dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie53-jarige man met 2 kilo marihuana aangehouden

53-jarige man met 2 kilo marihuana aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 53-jarige Clifton K. is afgelopen zondagmiddag ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen aan de Estrelliastraat door de politie van Uitvlugt aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

In het pand alwaar Clifton als beheerder fungeert, is een zak met marihuana aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Het gewicht van de inbeslag genomen drugs is rond 2 kilogram.

Clifton verklaarde bij de voorgeleiding dat hij niets van de marihuana af weet. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Hij Fungeert als beheerder, dat wil nog niet zeggen dat het wiet van hem is.
  Was het in de tas van de beheerder. ja of nee. Want het kan ook door een derde daar worden neergezet om de beheerder in een kwaad dag licht te zetten.


  Maak melding
 2. Het is geen marihuana maar de laagste graad van marihuana producten namelijk hami. Gedroogde blad. Mooi dat de politie iemand kon aanhouden maar de echte drugslords voor de grote partijen cocaine gaan schot vrij. En de ene met een veroordeling in Nederland kunnen ze niet vinden.


  Maak melding
 3. Jammer hij is beheerder maar weet zelf niets van iedereen komt en gaat is er bewijs nee en nu sluit je die man kost geld hij moet eten medici verzorging en nog veel meer laat ze die coke delers aanpakken de kleine man aanhouden boeven en
  Moordenaaars moeten opsluiten


  Maak melding
 4. Liegen is de tweede natuur van sommige gasten. Op heterdaad betrapt worden en toch keihard blijven liegen. Dan is je geest goed ziek. Dit wordt bedoeld met een pathologische leugenaar. KPS doen jullie je werk goed. Opsluiten deze misselijkmakende gast.


  Maak melding
 5. Na soekoe ba fine ba tjarie
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt het wel.
  God’s molen maalt langzaam maar zeker. Doe die rotzooi maar in je eigen huis schijnheilige. Zet maar je eigen familie in de problemen. Grote bazen en kleine ratten opsluiten die ratten. Go wroko.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES