Twee auto’s in brand gestoken op erf

12
Twee auto's in brand gestoken op erf

Twee auto’s zijn zondagochtend rond 02.15u in brand gestoken op een erf voor een woning aan de Barsati Harrypersadweg, zijstraat Vierkinderenweg in het district Wanica. Één van de voertuigen is compleet verwoest door de brand en de andere heeft enorme brandschade opgelopen. De voorzijde van de woning heeft schroeischade opgelopen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de heer des huizes in de woonkamer zat en plotseling een knal hoorde. Hij besloot een kijkje naar buiten te nemen en zag toen dat de twee voertuigen die voor de woning geparkeerd waren in brand stonden. De bewoner schakelde toen meteen het Surinaamse Command Center in, die de politie en manschappen van het Korps Brandweer Suriname ter plaatse dirigeerde.

De brandweer was gauw ter plaatse en heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. Op camerabeelden van de woning is te zien dat twee mannen met elk een jerrycan in hun hand op het erf komen en naar de auto’s lopen. Beide auto’s werden toen overgoten met een vloeistof, vermoedelijk gasoline uit de jerrycans en in brand gestoken.

Naar zeggen van de huiseigenaar heeft zijn familie de afgelopen twee jaar heel veel meegemaakt. Zo is zijn neefje die in de zelfde straat woonachtig was, 18 maanden terug doodgeschoten. De zelfde periode was er ook gepoogd hem thuis te beroven. Aan zijn auto en huis waren vernielingen aangebracht.

Dit jaar is ook een ander neefje van hem vermoord en vervolgens gedumpt in een goot. De recherche van Regio Midden is belast met het verdere onderzoek.

12 REACTIES

 1. Een oog voor een oog, een tand voor een tand, zo gaat dat in een Junkstate oftewel “jij mijn pick-up verbranden, ik jou auto’s!. De van moord verdachte jongen zit in voorarrest en heeft volmondig een bekentenis afgelegd. De oorlog tussen deze twee rivaliserende families is nu in een hogere versnelling geraakt. Alles van deze twee families zou met de grond gelijk gemaakt moeten worden, het zijn toch mensen met een criminele inborst.


  Maak melding

 2. Als jullie met zaken bezig zijn die het daglicht niet kunnen schuwen dan krijg he dit soort taferelen.
  Toen die 36 jarige dood gevonden was in de goot vertelde een familie al dat er een andere al vermoord was. Komen jullie met de waarheid dan kan de politie jullie misschien helpen.
  Begin niet met drugs want je leven is dan niet meer veilig. Vooral rip deals
  gemodereerd

 3. Mako het gaat niet om de zaak Beeldsno en viday. Deze gaat over een hindustaanse man van 36 jr dat in een goot lag.
  gemodereerd

 4. De eerste rib deal was 50 jaar terug. Die jongeman werd aan een boom gebonden en zijn piemel er af gesneden en in zijn mond gestopt, hij was natuurlijk ook dood gebloed. Ja dood gebloed en nu gebeurd het weer maar bij deze wordt een fam. uitgeroeid en vernietigt. Schandelijk als het om drugs gaat. Bloedgeld, de duivel wint.


  Maak melding

 5. Aaahh jullie weten precies wat er speelt, de autoriteiten hebben nog niets gezegd. Dat geeft aan dat dit gebeuren binnen jullie gelederen is geschied. Sterker nog, het geeft aan dat jullie deel zijn van dat milieu! Hoe weet je anders van de hoed en de rand??? Ik heb hert altijd gezegd, geroepen, aangegeven en nu blijkt weer eens dat jullie en je organisatie de drugsscene in Suriname beheersen!! Ja, VHP staat synoniem aan coke!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.