donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGevluchte dader van 'drive-by shooting' te Abrabroki vast

Gevluchte dader van ‘drive-by shooting’ te Abrabroki vast

-

Does Travel - naar Suriname

De man die verantwoordelijk is voor een drive-by shooting, afgelopen donderdagmiddag rond vier uur te Abrabroki, is aangehouden. De man zou zich gisteren zelf hebben gemeld bij de politie, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Bij de schietpartij vanuit een grijs voertuig op een groep aan de Herman Steinbergstraat, raakten twee mannen gewond (foto). De dader reed na het schieten snel weg. Kort na het schietincident werd het voertuig gesignaleerd in de Jowjowstraat te Ramgoelam en in het belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie.

Voor de slachtoffers, die met een ambulance naar het ziekenhuis moesten, is het nog een raadsel waarom op hun werd geschoten. Een van de mannen zegt tegen Times dat hij samen met zijn broer op de plaats waar het gebeurde was om bier te kopen. Hij hoorde op een gegeven moment schoten en werd geraakt, maar kon zien dat de schutter in een personenauto zat.

De man die zich meldde is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Brunswijk breng dit geboefte terug naar waar ze horen: in het bos.
  Ze hadden nog nooit iemand kwaad gedaan.
  Zij waren het niet die zich vergrepen hadden aan die kinderen


  Maak melding
 2. Ik zag de kop , en voor t artikel te hebben gelezen, dacht ik dat t om een konfriari ging. 1 politieagent op ongepaste afstand,2 hulpverleners en de rest ramptoeristen die er staan om een live verslag uit te brengen . Waar is de ziekenwagen en kan die uberhaupt dichterbij komen?


  Maak melding
 3. Nina.. En waar moet jij heen? Terug de hol in, met jouw racistische domme opmerking. Suriname is land van verschillende rassen , maar blijkbaar ben je nog niet aangewend. Ga aub een land zoeken waar iedereen het zelfde is. Tjonge tjonge.


  Maak melding
 4. Ze liegen want de woordenwisseling was de dag daarvoor al aan de gang.
  Schutter is oud bekende van de politie.

  Nina maak je borst nat. Chan is aan het onderhandelen met Brunsie.
  Hij berekend de zetels van Abop nu al.


  Maak melding
 5. Suriname, is voor alle surinamers. Etniciteit, mag geen rol spelen. Uit frustratie, zegt men veel verwijtende en kwetsende woorden.

  Regelmatig erger ik me aan mensen die hun mond vol hebben van een rechtstaat maar wegduiken als die moet worden verdedig.

  Gezien de foto, durf ik te zeggen dat de plaats delict, niet veilig gesteld is, om vervuiling van getuigen, stille getuigen en andere forensisch bewijs te verzamelen.
  In een rechtstaat, dient iedereen een eerlijk proces te krijgen.
  Natte vinger werk?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES