Opnieuw bromfietser om het leven gekomen in Suriname

10
Opnieuw bromfietser om het leven gekomen in Suriname

Bij een aanrijding afgelopen nacht tussen een personenauto en een bromfiets, is een 19-jarige bromfietser om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeluk rond 01.00u plaats vond op de kruising van de Jagernath Lachmon- en Coesewijnestraat.

De autobestuurder reed over Jagernath Lachmonstraat richting Haven. De bromfietser reed over de Coesewijnestraat richting Zinniastraat. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser door rood heeft gereden en daardoor op de kruising in botsing kwam met het voertuig.

Het moet een behoorlijke klap geweest zijn, getuige de foto (boven) van de zwaar gehavende auto.

Het slachtoffer, de 19-jarige Nachifio Kluis, werd zwaargewond per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Kort na aankomst bezweek hij aan zijn opgelopen verwondingen.

Foto (c) D. Eendragt


10 REACTIES

 1. Wanneeerrr oh wanneeerrr gaat of zal het tot bepaalde weggebruikers doordringen wat de consequenties zijn als men door rood rijd….zuchttt…. Zie hier maar een voorbeeld van…


  Maak melding

 2. Door ROOD rijden is DOOD rijden. Vooral kwetsbare bromfietsers die denken dat zij stoer en sneller zijn.
  Neem de tijd in het verkeer, want haastige spoed is zelden goed.
  Gecondoleerd familie met het verlies.


  Maak melding

 3. Het blíjft schering en inslag in het verkeer. Het lijkt alsof sommigen geen zin meer hebben om van een brug te springen dan zichzelf dood te rijden. Ai baja!
  gemodereerd

 4. Op deze kruising die goed overzichtelijk is, had het ongeval niet hoeven te gebeuren. Gelet op het tijdstop ga ik ervan uit dat er verlichting werd gevoerd.De auto moet dus goed zichtbaar zijn geweest.
  Onbegrijpelijk dat desondanks zo’n tragisch ongeval kon plaats vinden.
  Weer een jong leven verwoest. Triest voor de nabestaanden.


  Maak melding

 5. Politiek Neutraal het is niet zo die mensen zijn moe geworden maar hebben geen keuze.Weinig scholing ze worden met een pakket voor de gek gehouden en bedreigd,geloof mij heb niemand daar maar kennissen die keihard werken als ze niet meedoen worden ze bedreigd.Daarom ben ik voortijdig weggegaan Bouterse heeft een vrouw Proeve kaalgeschoren is omdat ze niet eens was met hem gaf ze haar boodschap in een lied .Toen heeft een landgenoot dat lied voor Bouterse vertaald in 1983 heeft hij dat gedaan ik wil haar volledige naam niet zetten was een Indiaans lied.


  Maak melding

 6. En die mensen die het voor Bouta opnemen mag is hun goede recht maar hij was geen lieverdje ik op de.Middelbareschool ook niet Zorg&Hoop maar ben nu volwassen dus denkt anders dus waar ik heen wil Bouta was niet lief nu 74 denk je dat die man niet weet straks ga ik dood zie ik mijn zoon niet. Denken jullie na.En als Bouterse echt van zwarte hield ik ben dat niet had hij een zwarte vrouw maar nee lang haar licht van kleur ik let op alles maar die zwarte stem heeft hij nodig dong dong boerikie kaw.dat.ze zijn.


  Maak melding

 7. En hij noemt zich piking Ingie boi wat heeft hij voor de Indianen gedaan die Opperhoofd .Brunswijk gaat een behoorlijk huis voor hem bouwen een zwarte .Wat heeft Ameralie voor het binnenland gedaan niets.


  Maak melding

 8. Ouders gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies van uw kind.hij bezocht net als mijn dochters de Pascalisschool.Ze waren beiden in shock toestand.Vooral de oudste die met hem in 1 klas heeft gezeten zat vol ongeloof en heeft samen met medeleerlingen gehuild op school.Heel erg triest dit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.