maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die gezocht werd wegens mishandeling bij vertrek op luchthaven aangehouden

Man die gezocht werd wegens mishandeling bij vertrek op luchthaven aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Recherche van regio Midden heeft op zondag 26 januari de 43-jarige Robert H. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname aangehouden. Robert stond op het punt naar het buitenland te vertrekken en is op verdenking van mishandeling door de politie aangehouden.

Een slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Robert en zijn broer. Volgens verklaring van de aangever is de broer een buschauffeur, die hem zou hebben afgetakeld. Na deze eerste mishandeling is hij op zijn woonadres opgezocht door de buschauffeur en Robert, die hem wederom mishandelde.

Het slachtoffer liep een arm fractuur op en moest medisch worden behandeld. Door de aanhouding van Robert zijn de medische kosten door partijen buiten de politie om afgehandeld, waarna het slachtoffer heeft afgezien van de strafrechtelijke vervolging.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Robert in vrijheid gesteld meldt de politie zojuist.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Een grote pluim voor de rechercheurs.
  Moet vaker gebeuren. Dat hij de medische kosten heeft betaald mag hem ook niet vrij pleiten. Er hoort een fikse straf bij. Men kan ook gaan denken ik sla zijn hersenen in elkaar betaald en vertrek naar het buitenland. Zo komen de daders er ook weer te makkelijk ervan af. Eerst je straf uitzitten.
  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Hij stond op punt van vertrek uitlandig te zijn. Moet ik hieruit opmaken dat het om een buitenlander gaat ? Mijn lieve hemel wat heeft de oude gek ons Surinamers ellende bezorgde


  Maak melding
 3. Als ik het goed begrepen heb, nam de slachtoffer genoegen met de medische kosten van zijn fractuur: in mijn ogen is deze slachtoffer een Lul ! What about zijn emotionele waarde dan ???
  De dader komt goed vanaf, iemand aftuigen en na het betalen van de medische kosten mocht hij alsnog vertrekken. Ik vind dat de politie hem alsnog moet vervolgen voor mishandeling, ondanks dat de slachtoffer genoegen nam met de medische kosten !Ach ja misschien heeft deze dader goede connectie´s bij de KPS.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Ach laat hem.toch gaan.
  Was een incident.
  Geef hem amnestie.
  De agenten rennen om de kleine man te pakken.
  Maar moordenaars en dieven van 100 miljoen enz. Laten ze lopen.
  Wie houdt wie voor de gek?
  Grapjassen
  Ik snap er niks meer van


  Maak melding
 5. Dus na een zware mishandeling gepleegd te hebben hoeft de dader alleen maar de medische kosten van de slachtoffer te betalen…en dan is hij vrij..??? Tja Suriname heeft zijn eigen wetten en rechten zo te zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES