[update] Zwaargewonde bromfietser overleden na aanrijding met vorkheftruck

7
Bromfietser raakt zwaargewond bij aanrijding met vorkheftruck

Een vreselijk verkeersongeval vanmiddag aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Een bromfietser raakte zwaargewond aan zijn buik bij een aanrijding met een vorkheftruck (hyster). De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zo ernstig was dat de ingewanden van de bromfietser eruit kwamen. UPDATE: de man zou inmiddels zijn overleden.

Het ongeval gebeurde rond 15.00u ’s middags ter hoogte van de Mahatari Jaikaranweg. Een vorkheftruck was daar bezig cement uit te laden vanaf een vrachtwagen en stond daarbij op het rijwielpad. De bromfietser kwam vanuit Latour en ging richting Lelydorp.

Volgens de eerste informatie zou de bromfietsbestuurder tegen de hyster zijn aangereden en daarbij ernstig gewond zijn geraakt. Hij liep een enorme snijwond op aan de linkerzijkant van zijn buik.

Door de enorme wond verloor hij veel bloed ter plekke. Hij werd in allerijl door een ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

De Surinaamse politie kwam snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE 20/3 – De politie heeft zojuist de identiteit vrijgegeven van de bromfietser die gisteren het leven heeft gelaten na een verkeersongeval. Het gaat om de 24-jarige Radjwien Seepaul:


7 REACTIES

 1. Wanneer gaat de KPS het leren om het ramp gebied af te zetten met linten. De ramptoeristen zij er als de kippen bij. Ze staan er bovenop. Schandelijk vertoon. Jammer dat er niet in het verkeer wordt opgelet. De vrachtwagen die uitgeladen moet worden staat ook verkeerd. Zo kun je toch niet werken. Wat een hersenloze toestanden.

  R.I.P jongeman.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 2. Op het rijwiel / bromfiets pad zie je dagelijks grote vrachtwagens geparkeerd en ja zelfs de lijnbussen stoppen op het pad. je zou ze echt moeten aanspreken en eventueel bekeuren.
  Je zou als overheid bij alle winkels een drempel op het rijwiel / bromfiets pad moeten plaatsen want als je de bromfietsen ziet rijden dan snap je wel dat ze niet op tijd kunnen stoppen.
  Metaal is sterker van het menselijk lichaam, soms zie je en denk je dat sommigen het tegenovergestelde denken.
  De politie schenkt aan zulke zaken geen en of weinig aandacht met alle gevolgen van dien


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.