dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBoze verslaafde tiener brengt oudere broer steekverwondingen toe

Boze verslaafde tiener brengt oudere broer steekverwondingen toe

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft maandag een 16-jarige drugsgebruiker aangehouden nadat hij z’n oudere broer steekverwondingen had toegebracht. Dat meldt de Surinaamse politie zojuist. Het gaat om de 16-jarige S.K. die in de avond van maandag 6 januari aangehouden werd door de politie van het bureau Flora. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling.

De wetsdienaren deden een woonadres in de Ormosiastraat  aan na de melding van een steekpartij. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat S.K. drugsgebruiker is. Op die bewuste maandagavond  wilde S.K. met de auto van zijn oudere broer weg rijden wat hem niet gelukt is omdat zijn broer dat wist te voorkomen. S.K. werd boos en bedreigde zijn broer dat hij hem zou dood steken.

Op een bepaald moment bewapende S.K. zich met een scherp voorwerp en viel zijn oudere broer daarmee aan die op een bed lag. S.K. bracht zijn broer twee steekverwondingen toe namelijk in zijn bovenlichaam en in zijn boven been.  De broer wist te voorkomen dat hij nog meer steekverwondingen opliep door een kussen te gebruiken om de  aanvallen van S.K. af te weren.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Na behandeling mocht hij weer naar huis meldt de politie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. door de politie in verzekering gesteld en opgesloten in het Jeugdcellenhuis. De afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek van deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Flora heeft nooit als positief voorgestaan,ze werden ondanks hun opleiding overal geweigerd wat scholing betreft,sommige opereren ook op het net. Herkenningspunten ze komen zachtaardig over,en daarna bedreigen.ik ga liever dood dan ik voor ze zwijgt, en zijn veel zijn met occulte bezig .Het is een vervloekt volk .Vroeger was daar coeliwee(hindu weg) maar door de komst van deze beesten uit katwijk,en Clevia hebben ze sporen achtergelaten,ze waren niet welkom in Rainville ,Touche ,Zorg& Hoop zelfs Kersten konden ze geen werk vinden.En wel op openbare scholen en als er toch eentje glipte Vodu praktijken.En dit was al voor 1980 dus voor de staatgreep.Een vervloekt project dus de mensen en je had ook (Flora B )een tijdje waren ze niet welkom waar ik woonde.Had een vriendin daar als ik daar ging zag je moeder met acht puppies ,kinderen de buren aanvallen de politie kwam later pas.kartouche werden ze weggejaagd als honde door die elite


  Maak melding
 2. Een tip als je ze wilt herkennen.Heel spel als men jou om jou mening uitscheld, oke ,maar als ze naar jou adres vragen zijn het Flora honden.En die andere buurten .Wij communiceren ,kunnen bot overkomen ,maar bedreigen.niet en vragen nooit naar adressen . Ik ga liever dood is een discussie site niet om mensen te vragen naar adres


  Maak melding
 3. Er zijn van die zware zwakbegaafde ezels zoals aswintje/Politiek neutraal die hier de grote Holland mang spelen maar een beetje simpel Nederlands begrijpend lezen kan die muskusrat niet,ik vroeg niet naar je adres dombo ik vroeg 🗣NAAR EEN ADRES als was het een adres van een café of van de Hema het maakt niet uit welk adres dan zou ik binnen een uurtje voor je muskusratten neus staan dan zou je gelijk weten of ik in Su of in ned woon dat wou je zo graag weten maar je neef die bij de AIVD werkt die heeft je al verteld 🗣DOMBO 🐄


  Maak melding
 4. Politiek neutraal/aswin@ je zegt het zelf dit is een discussie site maar je scheld op Suriname en op flora,dat jij mix bent,dat je een bewakertjes bedrijf met 850 man hebt,dat Surinamers lui zijn,dat Surinamers je hebben opgelicht,dat je in Su niks te vreten had,dat je door de Surinamers failliet bent,dat je een s3 kogelwerend vestje hebt,dat je in de zorgverlening werkt,dat je als portier hebt gewerkt,dat je lekker een ned paspoort hebt en in ned woont,dat je naar Su met vakantie gaat om te vissen,dat je in Amerika op vakantie bent geweest,dat als je naar Su op vakantie gaat je een auto gaat huren,dat je een zundap hebt ,dat je neef bij de AIVD werkt, dat je lekker met je dekentje achter je verwarming van het koude weer geniet je hele domme leven gooi je hier op de site en dat is voor jou een discussie site dombo het is een nieuws site maar je hele zwakbegaafde leven maak je hier bekend alsof het nieuws is met je rommel ga en schrijf je biografie elders je zoekt aandacht zwakbegaafde ezel jij kent het spreekwoord zeker niet 🗣BOERIEKIE JESIE LANGA MAAR MIE TORIE A NO SA JERE joe dong kaw zwakbegaafde aandacht zoeker hou je vuile was binnen lummel. wkn is een nieuws site ga met je problemen naar een sociaal werker je hebt hulp van een psychiater nodig je hoofd werkt niet zo goed jij alleen gooit je problemen op WKN omdat je zwakzinnig bent je veter is los


  Maak melding
 5. Laat Me. Laat Aswin erbuiten. Hij is een stabiele man! Je mag me weer bedreigen zwak begaafde ezel dat je bent. Deze Wactertje wacht op jou. Ik ben te vinden op het woonwagenkamp in St. Willibrord in Noord- Brabant. Je bent van harte welkom jo travestiet. Beloof me dat je weer binnen een uur bij me bent!


  Maak melding
 6. @vuile laat me ik ga stoppen.Je bent zo achterlijk dat je het verschil niet weet tussen mij en Politiek Neutraal.Maar omdat jij dom en achterlijk bent haal je ons zoals jij zegt,door elkaar.Ik heb hem gezegd niet te reageren.En dat ding heeft een naam. En als je een echte vrouw was had je geen antwoord gegeven.Ik ben een mens heb geen zielen nodig .Maar had mot met Nina 1 ze heeft mij kleingemaakt,maar later heeft ze eerlijk gezegd voor het eerst ben ik het eens met jou. Ik schaamde mij.Dat is een vrouw. Maar jo dweil @laat me en je voelt jou aangesproken wie is hier slim, sorry Nina1.Denk je dat ik nog respect voor jou hebt hoeren dweil ga jij hulp zoeken.Nina heeft mij gewoon gezegd ,eindelijk ben ik het met jou eens.Niet gescholden.Toffe vrouw,dacht ze scheld mij uit.Dus flora hond ga hulp zoeken als je hoeren moeder.Politiek Neutraal wil je hebben pak hem ik heb hem gezegd geen info te geven. Ja je heb goed gelezen.Dus degene die vinden dat ik punt,komma etc vergeet respect,maar heb al een diploma dit is een roddel/ discussie site ,en als ik boos ben tril ik.Als je hoofd jou pijn heb ,heb je hoofdpijn,dus als iemand mij aanvalt over Flora, oke snap ik het. Ik ben niet dom.Politiek Neutraal niet reageren doet dat dier ook niet. A.u.b denk aan u reputatie. laat die dweil.Afz Aswien.Ze is bezig dat iemand een melding maakt van online pest.Zeg ja voor twee mensen doe ik dat voor jou en mijn beste vriendin jullie hebben een vaste baan dus laat aan mij over. Ik redt mij wel.Mijn vriendin heeft ook een vaste baan ,dus ze ze weet als iemand haar lastig valt,ook die blanke kennis slaap bijna goed @ laat me


  Maak melding
 7. Aswin. Dank voor je verstandige bericht. Ik reageerde zo omdat ik “Laat Me ” had gewaarschuwd met mij te kappen. Maar aangezien dat wezen mij blijft zoeken, heb ik er genoeg van. Die idioot ziet het verschil niet tussen ons. De communicatie tussen jou en Nina hebben jullie op een volwassen manier uitgesproken. Maar ik heb het echt gehad met die rommel. Ik snap ook niet waarom dat wezen jou steeds betrek in haar commentaar.


  Maak melding
 8. Kokro Bakroe 12 januari 2020 At 01:46
  @ Oom Ludwig foe (vu) Abrabroki
  Wat voor verschil maakt het “Neks no Fout” of Allahu Akbar?

  In principe niet veel. Neks no fout is de domme paarse strijdkreet van al die paardomme zombie’ s en dat van die zgn alla terroristen.


  Maak melding
 9. Erg jammer van onze jeugd…

  Ze zijn verpest met een goedje dat onze president importeerd exporteerd..maar verkoopt deze shit ook aan onze jeugd met alle gevolgen van dien!

  Ik blijf het zeggen onze rechtsstaat is eenrichtings verkeer,zolang het de bevolking betreft mag een ieder de bak in!!!

  Maar zit je in de politiek en je moord steelt etc ben je een held!

  Ik haat het om te zeggen…maar met een moordenaar aan top is suriname gedoemd


  Maak melding
 10. Ps jay

  Dat probleem dat we hebben in ons mooi land …dat hebben we enkel en alleen aan bouterse te danken!!!

  Hoeveel dealers heeft suriname …hoeveel rovers worden geboren dankzij bouterse,bouterse trekt de kar voort voor onze jeugd ze weten allemaal wat hij is en wat hij misdaan heeft.

  En bovenal ziet onze jeugd dat hij niet de bajes ingaat…dus crimineel zijn vandaag de dag is in hun ogen geen foute zaak.

  Onze jeugd is allang naar de klote dankzij een 73 jarige klootzak.

  Vind alleen maar zielig dat verschillende generaties verpest zijn door deze vervloekte killer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES