Bromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg

4
Bromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg

Donderdagavond rond 21.15u was het weer raak op hoek van de Indira Gandhi- en Mon Plaisirweg. Een autobestuurder die afsloeg in de Mon Plaisirweg, lette niet op dat een bromfiets op het rijwielpad kwam aangereden, met als gevolg een aanrijding.

De bromfietsbestuurder en zijn bijrijder raakte daarbij gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het Surinaamse Command Center kreeg de melding en stuurde de politie van bureau Nieuwe Grond ter plaatse voor onderzoek.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de autobestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde en wel in het bezit is van een geldig rijbewijs. Het voertuig raakte beschadigd aan de linker voorkant.

In Suriname waren brom- en motorfietsers het afgelopen jaar het vaakst slachtoffers in het verkeer. Van de 3.555 geregistreerde verkeersslachtoffers waren 1.568 brom- en motorfietsers.


4 REACTIES

  1. Weer zo´n sukkel die zijn rijbewijs gekocht heeft, iemand die een goede rijbewijs heeft kijkt in zijn spiegel, en kijkt vaak over zijn schouder.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  2. Wat mij opval is dat de meeste verkeersslachtoffer geen schoeisel aan hebben fa wakka ??

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  3. Dat klopt, ze hebben geen schoenen aan maar slippers en die blijven zeker niet aan hun voeten na een aanrijding. Zeer gevaarlijk geeft geen bescherming.
    De autobestuurder hebben ook last van een DODENHOEK. Dus HAAIENTANDEN maar plaatsen of de bromfietser moet maar leren om de auto´s en vrachtverkeer voorrang te verlenen. Probleem opgelost.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.