Autobestuurder wijkt uit voor roekeloze weggebruiker en belandt in trens

7

Deze auto is vanmorgen iets na 10.00u in een trens langs de Leysweg in Suriname terecht gekomen. Het verkeersongeval vond plaats in de bocht tegenover apotheek Joemmanbaks. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval is gebeurd door toedoen van een mede weggebruiker die roekeloos over de weg reed.

Vernomen wordt dat beide voertuigen in tegenovergestelde richting reden. De veroorzaker haalde zijn voorrijder in op een roekeloze manier waardoor de benadeelde die in tegenovergestelde richting reed moest uitwijken. Door deze uitwijkmanoeuvre verloor de benadeelde de controle over het stuur en kwam in de trens terecht. De veroorzaker reed vervolgens door.

Twee personen raakte gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Om de auto uit de trens te halen moest de weg door de Surinaamse politie afgesloten worden. Dit veroorzaakte een enorme opstopping en file aan beide kanten van de weg.

7 REACTIES

  1. Dit gebeurt zo vaak het inhalen terwijl Ray Charles zelf een tegenligger kan zien aankomen en toch wordt er ingehaald.
    Oja dan zie je ze ook nog lachen achter het stuur. Liefde voor eigen leven noopt je om te stoppen in het gras langs de weg.
    Politie ach die doet er toch niet zoveel aan ze zien het doch laten het lopen. Zoals Bouterse het zegt “zand erover”


    Maak melding

  2. Sommige mensen denken dat het 1 seconde duurt om je telefoon uit je tas of zak te halen aandoen dan op de video stand opnamen maken van een van de kentekenplaat van een voorbij racende auto en dan moet die telefoon ook een grote zoomlens hebben soso rommel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.