woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die met jachtgeweer schoot op tieners te Sunny Point aangehouden

Man die met jachtgeweer schoot op tieners te Sunny Point aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 40-jarige Steven A. die donderdag te Sunny Point met een jachtgeweer schoot op twee tieners toen zij bezig waren water te tappen uit een openbare tapkraan nabij zijn woning, is gisteravond aangehouden door de politie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de verdachte zichzelf gisteravond heeft aangemeld bij de politie waarna hij meteen is aangehouden. Het jachtgeweer is gisteravond ook achterhaald en in beslag genomen. Vanmorgen is hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Als gevolg van de schietpartij raakten buurtbewoners verhit. De woning van de verdachte werd vervolgens in brand gestoken. Toen de brandweer arriveerde werden de manschappen bekogeld. Daarbij is ook een ruit van een brandweervoertuig vernield.

De politie ter plaatse vroeg meteen assistentie. Via het Command Center werden de verschillende speciale politie-eenheden ingeschakeld om op de locatie orde en rust te handhaven. De afdeling Recherche Regio Midden van Suriname heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Nu zal hij in de bak gaan zeggen aan zn celgenoten dat ze hem niet moeten storen.
  Hij moet vragen om lang binnen te zitten want zijn huis is afgebrand.
  Ik hoop at de tieners snel weer beter zijn.


  Maak melding
 2. De schotter kan aansluiten bij de groep van NDP dan kan hij ook z,n familie, vrienden en kennissen uitnodigingen om naar rechtbank te gaan voor protest net als de president die zijn hersen losse aanhanger s heeft opgeroepen om op 22 januari naar de rechtbank te gaan.


  Maak melding
 3. Bijlmerdreef 11 januari 2020 At 20:49
  Jacobus ju MPP jere jo schoft en Oom Ludwig dr bij beiden MP

  eensgelijk paarsdomme criminele dwaas.


  Maak melding
 4. Het is wel irritant steeds een politiek party by te betrekken, deze zaken hebben helemaal niks met elkaar temaken, het zal je familie wezen die by de kraan stondt


  Maak melding
 5. Joggo 12 januari 2020 At 01:42
  HUPPPPAAAA ……………..
  Jacobus ju MPP jere jo schoft en Oom Ludwig dr bij beiden MP

  joe toe joe mpp


  Maak melding
 6. Ai baja deze personen zijn zo dom als een kilo zout zelfs sotoe no dong so want a sabbi takki am Sotoe alla sanni mi e takki na wang openbare watra krang alla sma mag gebruik ing soe ma na a dong cobba boi disi foe go soettoe tappoe sma, srorting raast a mang disi moe sidong fefie Jari in a cobba pour dong djing en de rest die aan zijn kant staan of partijdig zijn. Wie dom is zal altijd dom blijven jullie moeten streven naar vooruit gang foe Sranang positief blijven. Dalig Sranang o kong moi if oe yep pi ing ma no kosi ing. Sari tory.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES