zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP nodigt alle Brazilianen uit om te investeren in Suriname

VHP nodigt alle Brazilianen uit om te investeren in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

“Wij van de VHP gaan ervoor zorgen dat alle personen die in Suriname wonen, ook de Brazilianen, een goed leven hebben. Laat iedereen de ruimte krijgen om te investeren, laat ondernemerschap de kans krijgen om te ondernemen in Suriname. We nodigen alle Brazilianen uit om te investeren in Suriname. We willen een goed investeringsklimaat scheppen en dat is het beleid van de VHP” aldus Chan Santokhi deze week bij een vergadering met Brazilianen.

De partij heeft op dinsdag 11 februari 2020 in het kader van haar ‘Birti Taki’ vergaderd met de Braziliaanse gemeenschap aan de Amatstraat. De groep heeft zelf deze ‘Birti Taki’ georganiseerd. De meeste van deze Brazilianen werken in de verschillende sectoren waaronder de goudsector.

VHP ondervoorzitter, Asis Gajadien, gaf aan dat als we praten over de Braziliaanse gemeenschap, dan praten we over ondernemers, of het nu in de stad of binnenland is. Zonder ondernemers kan je een land als Suriname niet tot ontwikkeling brengen. Wanneer wij als partij ons programma maken en presenteren, dan is de betrokkenheid van ondernemers van eminent belang. 

Ook Grachelle Sluisdom, aspirant DNA kandidaat, zei blij te zijn dat deze Brazilianen gekozen hebben om hier te blijven en te werken om de groei van de economie te stimuleren. Cedric van Samson, eveneens aspirant DNA kandidaat, vond belangrijk dat de Brazilianen die hier in de verschillende branches werken waaronder de slagerijen, hard werken. En de bedrijven waar deze Brazilianen werken, promoot hij die bedrijven in zijn radioprogramma. Hij zegt dat wij ervoor moeten zorgen dat veiligheid gegarandeerd, ook van die Brazilianen.  

DNA lid, mevrouw Krishna Mathoera, gaf aan dat de Brazilianen ook de kans moeten krijgen een beter bestaan op te bouwen, een goed leven te hebben, wat de reden ook is dat ze hier zijn. Economisch, armoede, politiek, veiligheid, het maakt niet uit, ze zijn hier, zij willen het ook beter hebben en wij zijn een partij die daar respect voor heeft. Wij als partij, waarborgen de mensenrechten, dat is een van de basisvoorwaarden waar de VHP voorstaat, de mensenrechten.  

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Brazilianen hebben een bedenkelijke rol. Geldt voor alle buitenlanders die zich in Suriname vestigen. Die gasten hebben geen feeling voor Suriname. Ze willen allemaal naar huis en gebruiken de Surinamers. Een heleboel van hen misbruikt Suriname. Ze hebben gewoon schijt aan Suriname. De goeden niet nagesproken. Velen zijn dat niet.


  Maak melding
 2. Hahahahaha nu pas praat vhp met Brazilianen iets wat de ndp al jaren heeft gedaan en nog steeds vhp wil nu zetels dan gaan in alle hoeken van su (binnenland volkswijk enz hihihih te laat chan) he nmd moet boos worden is de waarheid. 👊👍


  gemodereerd
 3. Het wordt steeds gekker met het paniek voetbal van de vhp broko bana zijn ze aan het spelen op FB liefs zo smerig mogelijk En nu laten ze overduidelijk zien dat ze niks zullen doen aan de goud sector ….. een vos verliest zijn haren maar zijn streken niet.


  Maak melding
 4. pakiratigri 14 februari 2020 at 05:26
  Brazilianen hebben een bedenkelijke rol. Geldt voor alle buitenlanders die zich in Suriname vestigen. Die gasten hebben geen feeling voor Suriname. Ze willen allemaal naar huis en gebruiken de Surinamers. Een heleboel van hen misbruikt Suriname. Ze hebben gewoon schijt aan Suriname. De goeden niet nagesproken. Velen zijn dat niet.

  Populistisch geleuter als je zelf niet in Suriname woont. Wat weet je van Suriname en inwoners ? Niks totaal niks maar wel dien alsof je met het land een binding hebt. Als de buitenlanders geen toegevoegde waarde voor dit land hebben, dan nodig ik jou uit om naar Suriname te komen en het land op te bouwen. Zo niet dan moet je even heel snel pas op de plaats maken.


  gemodereerd
 5. Nou nou het zijn juist de buitenlanders die de balans in Suriname weten te brengen hoe goed mensen met elkaar moeten omgaan in een samenleving. Degenen die continue klagen over buitenlanders zijn nooit naar een ander land geweest om te ondervinden hoe het voelt om vreemd in een land te zijn. Gelukkig dat in Suriname er harmonie te bespeuren valt als het gaat om de verstandhoudingen in de gemeenschap. De azijnpissers niet te na gesproken


  gemodereerd
 6. De rol van de VHP is ook bedenkelijk. Ze willen een Indiase toestand. Ze houden niet van Chinezen maar wel van zichzelf. Concurrenten van elkaar. Als Bouterse naar China gaat en honderd miljoen leent, gaat men janken. Diezelfde Bouterse die naar India gaat en bedelt, zal niet op problemen stuiten. Ook niet bij Nederland. De VHP is allerminst nationaal bezig.


  Maak melding
 7. Haha niet alleen de braz moeten jullie bezoeken maar ook de colombianen.
  Jullie van Vhp houden van deze vrouwen.
  Krijgen jullie lichte kinderen. Dat de vrouwen naar Su komen en in de hoerententen zijn maakt jullie niets uit.
  Succes.
  Die gasten die komen zijn uitschot die komen om wat centen te verdienen. Hoe maakt ze niet uit


  Maak melding
 8. Nou Dan kryge we chan manila,chan perola,chan diamond,chan mundial,chan lapinia enz.darm ga k op oranje movement stemme.brazilianse hoeren zyn lekker vor d surinaamse mannen.hup hup chan ai kome.hy gat d mannen redden.


  Maak melding
 9. Geen goede ervaring met de Brazilianen. Laats zijn ze nog bezig geweest met diverse roofovervallen en moorden in het binnenland van Suriname. Zij voelen zich echt geen Surinamer! Maar tja, het is verkiezingstijd. Tjan houd ook niet van chinezen, maar laatst was hij op de foto met de Chinese ambassadeur met een pakje mondkapjes. De oppositie klaagt over de Chinezen, maar ze willen allemaal scoren. Straks zal Rusland met ambassadeur op de foto staan met een pakje toiletpapier en Somo…..?


  Maak melding
 10. Wendy besta je echt op ben je viritueel .Je mag Nederland niet,Hindustanen zijn een vloek,Chinezen zijn vies,Columbianen zijn hoeren.Je bent rascistis bezig waarom zeg je als je dat vindt sommige,Colubiaanse artsen zijn ook voor jou als je ziek wordt denk na en ik volg je niet ,maar je komt altijd in beeld zo negatief zo ga je blijven.


  Maak melding
 11. De waarheid staat daar. Ik ben geen judas.
  Ga meer lezen en kennis vergaren. Oeps ik hou niet van chinezen. Ze houden van jou?? Daarom geven ze je smerigheid om te vreten.
  Ik slijm bij niemand. Chan gft mondkapjes aan chinezen. Belachelijk. Maken we mondkapjes in Su?? Nee. Heeft China niet genoeg miljonairs??
  Deze kapjes worden net hier verkocht voor de Surinamers.
  Moet ik de blanken ophemelen?? Zijn die van Belgïe niet vertrokken en hebben de mensen die er werken laten stikken??
  Braz, guy, chin en col komen geld maken in Su. investeren???


  gemodereerd
 12. LAAT ZE EERST BEHOORLIJK DE NEDERLANDSE TAAL BEHEERSEN!! ZELF DE GENERATIE BRAZILIANEN DIE IN SURINAME GEBOREN ZIJN SPREKEN SLECHT NEDERLANDS!

  BEGIN DAAR! VOORDAT JE WILT DAT ZE ONDERNEMEN EN GELIJKE KRIJGEN!!


  Maak melding
 13. Deze vhp lijder is van de pot gerukt.
  Het eigen volk eerst zou ik zeggen.
  Brazilianen investeren niet alles gaat naar hun land wat ze hier verdienen.
  We hebben genoeg aan jeugdige criminaliteit deze gasten zijn uit de favela’s geen scholing nada noti.
  Chan je hersenen zijn tussen je benen gedaald boi.
  Bij gebrek aan een verkiezingsprogramma zoog hij iets uit zijn duim😬


  Maak melding
 14. Beste Bouta-lovers,

  Waarom zoveel haat, jaloezi en afgunst ?
  Luisteren jullie naar jullie baas Bouta en houd je hoofd koel.
  Bouta wilt samenwerken.
  Het is in nationaal belang om samen te werken.
  Dus werk dan ook samen !
  Het zijn de ondernemers die de motoren zijn van de economie. Dus de VHP heeft gelijk om ondernemers aan te trekken in het belang van Suriname.

  Dus geef de VHP een thumbs up !!


  Maak melding
 15. Met VHP o% criminaliteit, iedereen gelijke kansen, en aan het werk. Ombuiging van de luie Surinamers met flinke praatjes ,met veel woorden en weinig daden, die zullen het merken, and last but not least, de moordenaars en de rovers zullen een baretijs tegemoet gaan. Gevangenissen zijn nu al vol.
  Tijdens de koloniale periode werkten de Afro`s keihard, de contract arbeiders evens eens voor de witte meesters, nu zitten ze op pakket te wachten, nee zo kunnen niet verder gaan. Eeen ieder zal zijn/haar verantwoordelijkheid moeten nemen, no wan draai draai, Surinamers zijn een zeer vooruitstrevend volk, helaas na 1973-2020 (Eddy Bruma) het CIS schandaal, Zijn Surinamers een almoes volk geworden.
  Hoop moet je koesteren en dat komt eraan, dus stem op VHP, een geef ze een kans , Suriname uit de slob te trekken, en ik weet 1000% zeker dat het ze gaan lukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES