dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHeethoofden steken en kappen elkaar het ziekenhuis in

Heethoofden steken en kappen elkaar het ziekenhuis in

-

De Nationale Carrierebeurs

Op dinsdagavond 10 maart, omstreeks middernacht, heeft de 29-jarige Valentino, S. de 26-jarige Rialto, S. met een mes in zijn rug gestoken voor een winkel in het district Coronie. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Rialto op zijn beurt haalde een houwer uit zijn auto en kapte Valentino daarmee aan beide armen. De verwondingen van beide mannen waren zo ernstig dat zij voor medische behandeling werden opgenomen in het streek ziekenhuis in het district Nickerie.

Inmiddels zijn zij aan de betere hand en heeft de politie van het bureau Totness ze, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Zij worden onder andere verdacht van poging tot doodslag en zware mishandeling meldt de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. Vreselijk dat gedurende deze 10 jaren zoveel misdaden er in ons land zijn/worden gepleegd. Het is moorden of vermoord worden. Drugscriminaliteit/smokkelen/verslavingen
    Corruptie/stelen. Het volk wordt hierdoor aardig uitgedund. Nog even zo doorgaan dan mag de laatste opstaan en de lichten op Zanderij uit doen. Het land en het volk zijn uitgestorven door de heersende misdaad.


    Maak melding
  2. Wow. Dus daar steken en kappen ze elkaar nu ook maar opeens allemaal neer? Is niet het eerste steekincident in Coronie deze week 😕


    Maak melding
  3. Faya faya faya in a kondre. Het weer is heet en die hitte gaat over op heethoofdigen en dan worden hun hoofd niet heet meer maar het kookt en bakt en braad. Dan krijg je deze taferelen.


    Maak melding
  4. Duidelijk oververhitting. Oververhitting ontstaat door verveling. Verveling ontstaat door geen reet doen. Geen reet doen onstaat door geen werk. Geen werk onstaat door economische puinhoop. Economische puinhoop onstaat door wanbeleid. Toch ziet de mpp didibri het niet. Suriname is totaal naar de afgrond gebracht. Hij ligt lekker in zijn hangmat met een fles palm en wordt professioneel gefilmd door zijn vrouw. Mpp zaka zaka beest. Rot snel naar Santo Boma samen met boeler vaseline smeerder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES