dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie bevestigt: om het leven gekomen bromfietser reed door rood

Politie bevestigt: om het leven gekomen bromfietser reed door rood

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft officieel bevestigd dat de bromfietser die in de avond van zaterdag 15 op zondag 16 februari om het leven kwam na een aanrijding met een auto, door rood is gereden. Dat blijkt uit camerabeelden van het Command Center.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de 19-jarige bromfietser Nachifio Kluis kort voor de aanrijding reed over de Coesewijnestraat gaande in de richting van de Gladiolenstraat; terwijl de autobestuurder over de J. Lachmonstraat reed, komende vanuit de richting van de Floralaan.

Op het kruising vlak, gevormd door de Lachmon en Coesewijnestraat kwamen de twee voertuigen in botsing met elkaar, waarbij de bromfietser zwaar lichamelijk letsel opliep meldt de Surinaamse politie.

Uit camera beelden van het Command Center is duidelijk te zien dat het verkeerslicht in de rijrichting van de autobestuurder op groen stond, hetgeen betekende dat hij mocht doorrijden. Vanuit de rijrichting van de bromfietser stond het verkeerslicht volgens de camerabeelden op rood, hetgeen betekent dat de bromfietser Nachifio het rode licht heeft genegeerd.

Het ontzielde lichaam van Nachifio Kluis  is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Een fout is menselijk en hij is niet de enige die dood gaat. Jij gaat ook een keer.want er zijn nog vele andere manieren om je reactie te geven(helemaal niet grappig voor nu ).


  gemodereerd
 2. Hahaha Wendy mooi gerijmt. Lol!

  Waarom staan die mensen daar? Wat doen ze, met handjes op hun rug? Helemaal niets! Echte sensatie zoekers zijn het! 😂


  Maak melding
 3. Wanneer gaat men beseffen dat door rood rijden helemaal geen zin heeft. 20,30 sec.tot 1min wachten kan een heleboel ellende besparen. Bedenk en snap…snappie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES