Penitentiaire ambtenaar zwaar mishandeld en beroofd op straat

10
CIVD'er schiet man die hem met mes aanvalt neer

Een penitentiaire ambtenaar is eerder deze week in het politieressort Uitvlugt in Paramaribo zwaar mishandeld en beroofd op straat door twee ongewapende en ongemaskerde mannen. De ambtenaar raakte zodanig gewond dat hij per ambulance vervoerd moest worden naar de Surinaamse Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Waterkant.Net verneemt dat de rovers ervandoor gingen met zijn dienst vuistvuurwapen, mobiel, bracelet en SRD 1000. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij naar zijn auto liep die geparkeerd was aan de Albertlaan. Plotseling werd hij toen overvallen door de criminelen.

Na de daad renden de rovers weg. Naar zeggen van de penitentiaire ambtenaar weet hij niet hoe zij ter plaatse zijn gekomen en gevlucht. Het vermoeden bestaat dat de mannen door iemand met een auto zijn afgezet die daarna verderop in de straat gereedstond.

De politie in Suriname werkt aan de aanhouding en opsporing van de criminelen.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. In Suriname schromen de rovers ook niet om gewapende machten te overvallen, laatstaan op de gewone normale burger. Dit is het beleid van de afgelopen 10 jaren. Hoogrisicoland wat betreft criminaliteit. Enige redding is zoals velen het al weten toch het Dreamteam. Orangemovement.


  Reactie rapporteren

 2. Aldus vechtsport expert en wapendeskundige lilly vw. tegen 2 mannen kan je weinig doen. Ach, het is van achter je toetsenbord van je pc makkelijk praten, dus bij deze geef ik je de voordeel van het twijfel.
  sari tori

  Jacko

 3. In ons land is niemand veilig. Niet in je huis en.ook niet op straat. Deze gasten moet je gewoon kapot schieten. Laten de toeristen voor goed wegblijven. En inderdaad zoals er
  reeds wordt aangehaald moeten deze medewerkers én die van de KPS vechtsporten gaan doen.Dit is nu een must.
  Anders worden zij in elkaar getimmerd.


  Reactie rapporteren

 4. Als gewapend PA zou je alerter moeten zijn. Je bent elke dag weer een doelwit aangezien je met criminelen te doen hebt op je werk. Deze gasten hebben alle tijd. Wees altijd op je hoede en neem alle dreiging serieus. Gezichten goed herkennen voor de opsporing. Neem niets voor lief, maar altijd op scherp met die spuit.


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.