VIDEO: Imanuelle Grives zegt ‘sorry’ bij prèmiere film Suriname

31
VIDEO: Imanuelle Grives zegt 'sorry' bij prèmiere film Suriname

Gisteravond vond in Amsterdam de galapremière plaats van de film Suriname. Imanuelle Grives, die in eerste instantie een rol zou vervullen, was er ook bij en hield een korte toespraak. Daarin betuigde ze spijt en zei ‘sorry’.

De 34-jarige actrice werd vorig jaar namelijk veroordeeld voor het dealen van drugs op festival Tomorrowland. Daardoor kon ze niet meer in de film meespelen. Grives stelde na haar aanhouding dat zij met de drugs ’oefende’ voor haar rol in de film Suriname. Zij zou een drugsdealer gaan spelen.

Het was gisteravond voor het eerst sinds ze haar gevangenisstraf heeft uitgezeten, dat ze weer naar buiten is getreden. “Sorry, tegen de cast, de producenten, de fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en mijn voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd” zei ze op het podium.

Het filmpje is hieronder te zien:

https://www.facebook.com/fernando.halman/videos/10220070648371754/


31 REACTIES

 1. Hoop dat dit gemeend is. Want zoals bekend is zijn velen die zich met dit soort praktijken bezig houden hardleers. Velen die een voorbeeld functie hebben zoals Boefdraad en Van Trikt blijven stelen,oplichten en de boel belazeren.


  Maak melding

 2. Ik vind het moedig en vooral sterk van haar dat zij in het openbaar haar spijt heeft betuigd. Ik wens haar veel sterkte toe in haar verdere bliksemcarrière.


  Maak melding

 3. Ze blijft een ordinair leugenachtige drugsmonster. Ze oefende voor drugsdealer no gelukkig oefende ze niet voor de snuivende hartchirurg toch ? Leugenaar ordinaire vlegel !
  gemodereerd

 4. De wanhoop straalt er vanaf. Casting bureaus en producenten slaan haar over. Kleeft een risico als je met deze mevrouw in zee gaat. Wellicht een baantje achter de schermen maar zeker niet op het witte doek.


  Maak melding

 5. @ Hongkong daar gaat het nu niet over. Als jij dit graag wilt melden jongen ga je gang. Toegevoegde waarde nul
  Deze meid zal op dezelfde voet willen leven als voorheen. Hoe dan?
  nou maar hopen dat ze je weer in genade zullen aannemen toch? Waarom anders sorry, waarom sorry als je tot op het laatste moment volhield dat je onschuldig was, dat je je wilde inleven in een rol toch. donder op. ga flyers uitdelen voor silvana simons
  Schuldigen dienen sorry te zeggen net als die schurken van de VHP, onschuldigen hoeven dit niet. Of bekend ze nu schuld. Aj baja deng sma dies weerede


  Maak melding

 6. Laat die haters lekker haten keep on achting hoop dat je ooit in Hollywood in een drugs film kan spelen good luck with it
  gemodereerd

 7. Het is dat ze bekend is dat ze in het licht getreden is. Er zijn wel meerdere vrouwen die hetzelfde feit plegen. Meestal in combinatie met hun partner. Ook die vrouwen vallen door de mand op een gegeven ogenblik. Maar daar ga je niks van horen. Ze zijn immers niet bekend. Den san disi na law law sani. Nederland is een groot drugsland. Wel in België veroordeeld maar het kwam via Nederland. De ene of andere rechter die je straf moet opleggen vanwege drugs, is boos op je. Want hijzelf gebruikt drugs. Dus you fuck a man up. Want door jou is de drugsdeal niet gelukt. Neem de rechter niet kwalijk als je een hogere straf krijgt dan toebedeeld.
  Zij is wel ridderlijk door toe te geven dat ze fout is geweest en ook de nodige straf en vernedering heeft ondergaan. Hopend op betere tijden. Succes!


  Maak melding

 8. @Koen / @Koos,

  Ieder mens heeft een zwak moment in zijn of haar leven en dan schat men de situatie verkeerd in en dan gaat men dingen doen zonder bij na te denken. Ik ga ervan uit dat dit ook met deze mevrouw is gebeurd. Zij verdient daarom een tweede kans.

  We kunnen het ook omdraaien. Koen of Koos zou jij, voor de fouten die je hebt gemaakt, een tweede kans verdienen? Als je antwoord ja is, dan kun je een ander ook een tweede kans gunnen. Want wat je hoopt te krijgen, moet je ook kunnen geven, nietwaar?


  Maak melding

 9. “ Wie zonder zonde is werpe de eerste steen”
  Ze is reeds voldoende gestraft en verdient derhalve ook zij een tweede kans ondanks het oordeel van de “rechters “ op waterkant.


  Maak melding

 10. @RobG, helemaal mee eens, iedereen verdiend een 2e kans. Daarom is het goed als ze even uit de picture is.
  Niks mis met een baan achter de schermen en wellicht ooit als actrice op het witte doek. Kan niet zo zijn dat deze mevrouw betrapt met 1 gram cannabis, 5 2C-B-pillen, dertig xtc-pillen, 2 gram ketamine en 10 gram beloond wordt met een nieuwe rol in een film. Zou een slecht signaal zijn (ook al heeft ze haar gevangenisstraf uitgezeten)


  Maak melding

 11. Mooie meid, TOP TOP TOP wij laten je niet vallen, je hebt een fout gemaakt en dat je SORRY zegt laat zien dat je een DAME bent met BALLEN en trek je niets aan van al de negativiteit. Je weet zelf vrouwen zijn net krabben in een ton maar sommige mannen zijn nog veel erger, die hebben een nog grotere SCHAAR.

  PS Wat zie je er prachtig uit TOP!!!!!!


  Maak melding

 12. Boeboek bit sjorie een mens maak fouten ook jij dit is waarom wij als Suriname en surinaamse mensen achter uit gaan jij ziet het breeder beeld niet en word vaak geoordeeld onder ons zwarte mensen paken elkaar harder aan oordelen elkaar harder en erger dan de witte mensen dat doen en hun wapen is tv nieuws altijd geweest kapot maken van iemand en daar draag bepaalde ziel loze mensen onze blaka mang buba haard aan mee ondanks een witte iets fout doet moet je het met heel veel doen dan was hij gestres of ontoerekeningsvatbaar en zo voors maar ben je een donker persoon men een sterkere karakter dan word je gebroken als beschuit kan komen ook nog de zwarte huis mieren ook opruimen


  Maak melding

 13. Mensen die in de media wereld werken komen dagelijks in contact met al dit soort rommel. Het is aan de persoon zelf, in deze mevrouw Grives, om sterk te zijn en niet mee te gaan in die shit van ze.

  Wie met vuur speelt gaat een keertje branden. En voor iemand met een kleur is het dan altijd een zwaardere straf en schaamte dan bij een bakra.

  Je moet gewoon niet met alle rotzoois van ze mee willen doen.

  In deze is mevrouw Grives letterlijk en figuurlijk het “zwarte schaapje”


  Maak melding

 14. Ze heeft al een 2e kans want ze is nu al vrij. No mercy met drugsdealers! Anderen vernietigen uit pure hebzucht. Weg ermee.
  gemodereerd

 15. ik zou zeggen aan al die vergevingsgezinde mensen, praat eens met ouders van kinderen die verslaafd zijn geraakt door dit soort types. hele gezinnen in de vernieling. iedereen maakt fouten in zn leven, maar er zijn wel gradaties.


  Maak melding

 16. Sorry my ass

  Vergeet niet dat ze actrice is ..ze had alles id puntjes voorbereid!
  Ik trap hier niet in ze is de zoveelste suri met een drugsverleden, nu vecht ze met dr sad story voor dr baan en reputatie!!

  Was ze miss in contact met boeler bouta ..who knows.

  In elk geval krokodillen tranen daar trap ik niet in…ze was bewust bezig geweest!

  Deze meid is het gezicht van onze natie…ze heeft gewoon reclame gemaakt voor suriname!

  Wat zal onze president toch trots zijn!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.