dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameEerste wedstrijd NATIO in 2020 tegen Grenada op 28 maart

Eerste wedstrijd NATIO in 2020 tegen Grenada op 28 maart

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaams elftal speelt zijn eerste wedstrijd in 2020 op zaterdag 28 maart tegen Grenada. De ploeg van bondscoach Dean Gorré neemt het in deze oefeninterland in het André Kamperveen Stadion op tegen Grenada.

Grenada is samen met Suriname, Canada, Costa Rica, Curaçao, El Salvador, Honduras, Jamaica, Martinique, Mexico, Panama en de VS ook geplaatst voor de Gold Cup. De wedstrijd tegen Grenada in Paramaribo vindt plaats om 19.00u.

In de maand juni komen er ook nog meerdere oefeninterlands van Natio. Daarna is er in september, oktober en november 2020 de deelname aan WK-kwalificatiereeks Qatar 2022. Het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika en de Cariben vindt plaats in 2021.

Afgelopen weekend heeft de SVB aangegeven dat de vriendschappelijke wedstrijd tussen Suriname en Grenada voorlopig geen gevaar loopt, gegeven de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ja ja ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken
    Ik heb een gevoel dat het goed komt.
    De spelers moeten hun uiterste best om doen om i/d selectie te blíjven want die spelers van Surinaamse kom af buiten Suriname willen ook deel uitmaken van de selectie, dus wie niet kan VLAMMEN gaat automatisch uit de Selectie☝️🇸🇷⚽️🏅🏆ik zie elke week in de Nederlandse voetbal velden ( ik werk bij meerdere stadions in NL.
    Dus jongens 100% dr voor gaan anders wordt je een toeschouwer ⚽️🇸🇷⚽️🏆🏅❤✊


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES