VIDEO: Onrust Paranam nadat bewaker dief doodschoot op bedrijfsterrein

42
Onrust Paranam nadat bewaker dief doodschoot op bedrijfsterrein

Bewoners van Paranam zijn woensdagavond in opstand gekomen nadat een bewaker van Cobo Construction een jongeman doodschoot op het bedrijfsterrein, toen hij bezig was schroot te stelen.

De politie van Paranam kreeg woensdagavond een melding betreffende een bewusteloze man op het bedrijfsterrein van Cobo Construction. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren een verhitte menigte en een levenloze man op het terrein aan met schotverwondingen. De menigte zwelde steeds aan.

De politie ter plaatse vroeg meteen assistentie. Intussen begon de menigte bedrijfseigendommen in brand te steken. De verschillende gespecialiseerde Surinaamse politie-eenheden arriveerden snel op de locatie om orde te handhaven. Zij wisten de menigte op een veilige afstand buiten het bedrijfsterrein te houden. Daarbij werden ook schoten gelost zoals in dit filmpje te zien is:

Artikel gaat verder onder video:

De menigte heeft verschillende voertuigen op het bedrijfsterrein in brand gestoken. Daarnaast is er ook geprobeerd om enkele gebouwen in brand te steken. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren snel ter plaatse en hadden de situatie gauw onder controle.

Twee arbeiders van het bedrijf zijn gewond geraakt door de aanvallen van de menigte. De bewaker is aangehouden en afgevoerd naar het bureau voor het verdere onderzoek. De politie heeft de zaak in onderzoek. Hieronder een filmpje van de situatie en een foto van de overleden man:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1062427670798743/
Het slachtoffer Delfano A.

42 REACTIES

 1. Damsco. 26 maart 2020 at 07:30
  ..de banken proberen t ook.
  ***************************************
  @ Damsco …. ACHTERLIJK GEDROG … je moet blij zijn dat de Ned. Overheid je ONVERDIENDE UITKERING op de bank voor je stort. Jij bent de allerlaatste die de banken van Anarchie moet beschuldigen.

  Iemand heeft je zeker gevraagd …. Anarchie hard aanpakken … de banken proberen t ook. … op WKN te plaatsen … Dondon Dia … JO KOE !!!!!!!!!!


  Maak melding

 2. Inderdaad stelen hard aanpakken. Onder geen enkel begin de dieven vrijwaren. Ook alles moet terugbetaald worden. Is de gestolen 100 miljoen usd al terugbetaald?


  Maak melding

 3. Wie zich zonder toestemming op andermans terrein begeeft en snode bedoelingen in gedachten heeft, kan het soms niet navertellen. De ware toedracht is aan de politie (OM).Er zijn gevallen waarbij ondanks men gerechtigd was te schieten , dan nog niet het recht had om iemand dood te schieten. Desnoods een manke knie voor het leven. Maar dat buurtbewoners en wellicht familieleden en vrienden zo tekeer gaan ,valt niet goed te praten . Het leed is wel begrijpelijk. R.I.P.


  Maak melding

 4. Het is en blijft diefstal, angstig is het dat een menigte dus dit diefstal goedkeurt. I.p.v. dat dit menigte zijn jongeren opvoedt om niet te stelen. Ik snap waarom investeerders weg willen blijven omdat een zeer groot menigte diefstal en roven goedkeurt in Su. En dit gaat alleen maar erger worden als de Surinaamse menigte niet snel maatregelen gaat nemen.


  Maak melding

 5. DNA moet een wet nemen,als iemand zonder toestemming op andere mans grond gebied betreed loop kans dat de eigenaar kan heel hard optreden waar ook doden kan vallen..geloof mij dat roven stelen worden iets minder.


  Maak melding

 6. Racisme is het kwaad dat niet valt uit te roeien en dat duivelsgebroed zit straks naast je in het vliegtuig richting su bah.
  Ik heb verder geen woorden voor jullie.


  Maak melding

 7. De schutter is zeker iemand met een denkwijze als Bumblegum een kakkerlak. Schieten uit haat. Deze soort schiet op alles wat anders is. Dat het nu een dief is of gewone burger maakt het deze kakkerlakken niets uit.


  Maak melding

 8. Om dit soort tuig blijven of trekken de investeerders weg. Begrijpelijk of niet soms. De bewakers vrezen voor eigen leven. Tuig van de richel als deze rioolratten richte teveel schade aan. Stelen van anderen zit in hun DNA. Je bent jong ga een behoorlijke baan zoeken. Blijf van anderen hun spullen af die op een eerlijke manier hun brood verdienen.


  Maak melding

 9. Deze losbandige mensen moeten gewoon met de harde hand worden aangepakt….het zijn de enige mensen in Su die aldoor dit afwijkend gedrag laten zien!!!


  Maak melding

 10. Konden ze de coronavirus ook zo boem boem doodschieten dan was de mensheid gered.
  De bewaker straffen voor moord.
  15 burgers werden ook vermoord door een crimineel met wapen en hij is niet gestraft maar beloond met het lijderschap.
  Denken de surinamers echt dat met het doodschieten de criminelen minder worden in aantal?


  Maak melding

 11. “De menigte heeft verschillende voertuigen op het bedrijfsterrein in brand gestoken. Daarnaast is er ook geprobeerd om enkele gebouwen in brand te steken…..
  Twee arbeiders van het bedrijf zijn gewond geraakt door de aanvallen van de menigte.”

  Typisch gedrag van een stel kes kesi’s.


  Maak melding

 12. Ram
  Zo een wet is er al, deze is door de VHP voorgesteld en aangenomen.
  Alleen kan niet iedereen niet schieten, vooral de winkeliers, omdat degenen die zichzelf moeten beschermen geen vuurwapenvergunning krijgen van de overheid.


  Maak melding

 13. Glenn 26 maart 2020 at 12:46
  De schutter is zeker iemand met een denkwijze als Bumblegum een kakkerlak. Schieten uit haat. Deze soort schiet op alles wat anders is. Dat het nu een dief is of gewone burger maakt het deze kakkerlakken niets uit.

  Kijk hoe ik jouw gespletenheid ontmaskerd heb. Jij die een beeld van tolerantie hier op Waterkant wil neerzetten maar al in het begin had ik jou al een stuk rottend bedorven vleesklomp genoemd. Je bent gefrustreerd omdat je niet tegen kritiek kan. Je Turkse buren zullen jou nog steeds op handen dragen omdat je voor hen niet je ware gezicht toont. De Turken in Suriname doen liever geen zaken met zwarte keskieshies want die stelen en zijn niet te vertrouwen.
  En zeker staat vast dat als ik door wie dan ook bestolen word, ongeacht etniciteit, ik
  niet zal aarzelen om mijn eigendom te beschermen. De meeste roven hier worden gepleegd door zwarte apen (in navolging van de door Afonsoewa gebruikte termen) en dus verbaast het mij niet dat de rover een djuka was.


  Maak melding

 14. Allen,

  Waarom worden er voertuigen in brand gestoken ?
  Dit is ook eigendom van iemand anders, net zo erg als stelen.
  Blijf van andermans spullen af, dan was er ook geen probleem.
  Vanuit huis wordt een ieder aangeleerd, wat NIET van JOU is AFBLIJVEN.

  SUCCES.


  Maak melding

 15. @Bumblegum aka Ba Ba Sai .
  De letterlijke woorden van Afonsoewa waren; no wan pikin yap’yapi ,no wan pikin kes ’kesi (kesi-kesi) e kon tap’ a show. Een kes’ kesi is een bruine apensoort. De kapucijnaap. Niet zwart! Een yap’ yapi of monkimonki is ook bruin van kleur (doodshoofdaap). Afonsoewa heeft nergens gerefereerd naar zwarte apen. Jij ,vanwege je racistische inborst bent al te blij dat Afonsoewa een zeer ongelukkige uitspraak gedaan heeft en jij Bumblegum aka Ba ba Sai, zich daarachter kan dekken. Maar je hebt geen legitieme dekking. Überhaupt vóór Afonsoewa ben je al geruime tijd racistisch bezig . Tot heden. Je hoefde dus niet op Afonsoewa te wachten. Waarom neem je niet eerder het goede op in plaats van zich te verschuilen achter het kwade? Dat geldt ook voor de notoire racist Boeler Shit Story. Ik twijfel wie het ergst is. Jullie tijd komt nog wel.

  Er wordt niet betwist have en goed te verdedigen of te bewaken. In dit geval wordt slechts verwezen naar een bewaker die een dief heeft doodgeschoten. Of dat nodig was is een tweede want de omstandigheden waaronder dit gebeurde, zijn niet vermeld in dit artikel. Daarover mag justitie zich buigen. De rest wat zich in het verlengde heeft afgespeeld is niet goed te keuren. Ga zo door mensen te betitelen als apen of dat ze terug het oerwoud in moeten. Doe het! Pakiratigri taki. A tan so.


  Maak melding

 16. Nou nou een hoge elektriese muur om paranam en probleem is opgelost. De ndplee pakettenstrooimachine mag overuren gaan maken maar waarom hoor je niets van die mpp getrouw minister van juspol of de DC, omdat het hun aanhangers zijn?


  Maak melding

 17. Vroeger was Paranam ten tijde van Biliton een gemengd gezelschap. Toen woonden Javanen en Hindoestanen en de enkele Chinezen en Creolen en Indianen naast elkaar zonder dievenijzer zonder muren met elkaar en ze feesten met elkaar.
  Anno heden is het woongezelschap hoofdzakelijk (80%) Marrons en Creolen en Hindoestanen en Javanen en Chinezen en Indianen samen 20% en leven in huizen met dievenijzer en feesten NIET meer samen en de terreinen zijn gescheiden met murenn
  In de avonduren zie je hoofdzakelijk Marrons (natuurlijk want 80% is Marron) die voor de winkels staan pm tussen 10 en 11 uur langzaam naar huis druipen.
  Ik heb me laten vertellen waarom zo laat omdat 60% van de 80% geen elektra heeft (wonen op terreinen die via paadjes bereikbaar is) zodat ze bij thuiskomst direct naar bed gaan. Hier is niets mis mee maar geen werk hebben en toch geld in de zak willen is dan het enige wat overblijft is stelen en inbreken.
  Tja risico van het vak om gepakt te worden of gedood te worden of ontsnappen


  Maak melding

 18. @ pakiratigrie
  Jij grote boeler hou je waardeloze commentaar voor jezelf. Jij bent de grootste racist op deze site. Je denkt dat je een econoom bent die anderen denkt te verbeteren of voor racist uit kan maken.
  Hopelijk heb je een spiegel thuis en kan je je poepgaatje beter bekijken hoeveel je nog kan incasseren. Een ieder heeft recht op zijn eigen mening. Jouw meningen zijn knap waardeloos. Denkt het steeds beter te weten dan een ander. Jouw narcistische boeler trekjes hebben wij door. Gore smeerlap. Kruip maar weer onder je steen rioolrat en blijf daar.


  Maak melding

 19. @ Boeler Shit Story,
  Karikatuur, die je bent . Een mening is niet hetzelfde als racisme. Racisme is verboden. Het is geen mening dus. Lees de woorden van je eens terug. Ook vorige berichten die jij geschreven hebt waarbij je duidelijk racistisch bezig bent. Dat is slechts mijn punt. Speel je het klaar een daadwerkelijke mening te geven over iets ,heb je van mij geen last. Ook al zou je alleen maar rotzooi verkondigen. Voor de rest mag je giftig worden. Dat is meestal wanneer men betrapt wordt en het niet kan accepteren. Het punt is dat jij je niet racistisch moet opstellen. Dat is de boodschap! Pakiratigri maakt geen grappen met racisten. Have a good day.


  Maak melding

 20. @ Pakiratigri. Ten eerste goedemiddag en ten tweede ben ik geen akaswari maar gewoon mr. Bumble. Ten derde heb ik niks met Ba Ba Sai en de grootste racisten waren de zwarte yap yapis slavendrijvers die hun zonen en dochters aan de witte Aap verkochten. Dit moet je erkennen en niet steeds de vraag stellen wie de grootste racist is. Daarnaast zijn in Suriname nog twee zwarte yap Yapi racisten nml Limburg en Hooghart. Roep deze twee soortgenoten maar tot de orde dan pas ben je een kel met ballen. Zo niet tap you dek ! Brutale dondersteen.


  Maak melding

 21. @pakiratigri
  Je bent de laagste in je soort. Smerige boeler tevens klotenlikker. Jij maakt anderen uit voor racist terwijl jij de grootste bent. De pot verwijt de ketel. Je hoort niet op deze site thuis met alle boelshit die jij loopt te schrijven. Niemand vraagt jóuw goed keuring hier. Je bazelt maar wat uit je gore bek. Je gebruikt vast een stukje maandverband voor je reet. Blijf in elk geval met je vieze poten van kleine kinderen af. Boeler. Wanneer nog een keer lult zal je het ook krijgen. Je bent een stuk verdriet en loop met je ziel onderje arm. Ga je moer lastigvallen met je praatjes of kruip weer onder je steen. Hersenloze paria.


  Maak melding

 22. pakiratigri 26 maart 2020 at 16:41
  @Bumblegum aka Ba Ba Sai .
  De letterlijke woorden van Afonsoewa waren; no wan pikin yap’yapi ,no wan pikin kes ’kesi (kesi-kesi) e kon tap’ a show. Een kes’ kesi is een bruine apensoort. De kapucijnaap. Niet zwart! Een yap’ yapi of monkimonki is ook bruin van kleur (doodshoofdaap). Afonsoewa heeft nergens gerefereerd naar zwarte apen
  ************************************************
  Een aap blijft een aap …. ongeacht kleur … ze hebben allemaal ” dezelfde ” eigenschappen.
  Afonsoewa heeft … bewust … willens en wetens … oppositieleden willen beledigen … in navolging van haar baas … de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse.

  @ Afonsoewa heeft naar zichzelf gerefereerd … want dezelfde eigenschappen bezit zij en menig ander Paarse Uitschot in DNA !!!!!!

  @@ Pakiratigri …. je hoort in het DIEREN BOS thuis …. je bent VIJAND van je zelf.
  Pakira’s en tigri’s zijn geen vrienden van mekaar …. JOE WATRA KAW !!!!!!!


  Maak melding

 23. Aw Aw Boeler Shit Story,
  Ik snap dat het je pijn doet wanneer je betrapt wordt op racisme. Het dunne maskertje dat je op hebt, laat je dan gelijk vallen. Dan zie we de ware aard van de karikatuur Boe Boe Bit Sjorie. Kijk eens wat je allemaal schrijft. Jij, die zo graag de moraalridder uithangt en feilloos weet hoe ouders hun kinderen moeten opvoeden. Feilloos weet hoelang mensen achter de tralies thuishoren. De ene na de andere conclusies trekt die geen geldigheid hebben omdat ze fout zijn. Onvoldoende onderbouwd. Keer op keer wordt dat bewezen. Bovendien laat je ook zien wat voor slechte verliezer je bent. De boodschap om het racisme achterwege te laten heb je in ieder geval goed begrepen. Vandaar die giftige reacties van je. Ik wens je een Coronavrije dag toe. Vergeet niet , iedere keer dat jij de fout ingaat, heb je kans dat pakiratigri je een tikje op de vingers zal geven. Dat gescheld en gevloek van je boeit me niet. Het is je ware aard die blootgelegd wordt.


  Maak melding

 24. @pakiratigri
  Je laat duidelijk je ware aard zien hoe waardeloos je bent. Je Hitlersgedrag spreekt boekdelen. Je wordt door velen hier op de site uitgekost maar je blijft door lullen. Zeker werkloos en uitkeringstrekker
  Boeler hou je bij je lees en bemoei je met je eigen zaken. Jij echt een waardeloos.misselijkmakend karikatuur van de laagste orde. Jouw onzin.boeit.mij totaal niet. Je hebt meer maandverband nodig voor je ongesteldheid. Stop ze in je reet.
  Je bent trouwens ook niet de moeite waard om.op je grote onzin te reageren. Hoop Dat je hard op je bel wordt geslagen. Loser


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.