16-jarige jongen steekt 18-jarige vriend dood in Coronie

10
16-jarige jongen steekt 18-jarige dood in Coronie

In Suriname is vanmiddag een 18-jarige jongeman om het leven gekomen bij een steekpartij. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij in het Surinaamse district Coronie om het leven is gebracht door zijn vriend, de 16-jarige N.D.

De steekpartij vond rond 15.00u plaats in Totness, de hoofdplaats van het district. Het slachtoffer is de 18-jarige Joel Nibte (foto). Zijn dood komt na een ruzie, gepaard met een vechtpartij waarbij de 16-jarige het slachtoffer met een mes in de buikstreek stak.

Volgens de politie is uit onderzoek naar voren gekomen, dat zij op leguanenjacht waren gegaan. Bij terugkeer begaven zij zich in een tent langs de Johannes Kraagweg om uit te blazen. Bij die gelegenheid kregen zij ruzie over de plek waar zij wilden liggen om uit te blazen. Die ruzie liep uit tot een handgemeen.

Joel en N.D. geraakten op een gegeven moment in een worsteling met elkaar en bij die gelegenheid trok N.D. een mes tevoorschijn en stak Joel hiermee in zijn buikstreek. Toen de politie van het bureau Totness op de plek van het incident arriveerde bleek dat Joel geen teken van leven meer vertoonde.

Een ingeschakelde arts stelde vast dat Joel Nibte is overleden. N.D. is aangehouden en het ontzielde lichaam van Joel Nibte is door de politie voor obductie in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.D. in verzekering gesteld.

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

10 REACTIES

 1. De oorzaak van de ruzie is niet relevant . Dat zulke jonge jongens tot zoveel geweld overgaan is zeer verontrustend. Trouwens ook bij ons hier in Nederland met name in Rotterdam zijn de steekincidenten waarbij jongeren betrokken zijn enorm gestegen. Er is zelfs sprake van een verdubbeling ten opzichte van 2019. Waar gaat het heen met de jeugd?


  Maak melding

 2. Dat Jacobus aan politiek denkt waar een jongen door geweld om ht leven is gekomen en een ander zn leven verwoest.
  Ik zou me schamen Is die vlag op hem gevallen?? Nee toch.
  R.i.p. jongeman


  Maak melding

 3. RIP jongeman…en dat om leguanen!

  En Jacobus, jouw gekronkel in het hoofd zeg genoeg over jou politieke kleur@!#&$…nog ff en ga je beweren dat corona virus vd NDP; zielig!


  Maak melding

 4. Zich een vriend noemen en een vriend zijn daar zit verschil in. Een vriend krijg je niet die maak je met elkaar. Een vriend daar ga je door het vuur voor daar heb je alles voor over. Op moment dat je dit meer kan om welke reden dan ook dan is de vriend dan verandert in een goede kennis.
  Heeft de goede kennis dit etiket niet meer dan is hij een kennis.
  Maar anno heden heb je nauwelijks vrienden meer, deze vriendschap bestaat jaren, dus moeten wij te kennen geven dat de wereld aan het veranderen is in een ik cultuur


  Maak melding

 5. RIP Mi Coron Brada aksi Masra Gado genade gi joe Kirimang! Famiri Krakti
  Een jong leven weg na Boomkip Jacht. Sai jere!
  Schrikkeljaar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.