Moeder en twee kinderen dakloos na woningbrand te Leiding 21A

7
Moeder en drie kinderen dakloos na woningbrand te Leiding 21

Een moeder en haar twee minderjarige kinderen zijn gistermiddag dakloos geworden nadat hun laagbouw houtenwoning te Leiding 21A compleet is verwoest door brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding rond 12.00u. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat bij aankomst van manschappen van het Korps Brandweer Suriname er slechts kon worden nageblust.

De moeder was ten tijde van de brand niet thuis, maar de kinderen wel. Vermoedelijk hebben zij met vuur gespeeld waarna de woning in vlammen is opgegaan.

Het is nog niet bekend als de woning verzekerd was tegen brand. De politie heeft de zaak in onderzoek.


7 REACTIES

 1. TRIEST, sterkte mevr. U heeft u kinderen nog. Hopelijk krijgt u hulp van enkele maatschappelijke organisatie of eerlijke bedrijven. Op paars hoeft u niet te rekenen, die zijn er om u in ruil voor stem u kaal te plukken.


  Maak melding

 2. Eigenlijk zouden ze een hulp actie voor deze moeder en de kinderen moeten organiseren. Er zijn genoeg rijke mensen in Suriname zoals degene die 20 kilo goud gaat verbrassen voor niets.
  @Aswin mie doro baka. Degene van Zalmplaat Hoogvliet is er niet meer gelukkig! Je weet wie ik bedoel 😉


  Maak melding

 3. Hoe is het mogelijk dat ouders hun kleine kinderen alleen thuis laten? Leren zij het niet na al die huiselijke branden met dodelijke afloop. Gelukkig is het grote leed voorkomen de kids hebben zichzelf in veiligheid weten te brengen. Kinderen aan hun lot overlaten moet strafbaar worden gesteld. De ouders uit hun rechterlijke zetten. Zij zijn een groot gevaar voor hun kinderen. Hardleers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.