Voetbalwedstrijd Suriname tegen Grenada afgelast vanwege coronavirus

0
Suriname wint van Nicaragua in André Kamperveenstadion
Enkele spelers van het nationaal elftal van Suriname

De wedstrijd die Suriname op zaterdag 28 maart tegen Grenada zou spelen is afgelast. De Surinaamse Voetbalbond (SVB) meldt dat zij, gezien de ontwikkeling van de volksgezondheidssituatie en de wereldwijde bezorgdheid over de verspreiding van COVID-19, besloten heeft de wedstrijd te annuleren.

De Concacaf maakt vrijdag bekend dat in verband met het Coronavirus alle wedstrijden de komende zes weken worden afgelast. Ook vergaderingen zullen met onmiddellijke ingang voor de periode van 1 tot 1,5e maand worden stilgelegd.

Inmiddels heeft de SVB de voetbalbond van Grenada geïnformeerd over het besluit om het oefenduel niet meer te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.