maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEx-gedetineerde die cipier beroofde van dienstwapen aangehouden

Ex-gedetineerde die cipier beroofde van dienstwapen aangehouden

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is een ex-gedetineerde aangehouden, die een cipier van zijn dienstwapen heeft beroofd. Het gaat om de 37-jarige Lionel C., die vorige week door het Regio Bijstand Team Paramaribo werd aangehouden op verdenking van beroving.

De penitentiaire ambtenaar werd op dinsdag 10 maart beroofd door twee mannen, nadat hij van een feest kwam. Daarbij werden zijn dienstwapen en andere spullen weggenomen door de criminelen. De boeven kozen daarna het hazenpad, aldus het Korps Politie Suriname.

Tijdens de beroving herkende de cipier één van de criminelen als een oud-gedetineerde die in een Huis van Bewaring zijn straf doorgebracht heeft. Die ex-gedetineerde bleek Lionel, C. te zijn. Leden van het RBTP hebben Lionel opgespoord en op woensdag 18 maart aangehouden.

Bij een onderzoek in zijn woning is het dienst vuistvuurwapen van de ambtenaar terug gevonden. Lionel en het wapen zijn vervolgens overgedragen aan collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Lionel ingesloten. Zijn kompaan wordt nog opgespoord meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Sooh.. Ik denk dat die lionel flink ervan langs zal krijgen in Santo boma. Ze zullen hem wijze dat hij het nóóit meer zal doen en terecht. Ze zullen hem moeten (laten) beroven van zijn maagdelijkheid aan zn reet😆


  Maak melding
 2. Een flink pakslaag zal hem ook zeker goed doen. Zonder pardon 15 jaar de cel in dan heeft de gemeenschap geen last meer van hem.


  Maak melding
 3. Wanneer gaat de grootste rover naar Santo Boma? Daar zal hij feestelijke opgevangen worden door de paar ratten. De sheriff maakt zich klaar voor de aanhouding. Yes we Chan!


  Maak melding
 4. Dedikkezaak 26 maart 2020 at 08:35
  Sooh.. Ik denk dat die lionel flink ervan langs zal krijgen in Santo boma. Ze zullen hem wijze dat hij het nóóit meer zal doen en terecht. Ze zullen hem moeten (laten) beroven van zijn maagdelijkheid aan zn reet@@@

  Ik denk eerder dat hij met groot respect in de gevangenis word behandeld door de criminelen
  Als iemand een bewaker of politie agent mishandeld en beroofd dan denk ik dat hij met de rode loper in Santo boma word ontvangen door de criminelen.


  Maak melding
 5. Deel zware straffen uit aan de criminelen!!
  Ze zien santo boma als hun guesthouse.
  1 crimineel heeft het zelf gemaakt tot lijder van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES