Leerkracht aangehouden voor auto-inbraak in Paramaribo

31
politie-op-plaats-delict-suriname

De 41-jarige leerkracht Marciano G. is eerder deze week door de politie van bureau Munder aangehouden voor het plegen van een auto-inbraak aan de Kwattaweg. Naar Waterkant verneemt heeft de politie middels camerabeelden de verdachte opgespoord en aangehouden.

Op de beelden is vastgelegd hoe een voertuig met daarin twee mannen de inbraak plegen. Het kenteken is daarbij ook te zien. Verder is te zien hoe één van de mannen uit de vluchtauto stapt en een ruit van het gemunt voertuig kapot slaat. Daarbij wordt een autoradio en twee accu’s buitgemaakt. Daarna rijden de verdachten weer weg met de vluchtauto.

De politie achterhaalde aan de hand van het kenteken de eigenaar van het voertuig in Suriname. Het bleek een vrouw te zijn en de politie deed haar woonadres aan. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de eigenaar aan en confronteerde haar met het voorval. De vrouw verklaarde dat zij haar auto aan haar jongere broer had uitgeleend en verwees de politie naar zijn woonadres.

De politie ging bij de man thuis en confronteerde hem toen met het voorval. Hij gaf toe de auto te hebben gereden tijdens de inbraak die hij samen met een andere man pleegde. Verder gaf hij aan dat hij een leerkracht is op een onderwijsinstelling. Marciano gaf de politie een adres door waar zijn kompaan zou wonen. De sterke arm ging naar het opgegeven adres. De aangetroffen bewoners verklaarden dat zij de persoon over wie de verdachte het heeft niet kennen en ook niet daar woont.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de leerkracht in verzekering gesteld. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de andere verdachte.

31 REACTIES

 1. Monie no de!
  Leerkrachten krijgen hun salaris niet dan maar op de roof/steel tocht.

  Mensen het gaat nog erger gebeuren met regering.
  Door de huidige situatie van het regeer beleid kunnen de burgers niet helder denken ze houden nergens rekening mee.
  ( je gaat stelen maar houd geen rekening mee voor een mogelijke camera).
  Ede lasi bla!!


  Maak melding

 2. Minister steelt, zoon van de minister steelt, dochter van minister steelt, hele familie van de minister steelt. Vanzelfsprekend is dat de leerkrachten ook gaan stelen. Maar gelukkig hebben we een sterke vakbondsleider die niet met zich laat sollen. Enige redder is de VHP. Yes we Chan!


  Maak melding

 3. Ondervoorzitter Ramon Abrahams had ook mooi voorbeelden van stenen achter gelaten bij de overheid .

  Bouka en Graanoost hadden ook zo leuke voorbeelden achter gelaten met de na schoolse diefstal .


  Maak melding

 4. Een schande voor de overige negenennegentig procent leerkrachten die zich wel aan de regels houden en dit edele beroep ( zo je wilt roeping), met verantwoordelijkheid uitdragen. Wel uitzonderlijk dit hoor. Yu leki metter e go furu ini wan wagi. Lawlaw otoradio. De meeste leerkrachten die over de schreef gaan, doen dat vanwege agressieve handelingen tegen studenten of verhoudingen met studenten. Soms is er zelfs wel sprake van pedoseksualiteit aangezien de student (studente) nauwelijks 13-14 jaar is en de leerkracht in de dertig. We zullen dit maar beschouwen als een uitzondering op de regel.


  Maak melding

 5. Niet alles is te wijten aan wanbeleid. Mensen hebben ook een eigen verantwoordelijkheid!
  Zelfs in barre tijden moet je sterk zijn en je principes niet verloochenen. Normen en waarden behoren een belangrijk goed te zijn voor iedereen. Eens een dief altijd een dief, dus deze persoon is een dief ongeacht zijn werk als onderwijzer. Dat maakt het erger want hij heeft een voorbeeldfunctie.


  Maak melding

 6. Dat komt allemaal door het slechte regeer beleid en door het Corona virus, het laat vrouwen en meisjes, hun lichaam prostitueeren, ze kunnen dan niet meer helder denken, daarom mensen, pasop, houd afstand beschermd u, altijd neuslapje, mondkapje, en helm op voor effectieve bescherming, en vooral niet in deze tijd in groepjes buiten knikkeren, als je dat toch doet houd dan voldoende afstand tijdens het zeilen.


  Maak melding

 7. Bij de laatste Wet van Adboel en Bouka moest de parlement of DNA 51 leden hebben die wettig in geschreven waren .

  De de overlopers waren Sapoen en Chitan zijn twee dagen voor de Adboel en Bouka Wet onwettig verklaard .

  Daarom zijn ze zo lang gaan vergaderen om de wet na 25 uren goed te keuren met 26 stemmen .

  Maar de DNA bestaat uit 51 leden .

  De twee nieuw leden moet de open plaatsen van Sapoen en Chitan eerst over nemen dan is de Parlement weer op 51 leden .

  Jenny Simons voorzitter van DNA daar om moest je 20 tot 25 uren vergaderen deze vergadering is onwettig ook de Brokopondo Overeenkomst .

  Word nog vervolg in de Rechtbank in Suriname .


  Maak melding

 8. El-Comandante KAKA Fowru 26 maart 2020 at 10:01
  Dat komt allemaal door het slechte regeer beleid en door het Corona virus, het laat vrouwen en meisjes, hun lichaam prostitueeren, ze kunnen dan niet meer helder denken, daarom mensen, pasop, houd afstand beschermd u, altijd neuslapje, mondkapje, en helm op voor effectieve bescherming, en vooral niet in deze tijd in groepjes buiten knikkeren, als je dat toch doet houd dan voldoende afstand tijdens het zeilen.

  beschermd u, altijd neuslapje, mondkapje, en helm op voor effectieve bescherming

  Dit is precies de uitrusting die rovers gebruiken om te stelen en te beroven . Is niet zo een goed plan.


  Maak melding

 9. Wanneer je hoort leerkracht kijk of hij diploma heeft of boslandakte.
  Daarom moet je je auto niet aan mensen lenen.
  Dit gebeurt al jaar en dag. Stelen en roven met auto van anderen.


  Maak melding

 10. Wendy maar Abrahams en Bouka hebben ook zoveel geleend en gesteeld zij hadden Pramaribo Akte .

  Heb je nog wat van Sapoen en Chitan gehoord want de laatste Wetje van Adboel en Bouka waren ze niet bij .

  Wendy daarom had Jenny Simons met haar grote Bil zo een haast om met 26 leden van NDP de wet na 25 uren vergaderen goed te keuren .

  Maar de DNA bestaat met 51 leden waarom had Jenny de twee nieuwe leden niet eerst benoemd en dan de vergadering over de wet uit schrijven .

  De groeten uit Noordzee aan Wendy

  Ik kan geen Kaas voor Bouterse sturen want ze vliegen verlopig niet naar Suriname .


  Maak melding

 11. Marciano lijkt sterk op een hindoestaanse voornaam dus duidelijk de dader in vhp hoekje zoeken…. Marciano moet een radio hebben om het nieuws te volgen..Schoolmeester.. Marciano doet het vandaag, maar dit virus kan overslaan op schoolkinderen.. .Gaat het lampje weleens branden bij ndp aanhangers.. Onderwijzendpersoneel heeft hoge kosten.. Ze moeten rondkomen met srd dat steeds verder in winkelwaarde zakt… Abdoel wet staat buiten de winkels geparkeerd.. Het heeft in de winkels geen verhaal meer… Als die Chinese bakkerij open is dan is mijn dag rond… Ndp aanhang denkt in termen van die bakker is helemaal uit China voor mij gekomen… Misschien is het wél zo, maar moet die bakker niet ergens vandaan meel halen … Meel is een importproduct… Meel import gebeurt in Euro’s… Europees meel is overal welkom ook in Suriname…., maar hoe betaal je de Europese exporteur met srd.s.. Abrahams had het over brood van cassave, maar dat wordt na een halve dag steenhard… En hoe vaak eet Abrahams zelf nou cassavebrood om het als voedingsmiddel aan te bieden… aan het volk van Suriname… En die puinhoop die Abrahams in Paranam heeft achtergelaten.. Daar heeft hij problemen geparkeerd voor de binnenlandbewoners . . Mensen let op dat je, je vrije mening nog kan uiten… Het wordt nog wat in Paramaribo ..


  Maak melding

 12. Hij heeft nu van stelen zijn beroep gemaakt.
  Triest. Mag nooit meer voor de klas staan.
  Geen goed voorbeeld.
  Dat sommige mensen zo diep kunnen zakken.
  Bah.
  Sarie Torie.


  Maak melding

 13. @Waldo
  Zwijg ezel!#
  Ze volgen allemaal het vb van je baasje op.!
  Marciano wilde zeker the next lijder van Suriname worden.De vereiste is…een lange strafblad hebben en marciano maakte een start om te voldoen aan de vereisten.


  Maak melding

 14. Off topic
  Nieuws uit de krant ‘Starnieuws”
  Governor Roemer: Wet holt positie CBvS uit!

  Waldo en Wendy ik zou de kop van dit artikel willen aan passen en wel als volgt
  Het is
  Leerkracht aangehouden voor auto-inbraak in Paramaribo
  het moet worden
  Voltallig NDP en coalitieleden aangehouden voor inbraak in bestaande wetten in Paramaribo

  Waldo en Wendy ik zou zeggen lees de brief van Roemer en huiver


  Maak melding

 15. Breaking !!

  Off topic :

  ” … PARAMARIBO – In een brief aan president Desi Bouterse wijst governor van de Centrale Bank van Suriname, Maurice Roemer, het staatshoofd erop dat de deze week door hem afgekondigde ‘valutawet’ “op gespannen voet staat met de Bankwet en wettelijke regelingen”. “Het is evident dat de Bank geen bijdrage heeft geleverd aan deze wet, daar zij vooraf niet is gehoord dan wel geïnformeerd over de inhoud van de Nota van wijziging, hetgeen wel noodzakelijk is gezien het onderwerp van de wet, namelijk het valutaverkeer”, schrijft de governor in zijn brief van 23 maart. … ”

  Bron : De ware tijd.

  Bouta-lovers, al is de leugen nog zo snel ..

  De NDP is een partij dat geleid wordt door bejaarde en verjaarde draaideur criminelen en uitschot.

  NDP na soso los lossie.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 16. Dit is niks vergeleken met de 300 miljoen USD die is weggesluisd van de Centrale bank en nog steeds niet is verantwoord…

  Meer staat te gebeuren. Sluit uw ramen en deuren goed dicht. Want volgende fase is plundering van winkels en opslagplaatsen.


  Maak melding

 17. Gefeliciteerd Roemer!! Wat velen niet kunnen, doe je dat in enkele dagen. Gewoon niet luisteren naar didibri. Roemer heeft een sterke persoonlijkheid. Hij is niet bang voor didibri. Inmiddels heeft Roemer ook ingezien dat Chan de eniger redder van dit land is. Yes we Chan!


  Maak melding

 18. @ Bigi Sma en Para Express
  Dus Roemer laat eindelijk wat van zich horen
  Een paar dagen geleden schreef ik al dat hij links was ingehaald door Abdoel
  (Voor de Surinamers in Nederland, niet vergeten het gaat over Suriname).
  Ik schreef hierbij dat het niet zo kan zijn dat je meer verantwoordelijkheden hebt dan bevoegdheden.
  Met deze wet zou hij wel verantwoordelijkheid dragen,maar de bevoegdheid kwam in handen van Abdoel te liggen. Deze laatste maakt Bouterse kapot. (zou hij een dubbele agenda hebben sinds kort?)
  Maar ook Roemer treft blaam. Hij heeft nog een standaard instrument, naast het reeds beproefde interventiewapen. hij zet deze niet in. Wordt dit wapen overgeslagen, omdat de meerderheid tegen is?
  Als hij het niet inzet, wordt het devalueren.
  Geachte meneer Roemer
  ga lezen hoe de EU (dus voor de EMU/voor de Euro werd ingevoerd) aanvallen op het Europees Monetair Stelsel (EMS) pareerde, mocht je niet weten welk wapen.

  Merkwaardig vind ik dat Abdoel deze wet indiende. Zo’n wet zou door de minister van financiën moeten worden ingediend (natuurlijk na ruggespraak gehad te hebben met de governor en topmannen van de handelsbanken.
  Het feit dat minister Hoefdraad dit niet gedaan heeft, maar zomaar een minister, sterkt mij in de gedachte dat hij op een zijspoor is gezet.

  Het artikel
  Uit zeer onbetrouwbare bron heb ik vernomen dat deze leerkracht de spullen niet gestolen heeft.
  Hij moet dan ook worden aangeklaagd voor vernieling en niet voor diefstal
  Zijn verweer is dat hij de spullen slechts heeft geleend om later in de les aan zijn leerlingen uit te leggen hoe radio’s werken met en zonder accu.
  Hij zou de radio later terugbrengen.


  Maak melding

 19. Slecht voorbeeld meester. Voor een auto radio en twee accu’s. Sari Tori . Als je het niet hebt dang je spaar foe bai a tori. Vooral nu en op jou leeftijd liggen de baantjes als je vrij komt niet voor het oprapen.
  THINK TWICE.


  Maak melding

 20. Pico
  Roemer zou het wellicht kunnen en moeten weten met welk instrument alle zogenaamde monetaire autoriteiten handelsdood en monddood zou kunnen maken
  Waarom zou kunnen en moeten? Allereerst neem ik aan dat Zunder de waarheid sprak over zijn “leerling” en dat Roemer als hij slim is (neem ik aan van wel) hij reeds lang aan het nadenken is geslagen hoe hij zijn hachje zou kunnen redden in deze woelige zee. Dus zal het mij niet verbazen als hij nu wat vaker brieven zal laten lekken of zal bedanken.
  Enige wat mij benauwd is dat van Trikt niets van zich laat horen ook niet zijn advocaat.


  Maak melding

 21. Pico 26 maart 2020 at 19:17

  Roemer weet vast wel waar hij mee bezig is.
  Ik denk dat hij het heel tactisch aanpakt.
  De NDP is in paniek en wilt koste wat kost aan de macht blijven. Aan de andere kant staat de toekomst van Suriname op het spel. Het volk begint ook al nijdig te worden.
  Roemer moet dit slim en tactisch aanpakken om vroegtijdig paniekreacties te voorkomen.
  Er zijn immers al een aantal zaken die lopende zijn tegen de NDP. En de verkiezingen staan voor de deur.


  Maak melding

 22. Ramautarsing geeft aan dat er maandelijks SRD 390 miljoen moet worden bijdrukt wat betekent dat de waarde van de Amerikaanse dollar niet hetzelfde kan blijven. De schuld schuiven in schoenen van de cambio’s, rijke mensen en anderen betekent voor hem dat de regering niet weet hoe de economie werkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.