zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Staart van nieuwe SLM Boeing gehuld in bosthema

VIDEO: Staart van nieuwe SLM Boeing gehuld in bosthema

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen week is de staart van de nieuwe Boeing 777 van Surinam Airways voorzien van een zogenoemd bosthema. SLM’s nieuwe thematisering van het vliegtuig vloeit voort uit een samenwerking met Forest93, waarbij partijen ook buiten landsgrenzen willen helpen uitdragen dat Suriname een natuurrijk land is.

Op het vliegtuig is naast het aanpassen van de staart, ook de slogan ‘93% bos, 100% Surinaams‘ met rode letters geplaatst. Samen met Forest93 wil Surinam Airways hiermee bijdragen aan de internationale awareness van Suriname als meest beboste land ter wereld.

Op social media zijn de meningen over het nieuw uiterlijk sterk verdeeld. Tegenstaanders vinden dat het bekende uiterlijk n de herkenbaarheid van de SLM hierdoor geheel verdwenen is. Maar er zijn ook genoeg voorstanders te vinden, die het initiatief toejuichen.

Het nieuwe groene SLM toestel gaat zeer binnenkort vliegen op de route naar Amsterdam. Wat vind jij van deze thematisering van het nieuw vliegtuig?

https://www.facebook.com/infonationaal/videos/492736158294569/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Voorkomen is beter dan genezen
  Boek gewoon KLM.
  Mocht je ooit in de problemen komen dan kun je in Nederland gewoon aankaarten.
  Met de SLM ????
  Uit ervaring boek ik nooit en nooit meer de SLM.


  Maak melding
 2. Tijdens het opstijgen en landen zullen de vogels gebruik maken van al deze geschilderde bomen en vliegen richting de motoren in. Ik vraag mij af wie deze nonsens bedacht heeft.
  Met de gewone herkenbare oude item was het toestel ook in de lucht herkenbaar. Voor de vogels is het een traktatie richting de motoren in te vliegen.

  Het is er niet mooier op geworden juist heel lelijk, zoals onze bossen die dagelijks worden weg gekapt en verkocht.

  Niet slim bedacht, risico’s zijn bij deze niet uitgesloten.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 3. BbS….je kraamt maar wat zonder verstand van volgel gedrag!
  Ik vind het een ijzersterke marketing tool; gebruikmaken van jou sterke kanten (unique sellinpoint) en voor gratis.

  Dat zie je toch overal in de wereld? Ik zou zelfs de hele vliegtuig in thema verven w.o. watervallen, torarica, gebergten, jaguaars, indianen, palmentuin….vol kladeren, compleet met tel no en websites!

  Let op: wel de adverteerders laten betalen; extra inkomsten😂😂


  Maak melding
 4. Altijd maar klagen en negatief zijn op alles wat in Suriname gebeurt zelfs als de zon schijnt of het regent blauwe hemel of niet ze zullen maar negatief blijven ze willen of kunnen niks respecteren.


  Maak melding
 5. Goed idee, maar is dat nu belangrijk? Zorg eerst dat er goed personeel is en een beetje vriendelijke douaniers en goedkopere tickets . Die machine vliegt nog niet eens en er zijn al zoveel kosten gemaakt. Let op mensen het gaat maar om een toestel w a t nog beta a ld moet worden!!! Toeristen ? Ze bedoelen haitianen en Chinezen,


  Maak melding
 6. Ik vind het heel mooi uitzien. Past bij Suriname als HFLD-land. Met de komst van olie voor de kust en uitbreiding van de infrastructuur is het gewenst deze status te bewaren. Ladies and gentlemen. After a few moments we arrive at the airport of Suriname. We hope you had a pleasant journey and look forward to seeing you again. This was your captain speaking.


  Maak melding
 7. Is dat niet tegen strijdig??, de Roverheid laat chinezen en andere entiteiten het bos decimeren en dan nog reklame maken voor 93% bos (misschien is dit voor NDP-jers bedoelt want NAdenken is niet hun sterke kant) maar goed als de roofbouw stopt dan kunnen we het beste van maken


  Maak melding
 8. Forrest 93,lekker milieu verantwoordt om oerwoud wat al lang in hoog tempo verdwijnt met een vliegtuig te promoten. Forest 93 waarschijnlijk allemaal subsidies in eigen zakken. SLM bestaat niet meer en zal nooit meer opstijgen het is leeggetrokken door corrupte NDP ratten.


  Maak melding
 9. Waauw, aan de commentaren te lezen zijn jullie zeer trotse mensen!!!
  Remember: ‘Don’t ask what your country can do for you, but what YOU can do for your country’. SHITHEADS!!!


  gemodereerd
 10. Je wordt letterlijk het bos ingestuurd als je tekst en uitleg vraagt over verlate / uitgestelde vlucht en de SLM weet nergens van als het aankomt op vergoedingen zoals is afgesproken.
  Ja zelfs overnachting en eten geven problemen.

  Daarom, uit ervaring wijs geworden noem dit maar voortschrijdend inzicht, geen vlucht meer met de SLM


  Maak melding
 11. Toestel: mooi! Leuk gedaan, verfrissend en zeker een blikvanger op de plekken waar dit toestel zal komen.

  Ik hoop een mooie toekomst voor Suriname en de échte Surinamers. Het gras is altijd groener bij de ………!


  Maak melding
 12. Luister noh….feit is dat onze “unieke” Surinaamse bossen door de huidige regering compleet is “weggegeven in ruil voor doekoe”. Waar geen interesse voor was is op schandalige wijze onder “een kliekje” verdeeld, alsof ‘t van hun overgroot en of schoonvader is!
  Denkt men echt dat iedereen stront in z’n hoofd heeft en (a) de waarheid niet doorziet en (b) de boevenpraktijken niet door heeft? Common, op zo’n achterlijk, middeleeuws, brutaal en misdadig niveau stelen deze ratten OPENLIJK en SCHAAMTELOOS en duperen het volk wredadig…dan zit het volk (a) zonder heftig te protesteren en of (b) al deze mannen stuk voor stuk am publiek op te hangen op z’n reet naar die hersenloze, illusoire en bedrieglijke nonsens die ze in politieke campagnes en speeches uitkramen net bejaarden te luisteren…en dan durven ze tot overmaat van ramp top te staan en keihard te applaudisseren en de voeten te kussen van deze leiders, door wie ze creperen!? Giem wang Vigo brik yere!!

  Dus het hele bos is met miljoenen hectares aan Chinezen gegeven en wordt kapot vermorzeld, dan zijn we het GROENSTE land ter wereld? Heb ik het nog niet over miljoenen hectares goudconcessies, die met kwik en al compleet verwoest is achtergelaten! Suriname maakt zichzelf al jarenlang compleet ridicuul en dat op alle gebieden!!!! Ze zeggen “Neks no fout” onderwijl “Alla Sani fout no hell”. Zelfs Ghana, Ethiopië, Nepal doen het beter!!!


  Maak melding
 13. Dat zal een zeer geliefd foto-object worden bij de vliegtuigspotters. een plane met een Boerenkoolstaart.
  Het wachten is nu op de volgende: Een witte staart met zwarte bolletjes.


  Maak melding
 14. Symbolisch heel sterk ! Suriname is een land van verschillende culturen, zonder een duidelijk dominante groep. Al willen sommige politici ons anders doen geloven.

  De natuur is alles overheersend ! Love it !


  Maak melding
 15. Raar om te zien maar draagt een boodschap waar Surinamers trots op mogen zijn.

  Hoop niet dat Rob gelijk krijgt want feit is weldat we 100 % orichinezen producten al in ons land hebben en een paar duizende Chinese gelukzoekers.

  Allen die de natuur scgade hebben toegebracht en nog brengen zullen vd Almachtige Schepper van hemel en aarde zeker hun welverdiende straf krijgen.


  Maak melding
 16. Mooi om te zien maar tegelijk geldverspilling. Het is de vraag of dit marketing wise ook verstandig is.

  Surinam Aiways kan zich liever op haar core business richten!!!


  Maak melding
 17. Mooi en trots. Opmerkelijk is dat het vliegtuig sinds december 2019 stil staat op zanderij. Inderdaad moest nog een en ander gebeuren, maar nu na circa 1,5 maanden nog het steeds stil (joost weet wanneer het gaat vliegen). Wat een wanbeleid zeg. Onnodig de staat in de kosten jagen. Arme volk wordt wederom de dupe van dit rotzooi beleid. Moni no de.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES