Vermissing Sumanta Bansi vandaag weer in Opsporing Verzocht

7
Sumanta

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat de studente Sumanta Bansi uit Hoorn verdween. Sumanta is op 18 februari 2018 voor het laatst gezien op haar verblijfadres in Hoorn. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. De politie gaat er van uit dat Sumanta door een misdrijf om het leven is gekomen.

In Opsporing Verzocht is al meerdere malen aandacht besteed aan de vermissing van Sumanta die in 2016 vanuit Suriname naar Nederland kwam om te studeren en dat is vanavond weer het geval.

Naast een update van de vele zoekacties die de politie in de tussentijd heeft verricht, wordt ook nieuwe informatie die uit het onderzoek is gekomen met het publiek gedeeld.

Kijk vanavond naar Opsporing Verzocht om 20.30 uur op NPO1 en help de politie mee een einde te maken aan alle onzekerheid waarin Sumanta’s familie al twee jaar leeft. Opsporing Verzocht wordt op woensdag om 12.05 uur herhaald op NPO 2.


7 REACTIES

 1. Die gasten van Nl die hier altijd alles weten over SURINAME hoe weten ze dit meisje dat in Ned verdwenen is niet te vinden.
  Oeps gaat ze niets opbrengen. Hier is het geen diaspora dus brengt ze niets op.
  gemodereerd

 2. Hoop wel dat de dader gepakt wordt. Wat een ellende voor de familie. De dader kan wel opgepakt worden ,maar de bewijslast is erg moeilijk. Na zoveel tijd .God moge weten waar zij ergens in de bossen begraven is ,of in het water, of in mootjes gehakt en verbrand en de beenderen weggegooid. Of de dader moet zelf bekennen. Zelfs eventueel DNA-materiaal gaat niet helpen. Als de dader de kaken op elkaar houdt ,gaat de bewijslast erg lastig zijn.


  Maak melding

 3. Ze is omgebracht door die zogenaamde vrienden waar ze inwoonde.
  Vader des huizes heeft haar bezwangerd voor de 2x eerste geaboteerd maar de 2e weigerde ze dus moest ze dood.
  Was Suriname niet goed om te studeren want ze was slim.
  In Nederland was ze gestopt met haar studie door financiële problemen en slechte opvang van familie.
  Jammer voor zo’n slimme meid.

  Trouwens ongehuwd zwanger is de grootste zonde voor een meisje in de Hindoestaanse cultuur vooral omdat ze ook goed geschoold was.
  Jammer heeft ze haar verstand niet gebruikt.
  Holland no habi tifi ma ai beti.


  Maak melding

 4. #Wendy👍
  De moeder van de vermiste zegt wel dat dat ze blij was met haar zwangerschap wat ik niet geloof.
  Ze had geen vaste woon-of verblijfplaats en een tekort aan financiën en het ging goed met haar studie wat later een leugen bleek te zijn ze ging niet naar de colleges. Moeder is naar mijn gevoel te relax in dat gesprek met die.
  Jammer ze houd zich niet schuil maar ligt ergens in Den Haag begraven in een bos.

  Haal verdomme je kind terug naar Suriname


  Maak melding

 5. Ik denk dat degene die haar voor de 2e keer zwanger heeft gemaakt meer over deze zaak kan vertellen.Onderzoek al haar gegevens om deze man te achterhalen. Via haar telefoonbestanden kan men deze persoon traceren.


  Maak melding

 6. Bij de eerste zwangerschap bij de abortuskliniek had de medici’s DNA moeten vastleggen van de embro Zwangerschap, de dader had men dan zo kunnen getraceren wat een domme Medewerkers daar in de abortuskliniek,
  gemodereerd

 7. De politie verwijgt cruciale informatie bv. wie de persoon was die haar had bezwangerd. Moeder praat zo bot over haar zwangerschap, ze zegt “rust goed uit” en “dan word ik oma” zo droogjes, vertelt ze wel de waarheid heeft ze dat werkelijk zo gezegd? Ik denk het niet. Moeder leek zelf niet blij te zijn met haar zwangerschap en in het verlengde daarvan de verwekker van haar kind. Ze was zwanger van iemand met wie ze een (stiekeme?) relatie mee had. Dat ze dit keer haar kind wou houden is 100% niet in goede aarde bij de man gevallen die haar had bezwangerd. 50% kans dat het de heer des huizes was, 50% kans dat het iemand anders was. De grote vraag is waarom heeft de familie Manodj Balkaran & Warsha Garib het verzwegen toen ze werd vermist? Als ze geen aannemelijke verklaring hebben maak dat hun tot verdachte. Moeder die moet vast wel weten van wie dochterlief zwanger was. Ze heeft hoogstwaarschijnlijk in opdracht van de politie en/of uit schaamte geen woord over hem gerept (gehuwde man/heer des huizes/mocrocrimineel/pooier/loverboy?). De politie verzwijgt zijn identiteit omdat ze sterk het vermoeden hebben dat hij de dader is. Wegens een gebrek aan bewijs (lijk van Sumanta Bansi) zullen ze in de rechtszaal bot vangen. Ik denk dat ze met een waterdichte case willen starten als ze de verdachte oppakken. Dat ze haar in dat gebied hebben begraven en/of om zeep hebben geholpen kan best zijn dat de dader zelf van die omgeving is en het gebied goed kent (Hoorn ligt niet ver van Robbenoordbos). Ze maken een grote fout door aan te geven dat ze in dat gebied aan het zoeken zijn. De dader kan haar stoffelijke resten opgraven en ergens anders deponeren waar het nooit zal worden gevonden. Geen lijk, geen bewijs, geen (sterk) case tegen de dader. Laat me denken aan geval Natalee Holloway en Joran van der Sloot.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.