zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Nieuw nummer Damaru met Tommie Christiaan die Aucaans zingt

VIDEO: Nieuw nummer Damaru met Tommie Christiaan die Aucaans zingt

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse zanger Damaru heeft deze week het nieuwe nummer ‘Echte mannen huilen niet‘, dat hij samen met de Nederlandse zanger Tommie Christiaan en Donavey zingt, uitgebracht. Het is weer een uniek nummer geworden waarin Christiaan ook nog in het Aucaans zingt!

Het nummer is geproduceerd door Cegan en de bekende Surinaamse fluitist Ronald Snijders. “Ik ben ook veel dank verschuldigd aan Suleigha Winkel, Jörgen Raymann, Bryan Blinker, Pukusjani Dawsa en Sabana, voor hun bijdrage aan dit nummer en de clip” aldus Damaru tegen de redactie van Waterkant.Net.

Het is niet de eerste keer dat musicalzanger Tommie Christiaan in vloeiend Aucaans zingt. Eerder verraste hij Kenny B, in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ door het nummer ‘A Sama De’ te zingen.

Christiaan en Raymann vlogen in oktober speciaal naar Suriname om de bijbehorende videoclip op te nemen. Bekijk deze clip van ‘Echte mannen huilen niet’ hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. @Blakavoy
  Als je koud van hart bent, is alles lauw coor je.

  Superduper trots! Big up deng Auca sama!


  gemodereerd
 2. Wat een gelul met dat gerap! Waar blijven de nazaten van de slaven. Hebben jullie nog wat te zeggen nu. Ondertussen uitschelden naar de blanke en wie zingt nu hun taal. Zijn er geen andere bevolkings groepen in su om een clip te maken. Of zou het toch weer gebeuren d a t nederland de kolinasator wordt. Ik Denk het w e l!


  Maak melding
 3. De Surinaamse taal moet wel in acht genomen worden. Het is schrikbarend te constateren dat men er een rotzooi van maakt. Het wordt niet goed gespeld! Er zijn duidelijke regels gesteld. Neem dat eens in acht alvorens Surinaams te schrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES