Explosief aangetroffen bij graafwerkzaamheden in Suriname

12
Explosief aangetroffen bij graafwerkzaamheden in Suriname

Bij graafwerkzaamheden in het ressort Uitvlugt is men vanmiddag gestuit op een explosief. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het moet gaan om een handgranaat even groot als een vuist, met de pin er nog in.

Het explosief, dat aan de bovenkant verroest is, werd aangetroffen bij het graven om buizen aan te leggen. De Surinaamse politie is inmiddels ter plekke.

Er wordt geen risico genomen en daarom wordt de bombsquad in stelling gebracht.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. BombSquad! Dit doet me denken aan de “Bronze Bomber” heavyweight Deontay Wilder. Geluk dat men bij de graafwerkzaamheden niet rechtstreeks op de handgranaat gestuit is. Ik bedoel rechtstreeks contact met de handgranaat. Het had eventueel kunnen afgaan. In Nederland heeft een magneetvisser ooit eens een handgranaat opgevist uit het water. Hij nam de handgranaat mee naar huis. Bij aankomst ontdekte hij dat de veiligheidspin verwijderd was. Toen pas belde hij de politie. Zestig huizen werden er ontruimd. Boze buurtbewoners.😂😂😂. De vraag is nu wie de handgranaat daar begraven heeft. Komt het uit een legerdepot of uit het buitenland.


  Maak melding

 2. Politiek neutraal@ in zowat elk land bestaat en een bommen opruimings dienst en niet alleen in Nederland.altijd maar Nederland ophemelen en je begrijpt niet wat er staat of ben je echt zo zwakzinnig dat je niks begrijpt snap je nog steeds niet waarom je failliet bent gegaan.


  Maak melding

 3. @Laat Me, je domme en kortzichtig onontwikkelde niveau laat zien dat je echt in Suriname thuis hoort. Gelukkig woon je daar. Je begint weer tegen mij. Je domheid zou een schande zijn voor surinamers in Nederland. Er is geen redden meer aan jou. Ga hulp zoeken bij de rovers en travestieten in de buurt waar je woont!


  Maak melding

 4. Bouterse schijnt ook heel wat wapens her en der begraven te hebben. Ingeval er een tegencoup zou komen, zouden ze vanuit de bossen terugvechten met deze wapens.


  Maak melding

 5. @Talk Right. Met jou kan ik praten. Omdat Suriname niet echt met bommeldingen te maken kreeg en ze niet heb zien optreden, dacht ik dat ze er niet waren. Vandaar mijn opmerking. Thanks voor de info.


  Maak melding

 6. @Laat me, mijn bedrijf heb ik achter gelaten en Suriname weggevlucht vanwege alle oplichters die jij zo opgehemeld. Ik kan het met de brede kant van mijn bek zeggen dat ik voor 1,8miljoen srd ben opgelicht! Als je eerlijk ben in Su, word je opgelicht door mensen zoals jij @laat me. Ik heb beveiligingsdiensten geleverd voor het ministerie van binnenlandse zaken. (alle CBB kantoren bewaakt en beveiligd) van 2012/13 tot 2015/16. @ laat me, Ik ben inderdaad zwak zinnig geweest om mijn kennis proberen over te dragen aan mensen zoals jouw daar in Suriname. Mijn kennis van beveiliging en gecertificeerd las vaardigheden neem ik mijn graf in!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.