2020 at 13:43
  Bij wie is de pot in bewaring?
  ——
  Whahahahahhaha…..je keri mi boi. Soso lafoe dja. Bij wie is de pot met geld? Boeler vaseline smeerder zal wel een panklare antwoord hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES